Στεφανίδης: «Κινδυνεύουν όσοι μπουν στη διοίκηση του Άρη»

Στεφανίδης: «Κινδυνεύουν όσοι μπουν στη διοίκηση του Άρη»

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τον ίδιο, σε περίπτωση ανάμειξής του σε διοίκηση Πρωτοδικείου στον Άρη, λόγω των χρεών από τις προηγούμενες διοικήσεις, εξήγησε ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Παράλληλα, ο Στεφανίδης μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», ξεκαθάρισε ότι ο Αντώνης Ζαμπέτας θα είναι και στο νέο διοικητικό σχήμα των «κίτρινων», ενώ δεν εμφανίστηκε καθόλου σίγουρος για τις διαθέσεις του Αλέκου Κατσιαούνη, ενώ αφού επιβράβευσε τον κόσμο για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα, ζήτησε να δώσει δυναμικό «παρών» και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παναγιώτης Στεφανίδης:

Για το γεγονός ότι, μαζί με τον Σταύρο Λαμπριάκο, δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε διοίκηση Πρωτοδικείου: «Εμείς οριστήκαμε διοικούσα επιτροπή. Πρέπει να τρέξουμε τα θέματα της ομάδας δε γίνεται να φύγουμε. To να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό. Υπάρχουν νομικές ευθύνες. Μπορεί να έχουμε προβλήματα με τις δουλειές μας, δεν είμαστε οι μόνοι που αρνούμαστε. Και σε άλλους που τους προτάθηκε να συμμετάσχουν, ούτε αυτοί μπαίνουνε. Από ποινικές και αστικές ευθύνες μπορεί να έχουμε πρόβλημα να εκδώσουμε μπλοκ αποδείξεων ακόμα και να πάρουμε χρήματα από την τράπεζα. Το μισό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης ήταν κατηγορούμενο, δεν μπορούμε να υποστούμε αυτή την ταλαιπωρία. Κινδυνεύεις να βρεθείς κατηγορούμενος για χρέη της ΠΑΕ. Μπορεί να απαλλαγείς αλλά η διαδικασία θα είναι επίπονη».

Για το ποιοι εν τέλει θα συνθέσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου: «Γνωρίζω για τον Ζαμπέτα πως θα συμμετάσχει, για τον Κατσιαούνη τον βλέπω προβληματισμένο δεν ξέρω αν μπαίνει. Είναι θέμα του μεγαλομετόχου να αποφασίσει ποιος θα μπει στη διοίκηση πρωτοδικείου. Η ομάδα πρέπει να έχει διοίκηση. Το ότι δεν είμαστε και τυπικά διοίκηση δημιουργεί προβλήματα. Κάποιος πρέπει να πηγαίνει και να έχει δικαίωμα υπογραφής. Σήμερα εμείς δεν το έχουμε, μόνο ο Ζαμπέτας το έχει από την προηγούμενη διοίκηση. Η πίεση που υπάρχει μας δημιούργησε πρόβλημα. Το να μπούμε στο πρωτοδικείο είναι μεγάλη τιμή. Να είσαι στο Δ.Σ. του Άρη είναι τίτλος που δεν θα αποκτήσουμε μεγαλύτερο στη ζωή μας αλλά όσο και να θέλουμε δε μπορούμε. Θα έχουμε πρόβλημα».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Θέλω να πω πως αυτό που μας καίει είναι να έρθει ο κόσμος με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο. Έχουμε ανάγκη από οικονομική ενίσχυση. Χρειαζόμαστε να πάρουμε μια οικονομική ανάσα γιατί τρέχουνε οι υποχρεώσεις. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει και να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης. Φέτος ξεπεράσαμε τον προϋπολογισμό στα εισιτήρια δεν περιμέναμε τόσο κόσμο. Ο Άρης είναι 4ος σε εισιτήρια χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα ντέρμπι».

Για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ: «Πρέπει να μαζέψουμε 100.000 ευρώ, τα οποία θα καταφέρουμε να τα μαζέψουμε. Επειδή μαζεύουμε αυτά για την εφορία, έχουμε πρόβλημα για τα άλλα. Έχουμε προβλήματα μέσα στην ΠΑΕ. Έχουν δεσμευτεί χρήματα, υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις που δεν γνωρίζαμε. Για το άρθρο 99 γίνονται συζητήσεις και θα δούμε πως θα κινηθούμε. Το δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής, πρέπει να πληρώσουμε κάποιες δόσεις για να γίνει εφικτή η είσοδός μας στο άρθρο».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved