Σουφλέρης: «Ήξερε και είχε υπογράψει ο Παπουτσάκης»!

Σουφλέρης: «Ήξερε και είχε υπογράψει ο Παπουτσάκης»!

Στο θέμα της καταγγελίας του Εργοτέλη αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος, Βαγγέλης Σουφλέρης, τονίζοντας πως ο Απόστολος Παπουτσάκης γνώριζε τις αποφάσεις της Λίγκας, τις οποίες μάλιστα και έχει υπογράψει!

«Ψεύδεται απίστευτα ο Κος Παπουτσάκης όταν λέει ότι δεν ξέρει, γιατί όλα αυτά τα έχει υπογράψει. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και το έχει δείξει η πορεία του στο ποδόσφαιρο. Δεν έπρεπε όμως να παρασυρθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουφλέρης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στην αδειοδότηση των «κυανέρυθρων», αλλά και στην κατάπτωση της εγγυητικής τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σουφλέρη:

Για την αδειοδότηση του Πανιωνίου: «Καταθέσαμε φορολογική ενημερότητα και διορθώσαμε κάποιες εκκρεμότητες. Είναι περίπου όπως στον ΟΦΗ η περίπτωσή μας.  Αν πάει τυπικά η επιτροπή, είναι δύσκολο το πράγμα. Αν καταλάβουν ότι γίνονται προσπάθειες και δεν υπεκφεύγετε πράγματα, θα μας δοθεί η άδεια».

Για την  υπερασπιστική γραμμή του Πανιωνίου: «Να ξεκαθαρίσω πως  δεν υπάρχει δικαστική διαμάχη. Το πρώτο θέμα είναι πως καταθέτουμε έγγραφα παραστατικά. Από εκεί και πέρα όλα τα θέματα τα γνωρίζει η Super League. Παράλληλα γίνεται μια έκλυση και καταγγελία από τον Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου. Για μένα δεν στέκει πουθενά η καταγγελία του Εργοτέλη  γιατί είναι  καταρχήν εκπρόθεσμη. Ακόμα και να γινότανε αυτό, τί θα έκανε η ΕΠΟ; Θα έπαιρνε τα δελτία των παικτών πίσω; Όλα αυτά προσβάλουνε την εικόνα του Πανιωνίου και όταν τελειώσουν  όλα αυτά ο Πανιώνιος θα ζητήσει αποζημιώσεις. Όλα τα χαρτιά έχουν σταλεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Και οι 10 μεταγραφές τον Ιανουάριο έγιναν νομότυπα».

Για τους ισχυρισμούς του Εργοτέλη: «Δεν υφίστανται αυτά τα πράγματα. Έχουν σταλεί όλα τα έγγραφα και στην πορεία θα τα συζητήσουμε όλα.  Δεν θα υπάρξει κανένα όφελος για τον Εργοτέλη. Στα πάντα υπάρχει μια διαδικασία. Υπάρχει δικαίωμα από τη Super League να αναστέλλεται η ποινή. Εντός  5 ημερών έχεις απόφαση και όχι εντός 3. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Εργοτέλης διεκδικεί θέματα τα οποία δεν στέκουν. Η απόφαση λέει πρέπει να πληρώσετε τον τάδε. Η Super League κάθε Παρασκευή ελέγχει για τον αν υπάρχει απόφαση και δεν υπάρχει παραίτηση από τον παίκτη για να παίξεις.  Ψεύδεται απίστευτα ο Κος Παπουτσάκης όταν λέει ότι δεν ξέρει, γιατί όλα αυτά τα έχει υπογράψει. Δεν μπορούμε να είμαστε έρμαια των δικηγόρων και το ξέρετε καλά. Δεν έμεινε καμία απορία στην Super League».

Για την κίνηση του Απόστολου Παπουτσάκη: «O Κος Παπουτσάκης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και το έχει δείξει η πορεία του στο ποδόσφαιρο. Δεν έπρεπε όμως να παρασυρθεί. Η προσπάθεια που γίνεται δεν έχει νομικά πλαίσια».

Για την κατάπτωση της εγγυητικής του Πανιωνίου: «Δεν έχει καμία σχέση με τον Εργοτέλη. Υπάρχουν αποφάσεις και νόμοι και τους τηρούμε. Σωστά και καλώς τηρήθηκε η όλη διαδικασία. Τί άλλο να πούμε. Δεν έχει όφελος ο Εργοτέλης».



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved