Θεοδωρίδης: «Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς»

Θεοδωρίδης: «Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς»

Ως λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται διακρίσεις υπέρ μία;ς ομάδας χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότητης να δώσει πιστοποιητικό στον Παναθηναϊκό ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για σκάνδαλο της Ομοσπονδίας υπέρ των «πράσινων» και εξέφρασε την απορία του για την αδειοδότηση των «πράσινων», ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια κριτήρια.

«Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται τέτοιες διακρίσεις πάντα υπέρ μιας ομάδας. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον ΠΑΟ ας βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη και ας μην προσπαθούν να γλιτώσουν με φακέλους φαντάσματα και με νομικά τερτίπια», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Και συνέχισε: Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να την πληρώνει πάντα ο νοικοκύρης. Εμείς δηλαδή γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ; Γιατί να ξεκινάμε από την ίδια ευθεία με αυτούς που καταστρατήγησαν τους κανονισμούς;

Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς και κακώς είναι σήμερα στις θέσεις τους. Απορώ με τους παράγοντες των άλλων ομάδων που βλέπουν αυτό το σκάνδαλο να εξελίσσεται και διατηρούν την ηρεμία τους. Εμείς θέλουμε όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές. Και αφού αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΟ, για ποιο λόγο να μην πάρουν άδεια και οι υπόλοιπες ομάδες».



Λόρα: Γιατί έφυγε από την Ελλάδα - Τι είπε στις γερμανικές Αρχές
Λόρα: Γιατί έφυγε από την Ελλάδα - Τι είπε στις γερμανικές Αρχές
Πόλο Γυναικών: Εύκολα η Ηλιούπολη το Ρέθυμνο
Πόλο Γυναικών: Εύκολα η Ηλιούπολη το Ρέθυμνο
Η AFC ανέβαλε αγώνες των ασιατικών κυπέλλων στην Μέση Ανατολή
Η AFC ανέβαλε αγώνες των ασιατικών κυπέλλων στην Μέση Ανατολή
Volley League: Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή
Volley League: Με ανατροπή ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved