Κούκι: «Να έρθει το πρώτο γκολ...»

Κούκι: «Να έρθει το πρώτο γκολ...»

Το πρώτο του γκολ για να πάρει... μπροστά περιμένει ο επιθετικός του Ατρομήτου, Νιάζι Κούκι, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του Περιστερίου σε λίγο καιρό θα είναι... ασταμάτητη!

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Κούκι στην NOVA:
 
Πρώτη σου χρονιά στον Ατρόμητο, πως νιώθεις που είσαι στην ομάδα;
 
Νιώθω πολύ καλά. Πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο σύλλογο. Τα πράγματα βαίνουν καλώς, αν και θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα και γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Τα πάντα είναι καλά μέχρι στιγμής.
 
Λες ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα. Εννοείς και σε προσωπικό επίπεδο καθώς ακόμα δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις κάποιο γκολ.
 
Ναι, πρώτα απ' όλα σε προσωπικό επίπεδο θέλω να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να γίνω καλύτερος και να πετύχω γκολ. Να αρχίσω με το πρώτο γκολ που μου λείπει και στη συνέχεια να έρθουν κι άλλα. Και σαν ομάδα όμως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους, αλλά αυτή είναι η κατάσταση για την ώρα. Πρέπει να κοιτάμε το μέλλον και όχι το παρελθόν.
 
Βλέπουμε ότι η ομάδα κάνει αρκετές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, αλλά δε σκοράρει αναλογικά με τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πρόβλημα;
 
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Πρόκειται για λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε πιο πολύ μαζί σαν ομάδα και τότε θα βελτιωθούν τα πράγματα. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα, με νέο σύστημα και νέο προπονητή. Όλα είναι καινούρια στην ομάδα οπότε είναι φυσιολογικό. Όταν οι λεπτομέρειες αρχίσουν να πηγαίνουν καλά, κανείς δε θα μπορεί να μας σταματήσει.
 
Νιώθεις πίεση για το γεγονός ότι δεν έχει έρθει ακόμα το πρώτο γκολ;
 
Όχι, αν υπήρχε πίεση θα ήταν λάθος. Ασφαλώς νιώθουμε κάποια πίεση ώστε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν ξέρω τί ακριβώς πίεση εννοείς, αλλά υπάρχει η πίεση ώστε να τα κάνουμε όλα σωστά. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ, για να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται.
 
Μετά από πέντε παιχνίδια και έχοντας παίξει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχετε οκτώ βαθμούς. Πιστεύεις ότι είναι καλή συγκομιδή για την ομάδα σου;
 
Όχι δεν είναι καλή η συγκομιδή, νομίζω ότι χάσαμε δύο πόντους με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον έναν πόντο.
 
Τώρα έχετε μπροστά σας ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια. Πως περιμένεις αυτό το ματς;
 
Πρέπει να πάμε εκεί, να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να ξεχάσουμε τα μεγάλα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να συγκεντρωθούμε και με τις μικρότερες ομάδες γιατί καμιά φορά ξεχνάμε ότι με τις μικρές ομάδες πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο γιατί αν πας με την λάθος νοοτροπία θα σε τιμωρήσουν αν δεν είσαι σωστός εσύ.
 
Έχεις δει τη Βέροια και το πως πρέπει να την αντιμετωπίσετε;
 
Δεν την έχω δει προσωπικά, αλλά θα τη δούμε μες την εβδομάδα και θα μάθουμε περισσότερα γι΄ αυτούς.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved