Καραολάνης: «Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει»

Καραολάνης: «Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει»

Βέβαιος πως στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν θα μπει θετικό πρόσημο στον απολογισμό του Πανθρακικού, εμφανίστηκε ο Τάσος Καραολάνης.

«Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο, έχω εμπιστοσύνη στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας από την Κομοτηνή στη «Sportday», υπογραμμίζοντας ότι ο σωστός προγραμματισμός είναι το «Α κα το Ω» σε κάθε ΠΑΕ, ανεξάρτητα τις οικονομικές της δυνατότητες.

Αναλυτικά μέρος της συνέντευξης του Τάσου Καραολάνη:

-Επειτα από 2 χρόνια στη Football League γυρίσατε ξανά στη Super League. Απέχουν πολύ τα δύο πρωταθλήματα;

«Στη Football League αγωνίζονται ομάδες από όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι να βλέπω πως αυτό συμβαίνει και φέτος στη Super League, όπου μετέχουν ομάδες από όλη την επικράτεια, δεν είναι μόνο οι δύο μεγαλουπόλεις. Είναι η Κομοτηνή, η Ξάνθη, τα Χανιά, τα Γιάννενα, η Κέρκυρα, η Λιβαδειά, η Τρίπολη, το Ηράκλειο. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και παράπλευρη οικονομική δραστηριότητα στις πόλεις αυτές, ο λεγόμενος αθλητικός τουρισμός, με την εισροή χρημάτων από τις ομάδες που φιλοξενούνται αλλά και από όσους φιλάθλους ακολουθούν πιστά την ομάδα τους».

-Πώς αντιμετωπίζει την κρίση ένας μεγαλομέτοχος ομάδας της Super League;

«Ο σωστός προγραμματισμός αποτελεί το Α και το Ω για κάθε ΠΑΕ, όπως και για κάθε επιχειρηματία. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του λάθους. Οι επιπτώσεις θα είναι μεγάλες και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο σε πολλούς ανθρώπους. Πρέπει να γίνονται σωστές, μελετημένες και προσεκτικές επιλογές, ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη των αποφάσεων και πράξεών του».

-Η ομάδα υποθέτουμε ότι... μπαίνει μέσα, όπως οι περισσότερες. Στο τέλος της σεζόν ποια είναι η ικανοποίησή σας;

«Όπως στις περισσότερες ΠΑΕ, έτσι και στον Πανθρακικό τα έσοδα δεν επαρκούν για να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα. Βρίσκομαι σ' αυτή την ομάδα για την ηθική ικανοποίηση και μόνο. Αγαπώ τον τόπο μου και το ηθικό κέρδος που τυγχάνω από την αξιοπρεπή παρουσία και τις επιτυχίες της ομάδας μού αρκεί. Καλό είναι να ξέρουν όλοι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος για απόκτηση εύκολου χρήματος. Στο παρελθόν υπήρξαν πολλά παραδείγματα εκμετάλλευσης του αθλήματος με τρόπους που δεν χρειάζεται να αναφέρω εγώ. Αυτό που χρειάζεται το ποδόσφαιρο είναι ευσυνειδησία, αγάπη και πάθος με την εκάστοτε ομάδα».

-Ύστερα από επτά αγωνιστικές ο Πανθρακικός έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα με έξι βαθμούς. Ευχαριστημένος ή όχι;

«Κάθε ομάδα που προβιβάζεται στη Super League χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Πολλές προσθήκες πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και περιμένουμε αυτά τα παιδιά να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς, ωστόσο το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή του, επομένως ο καθένας μας θα κάνει την αυτοκριτική του στο τέλος. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο, έχω εμπιστοσύνη στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει».



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved