Καντέ: «Λύση... εδώ και τώρα για τον Παναθηναϊκό!»

Καντέ: «Λύση... εδώ και τώρα για τον Παναθηναϊκό!»

Την ανάγκη… ενεργοποίησης των μετόχων του Παναθηναϊκού επισήμανε ο Σεντρίκ Καντέ, τονίζοντας με νόημα: «Ελπίζω να υπάρξουν νέα πριν από τα play offs. Πρέπει να ξέρουμε και εμείς που πάει η ιστορία». Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μέλλον του και το αν σκέφτεται να καταθέσει προσφυγή…

Πληθαίνουν οι… κραυγές αγωνίας στον Παναθηναϊκό. Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς, βέβαια,  από την στιγμή που η αβεβαιότητα συνεχίζεται σε διοικητικό επίπεδο; Ο Σεντρίκ Καντέ ήταν ο τελευταίος παίκτης του «τριφυλλιού» που έκανε έκκληση προς τους μετόχους της ΠΑΕ για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ζητώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Παράλληλα, μέσω των δηλώσεων που έκανε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού, ο αμυντικός από το Μάλι έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να ακολουθεί άμεσα το παράδειγμα του Ματίας Μπιάρσμιρ σχετικά με την πιθανότητα προσφυγής, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για το αν η νέα σεζόν θα τον βρει ξανά στην Παιανία.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καντέ δήλωσε σίγουρος ότι οι «πράσινοι» είναι ανώτεροι των υπόλοιπων ομάδων που θα συναντήσουν στα play offs και επισήμανε με νόημα: «Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού»…

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε. Κάνε μας έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν και ένα σχόλιο για τη συνέχεια στα play offs…
«Δυστυχώς ήταν μια δύσκολη σεζόν για εμάς. Πρώτα από όλα επειδή δεν κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, που ήταν ο βασικός στόχος μας. Τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι ακόμη ένα ζήτημα. Πρέπει να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και να τερματίσουμε πρώτοι στα play offs».

Πως περιμένεις τα play offs;
«Είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες. Ευελπιστώ να ξεκινήσουμε καλύτερα από τα play offs της περσινής σεζόν. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να αγωνιζόμαστε στον Παναθηναϊκό».

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό;
«Δεν ήταν εύκολος αγώνας. Έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μπορεί να μην παίξαμε για την πρώτη θέση, παίξαμε όμως καλά για τον κόσμο μας, που θέλουμε να αισθάνεται υπερήφανος για εμάς, και φυσικά για τους εαυτούς μας. Η συνέχεια θα είναι εξίσου δύσκολη. Παρά τα προβλήματα, η ομάδα έχει τις δυνατότητες για να τα καταφέρει».

Θα παραμείνεις στην ομάδα;
«Θα ήθελα να σου απαντήσω, δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω ούτε και εγώ που θα βρίσκομαι. Θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό όπως και οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν όμως οικονομικά προβλήματα. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση».

Σκέφτεσαι να κάνεις προσφυγή;
«Αν ήταν θα την είχα κάνει από καιρό. Δεν είναι η ώρα να μιλάμε για αυτά. Ελπίζω να υπάρξουν νέα από την πλευρά των μετόχων πριν από τα play offs. Πρέπει να ξέρουμε και εμείς, οι παίκτες, που πάει η ιστορία. Ότι κι αν συμβεί, εμείς δείξαμε τον επαγγελματισμό μας στα τελευταία παιχνίδια και θα το συνεχίσουμε και σε αυτά των play offs. Το μέλλον του συλλόγου δεν βρίσκεται στα χέρια μας. Κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Κάνουμε υπομονή. Δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνω και τι δεν θα κάνω. Μέχρι ενός σημείου καταλαβαίνουμε όλοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Μέχρι το τέλος των play offs θα πρέπει και εμείς να γνωρίζουμε τι θα γίνει».



Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για Μπούρμπου και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό
Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για Μπούρμπου και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό
Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
Μεταγραφές, Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η παραμονή Ζαΐρ-Εμερί
Μεταγραφές, Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η παραμονή Ζαΐρ-Εμερί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved