Η λίστα των «δεκαριών» του Ολυμπιακού για Ζαρντίμ!

Η λίστα των «δεκαριών» του Ολυμπιακού για Ζαρντίμ!

Συνάντηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε την Τετάρτη (13/6) το απόγευμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ενημερώθηκε για όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μετά το τέλος του γεύματος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου ο Σέρβος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών ανέλυσε στον Πορτογάλο προπονητή όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν εξεταστεί από τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής».

«Για «δεκάρι» διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε», ήταν το… μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον 38χρονο τεχνικό και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, κατά την ενημέρωσή του από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ειδική μνεία έγινε για τον παίκτη που θα κληθεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Πάουλο Μασάδο βρίσκεται μία… ανάσα από τους Πειραιώτες, καθώς περιμένει μόνο ένα… νεύμα για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο. Αν και μπορεί να ανταπεξέλθει ως οργανωτής, δεν θεωρείται ως το κλασικό «δεκάρι», μια και αγωνίζεται κυρίως στα άκρα.

Μία ακόμα περίπτωση που εξετάζεται προσεκτικά από τους «ερυθρόλευκους» είναι του Κριστιάν Τσάβες από την Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει έναντι κάποιων άλλων. Παράλληλα, στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μαουρο Φορμίκα. Ο ποδοσφαιριστής δύσκολα θα συνεχίσει στην Μπλάκμπερν και τη νέα αγωνιστική σεζόν μετά τον υποβιβασμό από την Premier League. Τα δικαιώματά του ανήκουν σε γραφείο μάνατζερ και εκεί θα πρέπει να απευθυνθούν οι «ερυθρόλευκοι» για να συζητήσουν ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Επόμενος στη… λίστα των Πειραιωτών είναι ο Σέμιρ Στίλιτς. Ο Βόσνιος άσος έχει μείνει ελεύθερος από την Λεχ Πόζναν και έχει προταθεί από τους μάνατζερ που εκπροσωπούν τους Μάρκο Πάντελιτς και Λιούμπομιρ Φέισα. Παράλληλα, στα υπ’ όψιν βρίσκεται πάντα και ο Φερνάντο Μπελούτσι, για τον οποίο υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα από την Πορτογαλία το βράδυ της Τετάρτης.

Η λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ολοκληρώνεται με έναν Έλληνα. Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο παραχωρεί η Καϊζερσλάουτερν με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Πέραν από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί από το τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων», στο μυαλό του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται και ο Μάρσιο Μοσορό. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπράγκα και αποτέλεσε βασικό… γρανάζι στη «μηχανή» του Πορτογάλου προπονητή την προηγούμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «ερυθρόλευκων», το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αν και σύμφωνα με ιστοσελίδες… μεταγραφών, δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύυθερος, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Βέβαια, η τελευταία κουβέντα ανήκει στον 38χρονο τεχνικό ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αποφασίσει για τον παίκτη που θα ηγηθεί των Πειραιωτών στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντως, αρχική πρόθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι να εξετάσει διεξοδικά το υπάρχουν ρόστερ της ομάδας και στην συνέχεια να κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας.



ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved