Λόπες: «Κίνητρο για μένα η Βέροια»

Λόπες: «Κίνητρο για μένα η Βέροια»

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι στιγμής ο Τζόναθαν Λόπες, ο νέος τερματοφύλακας της Βέροιας, αφού στο ντεμπούτο του κόντρα στον Λεβαδειακό έβγαλε... μάτια!

«Έχω πάθος και δεν φοβάμαι», τόνισε ο Ισπανός γκολκίπερ στη «SportDay» μετά το τέλος του αγώνα και σσυμπλήρωσε πως θέλει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ευκαιρία που του δίνει η «Βασίλισσα του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόναθαν Λόπες:

Για το αν προχθές πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του

«Οχι. Ημουν καλός, αλλά έχω αγωνιστεί και καλύτερα».

Για την υποδοχή των συμπαικτών του μετά το τέλος του αγώνα

«Ολοι μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ομως να σου πω κάτι; Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν έκανα κάτι το ξεχωριστό. Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο και η παρουσία μου στη Βέροια είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα».

Για το μέλλον του

«Είμαι παντρεμένος με παιδιά. Σύντομα η οικογένεια θα έρθει στην Ελλάδα. Είμαι αυτό που βλέπετε. Εχω πάθος και δεν φοβάμαι. Πιστεύω σε εμένα και θα προσπαθήσω σε κάθε ματς να είμαι ο καλύτερος».



Στο Telekom Center τα κορίτσια της Ερντέμ
Στο Telekom Center τα κορίτσια της Ερντέμ
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
«Δίνει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός»
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved