Τσάκας: «Αν πάρουμε αρνητική απάντηση, σταματάμε»

Τσάκας: «Αν πάρουμε αρνητική απάντηση, σταματάμε»

Ο πρίγκιπας Φαϊζάλ και ο Βλάσης Τσάκας επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού για μια τελευταία πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

«Αν η απάντηση είναι θετική, προχωράμε, αν είναι αρνητική, τότε σταματάμε το ενδιαφέρον φτάνει πια» δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στον Sentra 103.3, ενώ επισήμανε ότι η πλευρά του πρίγκιπα έχει έτοιμο αγωνιστικό πλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα:

Για τη νέα πρόταση του πρίγκιπα Φαϊζάλ: «Μέσα από το δελτίο Τύπου που έστειλε σήμερα το πρωί ο πρίγκιπας, θέλησε να δώσει το στίγμα του κι αυτό που αποφασίστηκε. Μπορεί να μην είναι τίποτα, αλλά μπορεί να είναι κι όλα τα λεφτά κυριολεκτικά. Αν η απάντηση είναι θετική, προχωράμε, αν είναι αρνητική, τότε σταματάμε το ενδιαφέρον φτάνει πια. Ο πρίγκιπας είναι ξεκάθαρος, θα δώσει μια πρόταση με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Η πρόταση είναι έτοιμη, αλλά σε μια επένδυση υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι. Αν υπάρξει οικονομικό στραπάτσο στην Ελλάδα τότε αλλάζουν και οι συνθήκες. Είτε με ευρώ, είτε με δραχμή, αν και σε αυτή την περίπτωση γίνεται πιο ελκυστική η επένδυση».

Για τις διαφορές, που ενδεχομένως να υπάρχουν σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση: «Δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη προσπάθεια, συνομιλητής ήταν τότε ο κύριος Γιάννης Βαρδινογιάννης, τώρα έχουμε επιλέξει άλλη τακτική, οι νυν μέτοχοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να δώσουν την ομάδα».

Για το νέο γήπεδο: «Τώρα δεν πάμε χέρι χέρι με κανέναν για το γήπεδο, μόνο με τον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης του γηπέδου, θα είναι ιδιοκτήτης και του Παναθηναϊκού. Δεν έχουμε κάνει κάποια επαφή με τον Αλαφούζο, δεν είναι απαραίτητο. Το ποσό συνολικά, μαζί με το γήπεδο, ανέρχεται στα 170 έως τα 200 εκατομμύρια. Η απόφαση για αύξηση του ΔΣ έκλεισε στα 2.400.000, όλοι αυτοί δεν μας άφησαν, ήξεραν ότι μόλις άνοιγε η αύξηση, ο πρίγκιπας θα έβαζε άμεσα 15 εκατομμύρια, αλλά μας μπλόκαραν, όμως αυτή είναι μία ιστορία παλιά».

Για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ο πρίγκιπας παρακολουθεί όλους τους αγώνες του παναθηναϊκού, ξέρει όλες τις εξελίξεις. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί κύριος Φερέιρα να είναι στο απυρόβλητο, αυτό είναι θέμα Αλαφούζου, έτσι ζουν αυτοί, αλλά πεθαίνει ο Παναθηναϊκός

Η μόνη θέση που είναι υπερπλήρης η ομάδα είναι αυτή του τερματοφύλακα, έχοντας τους Καρνέζη, Καπίνο και Ταμπάκη. Υπάρχει βέβαια η παραφωνία με Κοτσόλη, ας το εξηγήσουν. Υπάρχει έτοιμο αγωνιστικό πλάνο που θα μπει σε λειτουργία από τον Ιανουάριο, φυσικά με άλλον προπονητή, αυτή θα είναι η πρώτη μας δουλειά. Ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του παιδιά που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας».

Το δελτίο Τύπου του πρίγκιπα ΦαϊζάλΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Με Τάισον και πολλές αλλαγές από Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Με Τάισον και πολλές αλλαγές από Λουτσέσκου
ΕΠΟ: Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή
ΕΠΟ: Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή
Το μήνυμα του Ντάνι Άλβες από τη φυλακή
Το μήνυμα του Ντάνι Άλβες από τη φυλακή
Τραγωδία στην Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός ο ένας πιλότος του Phantom F-4 που συνετρίβη
Τραγωδία στην Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός ο ένας πιλότος του Phantom F-4 που συνετρίβη