Εργοτέλης: Η συζήτηση που έγινε… δίωξη!

Εργοτέλης: Η συζήτηση που έγινε… δίωξη!

Ερωτήματα προκαλεί η καθυστερημένη κατά ένα μήνα διαρροή παραπλανητικών «πληροφοριών» γύρω από τη συζήτηση του Απόστολου Παπουτσάκη με τον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών Αριστείδη Κορρέα.

Η προ μηνός συνέντευξη του προέδρου του Εργοτέλη στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Και τούτο διότι δεν είχε συνηθίσει το κοινό ο Παπουτσάκης σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις.

Ωστόσο, η λέξη «σκάνδαλο» ο οποία προτάχθηκε στο κείμενο της απομαγνητοφώνησης που κυκλοφόρησε, δεν ελέχθη ποτέ από τον Απόστολο Παπουτσάκη. Παρότι αποδόθηκε στον πρόεδρο του Εργοτέλη, η εν λόγω λέξη ειπώθηκε αρκετές φορές από τον παρουσιαστή της εκπομπής. Και μόνον από εκείνον. Αυτό αντιλήφθηκε άμεσα ακούγοντας το ηχητικό και ο Αθλητικός Εισαγγελέας Αθηνών Αριστείδης Κορρέας, ο οποίος κάλεσε τον Απόστολο Παπουτσάκη σε μια συνάντηση - συζήτηση. Δεν πρόκειται δηλαδή για Πειθαρχική Δίωξη, όπως επιδιώκουν κάποιοι εντέχνως να διαρρέουν.

Τι ακριβώς συνέβη; Ένα πρωινό του Απριλίου, η γραμματέας του κ. Κορρέα κάλεσε τη γραμματέα του κ. Παπουτσάκη προκειμένου να προγραμματιστεί ραντεβού των δύο πλευρών, προφανώς με αφορμή τη συνέντευξη. Η συνάντηση κλείστηκε για πέντε ημέρες αργότερα στο γραφείο του κ. Κορρέα στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Στη συνάντηση, μάλιστα, παρέστη και η Εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου.

Οι τρεις τους συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και όπως παραδέχθηκαν οι Εισαγγελείς, ο Εργοτέλης και ο ίδιος ο Απόστολος Παπουτσάκης δεν αναφέρονται πουθενά μεταξύ των χιλιάδων ωρών συνομιλιών που έχουν καταγραφεί από τους υπερκοριούς. Και για το λόγο αυτό τον θεωρούν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνομιλητή, σε περίπτωση που είχε κάτι συγκεκριμένο να καταγγείλει. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να καταγγείλει και να αποδείξει και η συζήτηση ολοκληρώθηκε εκεί.

Αυτό, ένα μήνα πριν. Τέλη Απριλίου. Και ξαφνικά, εμφανίζονται κάποιοι να μιλούν για πειθαρχική δίωξη και ότι ο Παπουτσάκης αναίρεσε κλπ.



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved