Καρντάσιο… τριετίας στον Αστέρα

Καρντάσιο… τριετίας στον Αστέρα

Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά ο Ματίας Καρντάσιο.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ από την Ουρουγουάη που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην αρκαδική πόλη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης και ακολούθως υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο.
Ο Καρντάσιο, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Λοντρίνα ενώ έχει περάσει και από την Μίλαν τη σεζόν 2008-2009, όπως και ο Ντε Μπλάσις, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι του Αστέρα με την Κέρκυρα, σε αντίθεση με τον Γκάμπριελ, του οποίου η μπλε κάρτα δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα (κάτι που αναμένεται πάντως να συμβεί τις επόμενες μέρες).

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Αστέρα:

«Ο Ματίας Αντόλφο Καρντάσιο είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την μεσαία γραμμή της ομάδας και θα φορέσει το Νο21.
Ο Καρντάσιο που γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1987, είναι Ουρουγουανός και έχει μάλιστα δέκα διεθνείς συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες της χώρας του, τρεις με την εθνική ανδρών και επτά με την Κ-20.
Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Καρντάσιο έπαιξε στη Βραζιλιάνικη Λοντρίνα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί στην Ιταλική Μίλαν, τη Νάσιοναλ από την Ουρουγουάη, την Αργεντίνικη Μπάνφιλντ και την Ατλάντε».



Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Μέσα οι Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ για το ματς του ΣΕΦ
Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Μέσα οι Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ για το ματς του ΣΕΦ
Sports Party* με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Sports Party* με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ: Χάνουν ΟΦΗ οι Βίντα και Ρότα
ΑΕΚ: Χάνουν ΟΦΗ οι Βίντα και Ρότα
Παναθηναϊκός AKTOR: Δύο μεταγραφές και όλα… ανοιχτά
Παναθηναϊκός AKTOR: Δύο μεταγραφές και όλα… ανοιχτά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Άγιος Έρωτας: Το κοινό στο Χ καταδίκασε τη Σκαφιδά, εκείνη τους απάντησε ευθέως αν είναι δολοφόνος