«Ο Ολυμπιακός για Γκαρσία, Ιγκνάσιο αν «χαλάσει» του Έμερι»

«Ο Ολυμπιακός για Γκαρσία, Ιγκνάσιο αν «χαλάσει» του Έμερι»

Οι Λουίς Γκαρσία και Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεζ είναι οι… επόμενοι στην λίστα του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε περίπτωση που δεν «προχωρήσει» του Ουνάι Έμερι, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι… εργασίες των «ερυθρόλευκων» για την εύρεση του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιάννης Βρέντζος, μαζί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Ισπανία, προκειμένου να έχουν επαφές με υποψήφιους τεχνικούς και να διαπιστώσουν τις προθέσεις τους. Το ταξίδι των δύο ανδρών στην ιβηρική χερσόνησο… επιβεβαιώνεται και από τον Τύπο της χώρας.

Όπως υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα «lasprovincias», ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών παραμένει ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν… καλύψουν τις απαιτήσεις του Ισπανού προπονητή, υπάρχουν κι άλλα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα τους.

«Ο Λουίς Γκαρσία, πρώην τεχνικός της Λεβάντε και νυν της Χετάφε, έχει πιθανότητες να… εδραιωθεί στην Ελλάδα. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Το όνομα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεζ βρίσκεται επίσης στην ατζέντα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μια και δεν έχει περάσει απαρατήρητη η δουλειά του στην Λεβάντε», αναφέρει σχετικά η «lasprovincias».

Και συνεχίζει: «Στην Ελλάδα γνωρίζουν πολύ καλά και την δουλειά του Λουίς Γκαρσία, τα τελευταία τρία χρόνια που ήταν στην Λεβάντε, αλλά και τώρα στην Χετάφε, όπως έχει γίνει και με τον Μαρτίνεζ, ο οποίος έχει πετύχει σημαντικά επιτεύγματα.

Ο Γιάννης Βρέντζος, διευθυντής του Ολυμπιακού, είναι στην Ισπανία και σχεδιάζει ταξίδια προκειμένου να συναντηθεί με μερικούς από τους παραπάνω προπονητές και να ακούσει τις απαιτήσεις τους, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και αγωνιστικό, δουλεύοντας πάνω σε ένα σχέδιο, το οποίο σύμφωνα με τους Έλληνες θα συνεχίσει το έργο που έγινε με τον Βαλβέρδε και θα πάει ένα… βήμα πιο πάνω. Ο Βρέντζος επιθυμεί να έχει ο ίδιος επαφές με τους προπονητές και να μάθει άμεσα για την μέθοδο και την φιλοσοφία τους».

Παράλληλα, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα του προπονητή, ούτως ώστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ανακοινώσει τον τεχνικό που θα διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει το Σάββατο (28/4) πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Στόχος του Ολυμπιακού είναι να «κλείσει» άμεσα το ζήτημα του προπονητή. Η επιθυμία του συλλόγου είναι όλα να συμφωνηθούν μέσα στην εβδομάδα, ακόμα και με τις υπογραφές προσύμφωνου, καθώς η αρχική πρόβλεψη ήταν να ανακοινωθεί το όνομα που έχει «κλείσει» σε συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της ελληνικής ομάδας, Ευάγγελο Μαρινάκη, το ερχόμενο Σάββατο, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο».

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ και ο Κίκε Φλόρες

Ωστόσο, τα ονόματα των τριών Ισπανών προπονητών δεν είναι τα μόνα που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Μαζί με τους Ουνάι Έμερι, Λουίς Γκαρσία και Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεζ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο οποίος είναι προπονητής της Γουίγκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο «στόχαστρο» είναι και ο Κίκε Φλόρες, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιλεγεί.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον για τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος για τον πάγκο των Ελλήνων, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον προπονητή της Βαλένθια να έχει δεχθεί κρούση από την Αγγλία και οι απαιτήσεις του για να δεχθεί ανέρχονται στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες πληροφορίες έχουν διαψευστεί από το περιβάλλον του Βάσκου προπονητή».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved