Φερέιρα σε παίκτες: «Δεν έχει νόημα να ξανακάνω ομιλία!»

Φερέιρα σε παίκτες: «Δεν έχει νόημα να ξανακάνω ομιλία!»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη νέα απογοητευτική τους εμφάνιση και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, φθάνοντας σε σημείο να τους πει πως δεν υπάρχει νόημα να ξανακάνει ομιλία – Έντονες παρατηρήσεις σε Κατσουράνη-Κουίνσι-Σιμάο, δεν παίζει ο πρώτος με ΠΑΟΚ «πληρώνοντας» τον μεταξύ τους τσακωμό!

Το κλίμα στη σημερινή (11/05) προπόνηση  των «πρασίνων» ήταν κάτι παραπάνω από βαρύ καθώς μετά την ήττα από τον «Δικέφαλο» απώλεσαν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει για την πρώτη θέση των play offs, με αποτέλεσμα πλέον να… κυνηγούν.

Την Παρασκευή έτσι στην Παιανία, στο περιθώριο της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε τον εκνευρισμό του, αλλά και την απογοήτευσή του προς τους παίκτες του, τονίζοντας τους χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει νόημα να ξανακάνω ομιλία και να βλέπουμε βίντεο. Κάνετε του κεφαλιού σας. Πρέπει να βάλετε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς σας. Η ομάδα είναι πάνω από όλα»!

Παράλληλα ο Φερέιρα, δεν παρέλειψε να τα… ψάλει στους Κατσουράνη - Κουίνσι - Σιμάο για τις μεταξύ τους αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια να τους αφυπνίσει, ενόψει της κυριακάτικης (13/05)… δίχως αύριο – έτσι όπως τα... κατάφεραν - ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

«Τι κάνετε; Η μπάλα παίζεται κι εσείς κοιτάτε ποιος φταίει; Σας νοιάζει μόνο ο εαυτός σας και όχι η ομάδα; Δεν θέλω να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας και όχι την ομάδα. Καθένας κάνει ότι γουστάρει. Έχουμε τρία ματς μπροστά μας, αλλά αυτό δε λέει κάτι αν δεν αλλάξουμε την εικόνα μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αρκεί να παίξουμε σοβαρά. Ακόμη δεν έχει κριθεί η πρώτη θέση, αρκεί να παίξετε όπως δουλέψαμε στην αρχή της σεζόν», ήταν τα λόγια του 66χρονου τεχνικού, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να τιμωρήσει τον Κατσουράνη αφήνοντάς τον στον πάγκο ή ακόμα και εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Τοτσέ να παίρνει τη θέση του και τον Κλέιτον να γυρνάει στα χαφ.



Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved