Κόντης: «Άσχετοι οι δικαστές... πέρυσι είχαμε χειρότερο φάκελο»!
SHARE

Κόντης: «Άσχετοι οι δικαστές... πέρυσι είχαμε χειρότερο φάκελο»!

Λάβρος κατά των δικαστών που αποφάσισαν τη μη αδειοδότηση του Άρη, χαρακτηρίζοντάς τους άσχετους από ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Γιάννης Κόντης, υποστηρίζοντας πως ο Άρης πέρυσι κατέθεσε χειρότερο φάκελο!

Μιλώντας στον αέρα του «Libero 107,4», ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» τόνισε ότι ο Άρης είναι βιώσιμος, άφησε αιχμές για την αδειοδότηση άλλων ομάδων υπογραμμίζοντας επίσης πως είναι πιθανό να ζητηθεί το άνοιγμα μερικών φακέλων, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του ότι δεν πρόκειται να ισχύσει τελικά η απαγόρευση των μεταγραφών στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κόντη:

«Ήμουν από αυτούς που έλεγαν και το λέω ακόμη ότι ο Άρης έπρεπε να πάρει την άδεια και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Παρουσιάσαμε το πλάνο βιωσιμότητας, τους διακανονισμούς και ότι δεν έχουμε οφειλές στο δημόσιο. Οι δικαστές όμως που εκδικάζουν αυτές τις υποθέσεις είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και πάντα έλεγα ότι δεν θα πρέπει να δικάζουν τέτοιοι άνθρωποι ποδοσφαιρικές υποθέσεις. Τους λέγαμε για την βιωσιμότητα της ομάδας αλλά δεν δέχθηκαν ότι θα πουλήσει η ομάδα διαρκείας ή ότι μπαίνουν χρήματα μέσω δανειοδότησης, παρά το γεγονός ότι είχαμε προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα. Θεωρούν ότι αν δεν γίνει χρηματοδότηση μέσω ΑΜΚ τα χρήματα μπορεί μετά να φύγουν από την ομάδα. Δεν το δέχθηκαν για εμάς αλλά την ίδια αιτιολόγηση δέχθηκαν για άλλες ομάδες, που ανέφεραν το ίδιο ακριβώς στο business plan που παρουσίασαν αλλά πήραν άδεια και εμείς όχι», τόνισε αρχικά, συμπληρώνοντας:

«Ήδη πολλές ομάδες έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θα πρέπει να δούμε τους φακέλους πάντως για να είμαστε 100% σίγουροι για αυτό, ξέρετε το έχουμε ψηφίσει αυτό στην λίγκα και φέτος μπορούν να ανοίξουν φάκελοι ομάδων. Από ότι μαθαίνω μερικές ομάδες θα το ζητήσουν αυτό».

Ερωτηθείς για το αν ο Άρης επιδιώξει το ίδιο, ο Κόντης πρόσθεσε: «Ο Άρης θα πιέσει αρχικά για να αρθεί η διάταξη για την απαγόρευση των μεταγραφών. Πρώτα θέλουμε να δούμε τι θα συμβεί με αυτό και μετά θα δούμε αν ασχοληθούμε με τους φακέλους και να κάνουμε τις ενέργειες που πρέπει. Η απαγόρευση μεταγραφών είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο ενώ αντίθετος είναι και ο ΠΣΑΠ. Επίσης η Nova δεν θέλει να πληρώνει για ένα υποβαθμισμένο προϊόν και μάλλον θα ζητήσει να μειωθεί συνολικά το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οι ομάδες αποδυναμώνονται με την απαγόρευση μεταγραφών και η Nova δεν παίρνει ότι πληρώνει, έτσι λογικά θα ζητήσει μείωση».

Σε ερώτηση για τους δικαστές της ΕΠΟ, διευκρίνισε: «Δεν αμφισβητώ την τιμιότητα τους, απλά δεν γνωρίζουν πως έχουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να δικάσουν ανάλογα. Για παράδειγμα στο θέμα Σηφάκη, που έπαιξε ρόλο στην απόφαση, ο παίκτης έχει πάρει 1,4 εκ ευρώ στο διάστημα που είναι στον Άρη, πήρε 200 χιλ ευρώ φέτος ήδη και φυσικά δεν λιμοκτονεί ώστε να τιμωρηθεί η ομάδα επειδή διεκδικεί κι άλλα χρήματα. Ο κ. Δημητρίου έκανε λόγο για την προσφυγή του Σηφάκη, είπε ότι αν κερδίσει την προσφυγή θα δημιουργήσει πρόβλημα βιωσιμότητας στον Άρη, ενώ εμείς είπαμε ότι προσφερθήκαμε να τον πληρώσουμε αλλά δεν το δέχθηκε και θα πάει δικαστικώς η υπόθεση. Όταν παρουσιάζεις ένα πλάνο βιωσιμότητας, ουσιαστικά παραθέτεις μελλοντικά στοιχεία και η κρίση είναι υποκειμενική. Η Κοινωνία Μελών Άρη είχε στείλει έγγραφα με στοιχεία ότι θα ενισχύσει την ομάδα και μέσω των διαρκείας ενώ οι δικαστές δεν ξέρουν καλά - καλά τι σημαίνει διαρκείας, έλεγαν ότι αν πουλήσει διαρκείας η ομάδα δεν επιβιώνει. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο όμως γνωρίζει που περίπου μπορούν να κινηθούν τα διαρκείας σε κάθε ομάδα. Επίσης δεν μπορεί να χρωστάω εγώ 1000 ευρώ σε ένα παίκτη και ο άλλος 500 χιλιάρικα στην εφορία και να έχουμε την ίδια τιμωρία, μα εγώ είμαι βιώσιμος και ο άλλος όχι».

Στην ερώτηση αν θα συνεχίσει να υποστηρίζει το πλάνο που εκπόνησε για τον Άρη: «Προσπάθησα να φέρω χρήματα στην ομάδα επειδή ακριβώς ήμουν σίγουρος ότι θα παίρναμε την άδεια, ήξερα τα στοιχεία και τα δεδομένα. Πέρυσι πήραμε άδεια με χειρότερο φάκελο, με λιγότερα στοιχεία, είχαμε 2 εκ ευρώ λιγότερα στο πλάνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να πάρουμε άδεια πέρυσι, καλώς πήραμε άδεια πέρυσι και φέτος έπρεπε να την πάρουμε πάλι. Ακόμη και τώρα πάντως η μόνη επίπληξη για τον Άρη είναι η απαγόρευση μεταγραφών και θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει τελικά. Βλέπω ήδη πολλές ομάδες, ακόμη και από αυτές που πήραν άδεια να κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω ότι η απαγόρευση μεταγραφών δεν θα ισχύσει τελικά, αυτή είναι η άποψη μου. Εγώ πάντως ήθελα να υλοποιήσω ένα πλάνο στον Άρη και όχι να φτιάξω μια ομάδα U20, οπότε το πλάνο δεν θα ισχύσει με απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό αφορά στην στελέχωση της ομάδας, το πλάνο για την εξυγίανση ισχύει κανονικά».

Κλείνοντας, ερωτηθείς ο Κόντης για το θέμα με το άνοιγμα των φακέλων, κατέληξε: «Είναι γραμμένο στα πρακτικά της λίγκας και έχουν συμφωνήσει και οι 16 ομάδες. Είχαμε αποφασίσει 2 πράγματα : 1. να έχει η λίγκα έναν εκπρόσωπο στην εξέταση των φακέλων αλλά δεν συμφωνήσαμε στο πρόσωπο και δεν έτσι δεν υπήρχε τελικά και 2. ότι οποιαδήποτε στιγμή, οποιασδήποτε φάκελος θα μπορεί να ανοίξει ενώπιον της λίγκας μετά από σχετικό αίτημα μιας ομάδας».

ΠΑΟΚ: Εκτός Πέλκας και Βιεϊρίνια
ΠΑΟΚ: Εκτός Πέλκας και Βιεϊρίνια
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Νταρουσάφακα: Με Καλαϊτζάκη η 12άδα (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Νταρουσάφακα: Με Καλαϊτζάκη η 12άδα (video)
Μπακοδήμου: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στο πλατό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και δείτε τι έκανε
Μπακοδήμου: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στο πλατό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και δείτε τι έκανε
Ξάνθη: Φουλάρει ενόψει Ριζούπολης
Ξάνθη: Φουλάρει ενόψει Ριζούπολης

 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  22:20SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  22:3017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι Βίκος Cola
  22:35Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2810
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  00:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  00:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  01:0017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies