Ατρόμητος: Με 19 στους «Ζωσιμάδες»

Ατρόμητος: Με 19 στους «Ζωσιμάδες»

Με 19 παίκτες στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Ατρόμητος το Σάββατο για τα Γιάννινα, όπου μια μέρα αργότερα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ σε ένα ιδιαίτερως κρίσιμο γι αυτόν παιχνίδι.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Θεωρείται, δε, σχεδόν βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και να τη βοηθήσει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Μπρίτο αναμένεται να αγωνιστεί στην πτέρυγα και όχι στον άξονα, ενώ δεν αποκλείεται εκτός ενδεκάδα να μείνει ο Σουμπίνιο και τη θέση του να πάρει ο Πίτου Γκαρσία (φωτό).

Οι Περιστεριώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη.
 
Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος δεν θα είναι μόνος του στα Γιάννινα, καθώς η ΠΑΕ έχει προμηθευτεί εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Η αποστολή του Ατρομήτου  

Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπέλιτς, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Κούτσι, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο.Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες, ελεύθερος ο Γκρίνγουντ
Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες, ελεύθερος ο Γκρίνγουντ
Ανέλαβε τη Συρία ο Κούπερ
Ανέλαβε τη Συρία ο Κούπερ
Εύβοια: Νεκρό αγοράκι 3 ετών - Έπεσε πάνω του κολώνα
Εύβοια: Νεκρό αγοράκι 3 ετών - Έπεσε πάνω του κολώνα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 03/02
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 03/02