Κοροβέσης: «Στόχος μας πάντα η νίκη»

Κοροβέσης: «Στόχος μας πάντα η νίκη»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ηπειρωτών για την αναμέτρηση τον Πανθρακικό, όπου σκόραρε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, αλλά και την επόμενη… μέρα στον «Άγιαξ».

Συγκεκριμένα, ο άσος των Ηπειρωτών μίλησε για:

Την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι, εφόσον είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που προερχόταν από μια μεγάλη επιτυχία, με τον Λεβαδειακό, οπότε είχε και άριστη ψυχολογία. Εμείς όμως είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και όλοι πιστεύαμε στην νίκη. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και αν κρίνουμε από την όλη εικόνα του αγώνα, κερδίσαμε δίκαια».

Την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα: «Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε πάρει αυτό που αξίζαμε σύμφωνα πάντα με την απόδοσή μας. Παίξαμε βέβαια με πολύ καλές ομάδες, αλλά υπήρχαν παιχνίδια που δικαιούμαστε καλύτερα αποτελέσματα. Με τον Πανθρακικό τα καταφέραμε πολύ καλά και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας ήταν και είναι η νίκη. Έχουμε ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά μας, αλλά δουλεύουμε πολύ και σωστά, ώστε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Τα γκολ που έχει πετύχει: «Το γκολ που πέτυχα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό το θεωρώ πιο κρίσιμο εφόσον ήταν και αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας. Με τον Πανθρακικό πέτυχα το τρίτο γκολ που απλά έδιωξε το άγχος από την ομάδα μέχρι το τέλος του αγώνα. Σίγουρα το να πετυχαίνω γκολ είναι κάτι πολύ σπουδαίο για εμένα και με βοηθάει και ψυχολογικά, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Η επιτυχία άλλωστε έρχεται μόνο με την συνολική προσπάθεια. Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα και χαίρομαι που αγωνίζομαι μαζί τους».

Το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια: «Με το που ήρθα, συνάντησα ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που συνεχίζει να υπάρχει. Όλα τα παιδιά και ειδικά οι μεγαλύτεροι, ήταν άριστοι στην συμπεριφορά τους και με υποδέχθηκαν, όπως και όλους του νέους, με τον καλύτερο τρόπο. Ο προπονητής μας δε, είναι ένας νέος άνθρωπος, με πολλές γνώσεις, ενώ πέραν των άλλων, μας βοηθά πολύ και στην ψυχολογία μας, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι για εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Το αν έχει επηρεαστεί ο ΠΑΣ από την κρίση: «Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα που υπάρχουν στην χώρα μας λόγω της οικονομικής συγκυρίας και δεν θα ήταν δυνατό να μην πληγεί και ο χώρος του ποδοσφαίρου από αυτή. Δείχνουμε όμως όλοι κατανόηση και έχουμε πάντα κοντά τον πρόεδρο μας που μας βοηθά σε ότι χρειαστούμε».

Τους στόχους της ομάδας: «Στόχος της ομάδας, από την αρχή του πρωταθλήματος, είναι η άνετη παραμονή μας στην Super League. Αν βέβαια στην πορεία προκύψει κάτι καλύτερο... δεν θα το αρνηθούμε. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις και εφόσον επιτύχει αυτή, τότε θα έχω πετύχει και εγώ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος όταν κερδίζουμε γιατί έτσι ξέρω ότι κάνουμε περήφανο και τον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού. Την Κυριακή αγωνιζόμαστε με τον Ατρόμητο που είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα ήθελα να έρθουν όλοι οι φίλαθλοί μας στους «Ζωσιμάδες» και να είναι βέβαιοι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε με την απόδοσή μας και να πετύχουμε την νίκη».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved