Γεωργαμλής: «Μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία»

Γεωργαμλής: «Μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία»

Το τρίποντο που θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας θα ψάξει ο Ατρόμητος στα Γιάννινα, όπως υποστήριξε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Ο βοηθός του Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ και υποστήριξε ότι παρότι ο Ατρόμητος θα κληθεί να αγωνιστεί σε μια δύσκολη έδρα και κάτω από πίεση λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, έχει την ποιότητα να αποδράσει με το «διπλό», όπως έκανε και πέρσι.

Η ομάδα προέρχεται από ένα αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματική. Ο κύριος Μπάγεβιτς είχε ζητήσει σοβαρότητα, δύναμη και αποτελεσματικτότητα. Τα δύο πρώτα τα είδαμε. Δεν είδαμε το τρίτο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και σε συνδυασμό με το ατυχές αποτέλεσμα στη Βέροια όπου για να είμαι ειλικρινής χάσαμε λίγο την καλή ψυχολογία που είχαμε σαν ομάδα και πιστεύω ότι αυτό μας έφερε λίγο πίσω. Όμως πιστεύω ότι έχουμε και τις δυνάμεις και τις δυνατότητες να αλλάξουμε την ψυχολογία μας με ένα καλό αποτέλεσμα ξεκινώντας από τα Γιάννινα και πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε και πάλι την ομάδα που θαυμάσαμε τις πρώτες αγωνιστικές».

Συνεπώς είναι περισσότερο το θέμα της ψυχολογίας που μετρά για τον Ατρόμητο και ίσως δεν έρχονται και τα γκολ που θα μπορούσε να πετύχει η ομάδα;

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσοστό. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο για να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Ακολουθεί το παιχνίδι με τα Γιάννινα που επικράτησαν με 3-0 στην Κομοτηνή και τώρα πάει ο Ατρόμητος εκεί, με την ομάδα σας πλέον να λογίζεται σε όποιο ματς κι αν αγωνίζεται σαν φαβορί. Αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο σας;

«Πραγματικά όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε ειδικά στο Περιστέρι έρχονται επιφυλακτικά, παίζουν κάτω από το κέντρο και πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διασπάσουμε την άμυνά τους. Τα Γιάννινα έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουν πολύ δυνατή έδρα, αλλά οι δυνατότητες που έχει η ομάδα μας μπορούν να αντεπεξέλθουν όλων των δυσκολιών και να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Σε περίπτωση που παίξουν πιο άνοιχτα σε σχέση με το πως έπαιξε ο Λεωαδειακός στο Περιστέρι ίσως ευνοήσει και το παιχνίδι της δικής σας ομάδας;

«Παραγματικά γι' αυτό βλέπετε ότι κάνουμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες εκτός έδρας. Οι ομάδες παίζουν και προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, να ανοιχτούν, να κάνουν το παιχνίδι τους κι αυτό μας ευνοεί πιστεύω».

Ποια είναι η γνώμη σας για τα Γιάννινα;

«Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, δε θέλω να πω τώρα ποιες είναι οι δυνατότητες τους και να μπω σε λεπτομέρειες. Εϊναι μια δύσκολη ομάδα με μια πάρα πολυ δυνατή έδρα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα ενενήντα λεπτά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved