ΠΑΟΚ: Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκαθαρίζει για προπονητή

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Δώνη να αποτελεί την πρώτη επιλογή.

ΠΑΟΚ: Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκαθαρίζει για προπονητή

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να έχει νέο τεχνικό ακόμη και την ερχόμενη Τρίτη (29/05). Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι είναι το φαβορί για τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που για τον Έλληνα τεχνικό ερίζει και ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ έχουν και εναλλακτικές περιπτώσεις, όπως τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος όμως έχει το αρνητικό πως ακόμη δεν έχει δουλέψει σε κάποιον σύλλογο και δεν έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες έντονης πίεσης.

Όσον αφορά στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, η παραίτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη αναμένεται να επισημοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη οι προθέσεις του ΠΑΟΚ για τον αντικαταστάτη του.

COMMENTS