Νέα ρύθμιση χρεών στην ΑΕΚ θέλει ο Ντέμης

Νέα ρύθμιση χρεών στην ΑΕΚ θέλει ο Ντέμης

Εδώ και καιρό η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα βιωσιμότητας, ενώ τα χρέη προς το δημόσιο, τώρα που αποκαλύφθηκαν στο σύνολό τους, μόνο με νέα ρύθμιση μπορεί να αντιμετωπιστούν.

Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της ΦΑΕ Αθηνών, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει το τσουνάμι των χρεών που απειλούν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ωστόσο τα προβλήματα και τα ήδη διακανονισμένα χρέη θα ταλαιπωρούν την ΑΕΚ για καιρό. Γι’ αυτό ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σχεδιάζει την επόμενη μέρα στην ομάδα, θα επιχειρήσει μετά τις εκλογές, κι αφού αποκαλύψει το πλάνο και τους συνεργάτες του, να πετύχει νέα ρύθμιση για τις οφειλές προς το δημόσιο.

Εκτός από την εκπρόθεσμη δόση για το άρθρο 44, ύψους 1,25 εκατ. ευρώ, που απειλεί από μόνη της να «τινάξει» την ΠΑΕ στον αέρα, ενώ υπάρχουν άλλες τέσσερις ισόποσες δόσεις, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό των 550.000 ευρώ κάθε μήνα ως τον Οκτώβριο του 2014. Παράλληλα, εκκρεμεί μια ρύθμιση για το πρόστιμο των τριών εκατ. ευρώ που έχει επιβληθεί στην ομάδα για τις καθυστερήσεις άλλων οφειλών επί διοίκησης Αδαμίδη.

Δηλαδή η ΑΕΚ σε ετήσια βάση θα πρέπει να δίνει εννέα εκατ. ευρώ για παλιές οφειλές προς το δημόσιο, συν τις τρέχουσες υποχρεώσεις που προκύπτουν, ποσό… αστρονομικό με τα τωρινά δεδομένα όχι μόνο για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και για κάθε επιχείρηση αυτή την περίοδο.

Ο Νικολαΐδης περιμένει να περάσουν οι εκλογές και να συζητήσει με τη νέα διοίκηση το ενδεχόμενο νέας ρύθμισης χρεών, για να προσπαθήσει να τα τακτοποιήσει αυτά τα δυσβάσταχτα χρέη.



Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ: Το 0-1 του Γιόβιτς στην Τρίπολη (βίντεο)
Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ: Το 0-1 του Γιόβιτς στην Τρίπολη (βίντεο)
Εντυπωσιακός Τεντόγλου στο… ποδαρικό του 2026 – Εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Εντυπωσιακός Τεντόγλου στο… ποδαρικό του 2026 – Εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Εκτός αποστολής της Ουνιόν Βερολίνου ο Άλεξ Κραλ, πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τσέχος
Εκτός αποστολής της Ουνιόν Βερολίνου ο Άλεξ Κραλ, πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τσέχος
Euroleague: MVP της 24ης αγωνιστικής ο Πάντερ
Euroleague: MVP της 24ης αγωνιστικής ο Πάντερ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved