Καραμαλίκης: «Ίσως δεν ήταν έτοιμος ο Παναιτωλικός»

Καραμαλίκης: «Ίσως δεν ήταν έτοιμος ο Παναιτωλικός»

Την άποψή του πως ίσως ο Παναιτωλικός δεν ήταν έτοιμος να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία, εξέφρασε ο Στάθης Καραμαλίκης.

Ο 30χρονος επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στο «Radio Mundosports» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σεζόν που πέρασε, αλλά και την ένσταση που έχει καταθέσει ο Παναιτωλικός για τον υποβιβασμό στη Football League.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Στάθη Καραμαλίκη:

-Τι έφταιξε φέτος στον Παναιτωλικό και η ομάδα οδηγήθηκε στον υποβιβασμό;

«Όταν πέφτει μια ομάδα φταίνε πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι συγκεκριμένο, γιατί δεν είναι ένα και δύο πράγματα. Υπάρχουν πολλά που οδήγησαν στον υποβιβασμό και πιστεύω ότι τα παθήματα πρέπει να μας γίνουν μαθήματα».

-Τα σχέδια ήταν για να μείνει πολλά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα και να κάνει το κάτι παραπάνω; Όταν επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός πως αισθανθήκατε;

«Ίσως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα. Δηλαδή, να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και να κάνει το κάτι παραπάνω. Κι ίσως στη ζωή γίνονται πράγματα μέσα από τα οποία γινόμαστε δυνατότεροι και βγαίνουμε σοφότεροι. Σίγουρα η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν μας αντιπροσωπεύει η θέση μας στην τελική κατάταξη. Υπήρχαν κάποια παιχνίδια που έγιναν περίεργα πράγματα, τα οποία τα χάσαμε. Άλλα τα χάσαμε λόγω απόδοσης».

-Το μεγάλο «ατόπημα» του Παναιτωλικού ήταν οι δύο ήττες από τη Δόξα Δράμας;

«Δεν ήταν μόνο η Δόξα Δράμας. Παίξαμε και με τον Λεβαδειακό και με άλλες ομάδες. Βέβαια, ίσως αν είχαμε βάλει στην άκρη τους τρεις βαθμούς με την Δόξα Δράμας να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όταν σε ένα ματς κάνεις 25 τελικές και ο αντίπαλος τέσσερις και το χάνεις με 0-2, τότε έχουμε μεγάλη ευθύνη εμείς οι ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν το συζητώ. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε άλλα παιχνίδια δεν μας δόθηκε αυτό που δικαιούμασταν ή έγιναν κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορώ εγώ να καταλάβω γιατί συνέβησαν.

Δεν θέλω να αναφερθώ στο κομμάτι αυτό. Σαν ποδοσφαιριστές έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το υποβιβασμό. Στο ποδόσφαιρο είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Εμείς αν είχαμε ισοφαρίσει με τον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει ότι θα κερδίζαμε κιόλας. Αλλά θα μας έδινε την ελπίδα και τη δύναμη να μην διασυρθούμε. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό το ματς. Και προς Θεού. Δεν θέλω να μιλήσω για το κομμάτι διαιτησία. Η ομάδα έπεσε, έκανε «κοιλιά» για περίπου 2 μήνες. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες σε κάποια ματς όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, δεν μας άφησαν».

-Πως είναι το κλίμα τώρα στην ομάδα;

«Το τι θα γίνει δεν το γνωρίζω. Ο πρόεδρος είναι αυτός που θα δώσει την κατεύθυνση για την επόμενη χρονιά. Υπάρχει και μια διαδικασία στα δικαστήρια, μήπως και γίνει κάτι μέσω αυτής της οδού. Το κλίμα δεν είναι καλό. Όλοι οι παίκτες δεν είμαστε σε καλή κατάσταση».

-Αντικειμενικά ο Ηρακλής την «πλήρωσε» πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ φέτος οι ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν θα μπορούν να συνεχίσουν στη Super League. Υπάρχει ανισότητα;

«Ακριβώς. Ο Αστέρας πέρυσι έμεινε στην κατηγορία και κάποιες ομάδες διαλύθηκαν. Δεν θέλω να πάρω θέση, στην Ελλάδα είμαστε, όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Το θέμα είναι πως όποια κι αν είναι η απόφαση τι κάνουμε εμείς εδώ στον Παναιτωλικό. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής και μου αρέσει ό,τι είναι να γίνει, να γίνει μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλα αρμόδια όργανα. Σε αυτούς είναι η ευθύνη, αυτοί έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι και αυτοί θα κρίνουν».

-Το μέλλον σου θα σε βρει στον Παναιτωλικό;

«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση δεν είναι εδώ καλή, για όλους, μετά τον υποβιβασμό. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα με την ομάδα. Το συμβόλαιο μου λήγει φέτος το καλοκαίρι και δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα γίνει».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved