Αναστασόπουλος: «Θα κράταγα τον Καβακά»!

Αναστασόπουλος: «Θα κράταγα τον Καβακά»!

Υπέρ της παραμονής του Τίμου Καβακά στον πάγκο της Κέρκυρας τάχθηκε ο Νίκος Αναστασόπουλος, αναγνωρίζοντας πως συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή των Φαιάκων στη Super League.

«Φυσικά και θα άφηνα τον ίδιο προπονητή. Ήρθε (σ.σ. ο Καβακάς) πριν από ένα μήνα και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή μας στη "μεγάλη" κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πορτιέρο των Επτανήσιων μιλώντας στην κάμερα της «Nova», πριν μπει για λίγο στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ερωτηθείς τι θα άλλαζε στην ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν:

«Δεν είμαι αρμόδιος. Αλλά, αν ήμουν, θα ξεκινούσα από τον οργανωτικό τομέα. Θα κοίταζα να κρατήσω στην ομάδα όσους ποδοσφαιριστές πρόσφεραν φέτος και να πλαισιωθούν από κάποιους άλλους, με στόχο να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω πως τα λάθη που έγιναν δεν θα ξαναγίνουν και θα έχουμε μια καλή χρονιά την επόμενη σεζόν».

Αφού δε ξεκαθάρισε σχετικά με το μέλλον του πως: «Είμαι παίκτης της Κέρκυρας, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο», συμπλήρωσε για το αν κάποια στιγμή φοβήθηκε πως χάθηκε η… παρτίδα:

 «Όταν ήρθε το αρνητικό σερί, η αλήθεια είναι πως μας πήρε λίγο από κάτω. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, όμως, τα καταφέραμε. Έχουμε πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που πλαισιώνονται από καλούς ξένους. Η πορεία μας μέχρι ένα σημείο, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Ο κ. Μπάντοβιτς έφυγε, το ίδιο και ο κ. Γκράθια, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Νομίζω πως οι αγωνιστικές μεταπτώσεις της ομάδας οφείλονται στην πίεση που είχαμε από κάποια άτυχα αποτελέσματα. Στις μικρομεσαίες ομάδες, που ανεβαίνουν κατηγορία, τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα. Εμένα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά αρχικά πρέπει να παίζεις άμυνα. Όταν πάρεις τον... αέρα και την κατάλληλη ψυχολογία, τότε μπορείς να παίξεις και λίγο διαφορετικά».

Για το μυστικό της παραμονής: «Την παραμονή, τις περισσότερες φορές, τη δίνουν οι έδρες. Ειδικά, όταν παίρνεις τα ματς με ομάδες ισοδύναμες. Είχαμε πει μεταξύ μας πως τέτοια ματς, στον δεύτερο γύρο, είναι “τελικοί” για εμάς. Τα περισσότερα, όμως, τα χάσαμε ή φέραμε ισοπαλία. Και τελικά, αν και δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία καταφέραμε να πάρουμε αυτά που θεωρούνται πιο δύσκολα».

Για το γεγονός πως άργησε να μονιμοποιηθεί στη βασική ενδεκάδα: «Αν πιστέψεις στον εαυτό σου, πως έχεις τα εχέγγυα να πετύχεις, τότε μπορείς να τα καταφέρεις. Στην Κέρκυρα πήγα με άλλα όνειρα αρχικά, όμως έγιναν άλλα στην πορεία. Ίσως έφταιξα και εγώ σε κάποια πράγματα. Θέλει δύναμη για να τα καταφέρεις και κυρίως πολύ δουλειά».

Για την παρουσία του κόσμου, ο Αναστασόπουλος κατέληξε: «Ο κόσμος περιμένει πιο πολλά από την ομάδα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι διαλέγουν ματς. Ο κόσμος είναι εφαλτήριο για την ομάδα. Μας δίνει δύναμη. Ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμα πιο κοντά μας».



Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved