Πέρασε από έλεγχο το «Γεντί Κουλέ»

Πέρασε από έλεγχο το «Γεντί Κουλέ»

Τετραμελής επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (2/8) στο γήπεδο του ΟΦΗ και το εξέτασε ενδελεχώς.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Πολιτικός Μηχανικός Κώστας Πετράκης, το Πυροσβεστικό σώμα εκπροσώπησε ο επιπυραγός Βαγγέλης Παρασύρης, την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ο Αστυνόμος Α' Μανόλης Αδαμάκης και την ΕΠΣΗ το μέλος του ΔΣ Κώστας Θεοδωσάκης.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησε ο τρίτος αντιπρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης. ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης.
 
Ύστερα από την ολοκλήρωση του ενδελεχή ελέγχου που πραγματοποιήθηκε ο Ξημήρης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εξασφάλιση της άδειας του γηπέδου της κρητικής ομάδας.

«Ήμουν παρών στην διαδικασία, ξεναγήθηκαν όλα τα μέλη της επιτροπής σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Κρατούσαν τον φάκελο που τους είχα καταθέσει με σχέδια και μελέτες. Το μεσημέρι θα καταθέσει το πόρισμά της  η επιτροπή στον κ. Καρούτζο και το βράδυ ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι αισιοδοξώ ότι η αρμόδια επιτροπή θα χορηγήσει άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας στο γήπεδο του ΟΦΗ» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τις άδεις λειτουργίας των γηπέδων με απόφαση τριών υπουργείων τις δίδουν οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.  Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη της επιτροπής για το ενδιαφέρον που έδειξαν και τον τρόπο που μας αντιμετώπισαν. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Καρούντζος θα υπογράψει την άδεια λειτουργίας της ΠΑΕ. Το γήπεδό  μας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να υπάρχει ασφάλεια και να πάρει την σχετική άδεια. Δεν μπορεί να μας λένε από την Super League και την Nova ότι το γήπεδό μας δεν διαθέτει θερμαινόμενο χλοοτάπητα και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην πάρει άδεια».

Για τις ενστάσεις για το «Θ. Βαρδινογιάννης» από τη Super League και τη Nova, ο Ξημέρης υπογράμμισε: «Το πρόβλημα με την Super League έχει να κάνει με τις παρατηρήσεις της Nova. Εμείς το 2004 κάναμε μια πλήρη αναβάθμιση σε όλους του χώρους και στον φωτισμό εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων όπου χρησιμοποιήθηκε το γήπεδό μας. Η Nova έχει ζητήσει μια ενίσχυση στο θέμα του φωτισμού σε κάποια σημεία στις Θύρες 4 και 5 όπου υπάρχει μια σκίαση λόγω των σκεπάστρων που υπάρχουν.

Βάσει αυτών των παρατηρήσεων συντάξαμε μια μελέτη και έναν προϋπολογισμό και ζήτησα την χρηματοδότηση της μελέτης προκειμένου να προχωρήσουμε στην ενίσχυση του φωτισμού της ομάδας, δηλαδή να μπουν κάποιοι επιπρόσθετοι προβολείς στις Θύρες 4, 5 και 8. Απομένει η τελική έγκριση της Super League και της Nova για την χρηματοδότηση της συγκεκριμένης μελέτης».
 
Τέλος, για τον έλεγχο του γηπέδου που υποστηρίζουν κάποιοι ότι έγινε μέσα στον Ιούλιο εν αγνοία των ανθρώπων του ΟΦΗ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ξεκαθάρισε: «Ιδιοκτήτης του γηπέδου είναι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και όσοι φορείς θέλουν να κάνουν κάποιο έλεγχο θα πρέπει να απευθύνονται πρώτα στον Ερασιτέχνη. Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ δεν ενημερώθηκε κανείς για έλεγχο από την Super League, την ΕΠΟ και την Nova».



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved