Μασάντο: «Θέλω τον Βιεϊρίνια στον Ολυμπιακό»

Μασάντο: «Θέλω τον Βιεϊρίνια στον Ολυμπιακό»

Για όλους και για όλα μίλησε o Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο, προτείνοντας στους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Ο Πάουλο Μασάντο φιλοξενήθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Γαλλία, για το εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ, ενώ εκτέλεσε και χρέη... μάνατζερ, προτείνοντας τον Βιεϊρίνια στους Πειραιώτες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασάντο:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάναμε μία μεγάλη νίκη. Με αυτή τη νίκη ξαναμπήκαμε στο.. κόλπο για την πρόκριση στο Champions League. Έχουμε ακόμα δύο ματς στην έδρα μας.

Γιατί δεν παρουσίασε την εικόνα των τελευταίων 20 λεπτών στο ματς με τη Μονπελιέ από την αρχή: «Μπήκαμε στον αγώνα έτσι γιατί ξέραμε πως αν χάσουμε θα αποκλειστούμε. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά ανεβήκαμε περισσότερο. Είναι άλλο τα παιχνίδια στην Ελλάδα και άλλο το Champions League».

Για τη θέση που παίζει πλέον (στον άξονα): «Τώρα παίζω στην κανονική μου θέση και είμαι καλύτερα. Μπορώ να προσφέρω περισσότερα, ακόμα δεν είμαι έτσι όπως θα ήθελα. Θα προσαρμοστώ περισσότερο όσο περνάει ο καιρός».

Για το αν είναι αγχωμένος: «Πάντα υπάρχει άγχος και πίεση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι καλύτερος».

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με το γαλλικό ή το πορτογαλικό: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Η δουλειά είναι ίδια. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί».

Για το εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ: «Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί. Ο Ολυμπιακός έχει υποχρέωση να είναι πιο επιθετικός».

Για το αν έχει εγκλιματιστεί στην Ελλάδα: «Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα, σε έναν μεγάλο σύλλογο και μου αρέσει στον Ολυμπιακό. Μια χαρά είμαι στην Ελλάδα. Υπάρχουν διαφορές στο κλίμα, στους ανθρώπους, όμως θα προσαρμοστώ με τον καιρό».

Για τους στόχους της ομάδας: «Σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Το σημαντικό είναι πως σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι. Ακόμα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε για να βελτιωθεί η ομάδα».

«Στη Γαλλία υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και στην Πορτογαλία είναι πιο τεχνικό το πρωτάθλημα. Αυτές είναι οι διαφορές με το ελληνικό».

Για τα αν... προτείνει κάποιον Πορτογάλο στον Ολυμπιακό: «Τον Βιεϊρίνια. Μιλάμε συχνά και θα ήθελα να τον δω στον Ολυμπιακό. Τον ξέρω από παλιά. Τον ρώτησα πριν έρθω στον Ολυμπιακό και μου είπε τα καλύτερα».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved