Θέλουν να τελειώνουν με τις «εσωτερικές υποθέσεις» στον Ολυμπιακό...

Θέλουν να τελειώνουν με τις «εσωτερικές υποθέσεις» στον Ολυμπιακό...

Στον Ολυμπιακό κλείνουν το ένα «μέτωπο» μετά το άλλο και – όπως φαίνεται – σύντομα θα είναι σε θέση έχοντας τελειώσει όλες τις… εσωτερικές υποθέσεις τους να εντείνουν τις ενέργειές τους στο θέμα της μεταγραφικής τους ενίσχυσης!

Στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών… ξεμπέρδεψαν νωρίς με την υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Φρανσουά Μοντέστο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Πάντελιτς, με τη διαφορά ότι ενώ ο Κορσικανός αμυντικός υπέγραψε, ήδη, για έναν ακόμα χρόνο, ο Σέρβος επιθετικός έχει απλώς συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό.

Σήμερα (31/05) οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τον… φάκελο «Αριέλ Ιμπαγάσα», καθώς ο Αργεντίνος χαφ – έπειτα από την χθεσινή συνάντηση των ιθυνόντων της πειραϊκής ομάδας με τον εκπρόσωπό του, Αλεχάντρο Καμάνιο – συμφώνησε να μείνει για μία ακόμα σεζόν στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας μάλιστα, φρόντισαν να «δέσουν» για τα επόμενα τρία χρόνια τον τερματοφύλακα-αποκάλυψη (όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το Champions League), Μπάλαζ Μέγιερι προτείνοντας στο νεαρό Ούγγρο νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης.

Οι Πειραιώτες πλέον έχουν τρεις υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούν… Η σοβαρότερη εξ αυτών αναμένεται να κλείσει άμεσα, πιθανότατα μέσα στα επόμενες 48 ώρες. Ο λόγος, φυσικά, για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να κρατήσουν στο λιμάνι για μία ακόμα σεζόν τον πολύπειρο διεθνή Σουηδό κεντρικό αμυντικό…

Ο «βράχος» έχει… τρενάρει για κάποιο διάστημα την απόφασή του, αυτή ωστόσο, δεν θ’ αργήσει να γνωστοποιηθεί, με τους ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας να εκφράζουν τη αισιοδοξία τους ότι ο Μέλμπεργκ θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τέταρτη σερί σεζόν, καθώς κάτι τέτοιο έχει αφήσει να διαφανεί ότι επιθυμεί και ο ίδιος ο Σκανδιναβός αμυντικός.

Οι επόμενες δύο «εσωτερικές» υποθέσεις, με τις οποίες οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός θ’ ασχοληθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση – με τον έναν ή τον άλλον τρόπο… - στο θέμα Μέλμπεργκ, είναι αυτές των νέων συμβολαίων σε Νταβίντ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει προσφέρει σημαντικά στην διετία που αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους», ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013. Από τον προσεχή Ιανουάριο, δηλαδή, ο Φουστέρ θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς ο Ολυμπιακός να εισπράξει ούτε ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προτείνει στον άλλοτε άσο της Βιγιαρεάλ επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με τον Ίβηρα ποδοσφαιριστή να δείχνει πως το… σκέφτεται, χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει.

Το ίδιο, αν και οι διαπραγματεύσεις αναμένονται ακόμα σκληρότερες, ισχύει σε γενικές γραμμές και με τον Χοσέ Χολέμπας, καθώς στον Ολυμπιακό είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση, αλλά και τον χαρακτήρα, του ομογενή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε προ διετίας ως… άγνωστος στην Ελλάδα από τη Μόναχο 1860 – ως προσωπική επιλογή του Έβαλντ Λίνεν – και εξελίχθηκε σε… αναντικατάστατο αριστερό μπακ της Εθνικής ομάδας ανεβάζοντας, φυσικά, κατακόρυφα την αξία του στο… άτυπο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Ο Χολέμπας δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και μοιάζει μάλλον να θέλει να… εκμεταλλευτεί την παρουσία του με την Εθνική Ελλάδας στο EURO 2012 προκειμένου να κάνει ακόμα πιο «γνωστό» το όνομά του στο διεθνές στερέωμα διεκδικώντας, είτε ακόμα καλύτερο συμβόλαιο (απ’ αυτό που του έχει προτείνει, ήδη, ο Ολυμπιακός), είτε μια μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο, με τη Γερμανία ν’ αποτελεί, αναμφίβολα, ιδανικό προορισμό για εκείνον…

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, πάντως, ευελπιστούν ότι θα έχουν άμεσα την – θετική – απάντηση του Μέλμπεργκ, αλλά και το «ΟΚ» των Φουστέρ-Χολέμπας στις προτάσεις επέκτασης των συμβολαίων τους, ώστε να κλείσουν όλες τις «εσωτερικές» τους υποθέσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάτοικος Πειραιά και του χρόνου ο Ιμπαγάσα! (videos)

Ολυμπιακός: «Απαράδεκτη η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού!»

Στο... συρτάρι του Ολυμπιακού ο Ντιόπ της Σανταντέρ (video+photos)

«Μαέστρο» από Αργεντινή φέρνει ο Ολυμπιακός! (videos+photos)

«Ο Ντιελνά μπορεί να εξελιχθεί, αλλά θέλει στήριξη» (video)

Περέιρα-Ζαρντίμ σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό




Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved