Γουναρίδης: «Καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός»

Γουναρίδης: «Καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός»

Ακόμα πιο βελτιωμένη θα παρουσιάζεται η ομάδα του ΟΦΗ, όσο περνάει ο καιρός, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Γουναρίδης.

Ο νεαρός τερμαφύλακας του ΟΦΗ μίλησε για την πορεία της ομάδας του έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ ευχαρίστησε τον Νίκο Αναστόπουλο που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Super League.

Αναλυτικά δήλωσε ο Στέφανος Γουναρίδης στο «Athletic Radio»:

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Αυτό που ζω είναι κάτι καταπληκτικό. Από την Β' Εθνική και τον Αγροτικό Αστέρα βρέθηκα βασικός στον ΟΦΗ. Ο κύριος Αναστόπουλος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ, όμως εγώ πρέπει να είμαι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι και να δίνω το 100% για το καλό του ΟΦΗ».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα έχει αυτήν την μορφή γιατί ακολουθεί τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας. Από εκεί και πέρα, αυτό έχουμε και πάνω σε αυτό πρέπει να στηριχθούμε. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πρέπει να παλέψουμε μαζί με την ομάδα. Όμως, δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε αυτήν την στροφή στους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Για την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ: «Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε στην αρχή το κάτι παραπάνω. Όμως, όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε καλύτεροι και θέλουμε να ζητάμε το κάτι παραπάνω. Σαν ομάδα θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από Κυριακή σε Κυριακή και είναι σίγουρο πως ο ΟΦΗ δεν μπορεί να ζητάει απλά την παραμονή του και πρέπει να κοιτάζει το κάτι παραπάνω. Σε κάποια παιχνίδια μπορούσαμε να πάρουμε κάτι όπως στην Κέρκυρα ή απέναντι στον Πανιώνιο που τα χάσαμε από δικά μας λάθη. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα έχει σημασία ότι μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Για εμάς όλες οι ομάδες είναι ίδιες. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Ήταν ένα κρητικό ντέρμπι και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια».

Για την δική του αντίδραση μετά το ματς της Ν. Σμύρνης: «Όπως όλες οι θέσεις στο ποδόσφαιρο, έτσι και η δική μου έχει τα καλά της και τα κακά της. Από την μια πλευρά μπορείς να γίνεις μοιραίος και από την άλλη ήρωας. Έγινε το λάθος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όμως το ξεπέρασα το επόμενο λεπτό. Η προσαρμογή και η νοοτροπία είναι θέμα δουλειάς με τον προπονητή, αλλά και εκείνη που γίνεται με τα άλλα παιδιά και τον Σάκη που δουλεύει πολύ μαζί μας. Αυτή η ευκαιρία που μου δόθηκε αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο, ώστε να δουλέψω και να καθιερωθώ στον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, θέλω να γίνομαι καλύτερος όσο περνούν τα χρόνια».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Είναι λογικό να βγάζουμε πάθος σε κάθε νίκη που παίρνουμε. Και ιδιαίτερα, όταν έχεις έναν τέτοιο κόσμο που σε στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια και κάτω από την βροχή, τότε ένα παραπάνω».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός διανύει μια πολύ κακή χρονιά, όμως δεν παύει να είναι μεγάλος σύλλογος και με βαριά φανέλα. Εμείς έχουμε το μυαλό μας μόνο στην ομάδα μας και στο πώς θα φύγουμε νικητές».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved