Με γεμάτη φαρέτρα ο ΟΦΗ

Με γεμάτη φαρέτρα ο ΟΦΗ

Με γεμάτη τη φαρέτρα του θα υποδεχθεί την Τετάρτη (04/04, 7μ.μ.) ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ», στη «ρεβάνς» του 0-1 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκης».

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μιας και οι Μπόλντιζαρ Μποντόρ και Μίρνες Σίσιτς επέστρεψαν τη Δευτέρα το απόγευμα (02/04) στο κανονικό πρόγραμμα και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Παράλληλα μπορεί να υπολογίζει στους Χρήστο Μπούρμπο και Χόρχε Λόπεθ που δεν έπαιξαν λόγω καρτών στην Τρίπολη και είναι ξεκούραστοι. Σχετικά με τους Γιώργο Γεωργίου και Παναγιώτη Ζορμπά που τραυματίστηκαν στην Αρκαδία η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Αμφότεροι έκαναν χαλάρωμα τη Δευτέρα (02/04), όπως και όλοι όσοι έπαιξαν και στα 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις στην Τρίπολη. Πιθανότατα θα προλάβει και ο Φίλιππος Σαχσανίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στην Αρκαδία.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ σίγουρα θα έχει αλλαγές κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με τους Χρήστο Μπούρμπο, Μηνά Πίτσο να είναι φαβορί να ξεκινήσουν στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Στη δεκαοχτάδα πρόκειται να βρίσκονται και οι μικροί Μανόλης Ζαχαράκης - Νικομανώλης Νύκταρης λόγω της σχετικής διάταξης που υπάρχει στο Κύπελλο.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Τρίτης (03/04) που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.



Αυλαία στο Eurocup για τον Πανιώνιο
Αυλαία στο Eurocup για τον Πανιώνιο
Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: «Νέα πρόταση ετοιμάζει η Φενέρμπαχτσε»
Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: «Νέα πρόταση ετοιμάζει η Φενέρμπαχτσε»
BCL: Η ΑΕΚ κυνηγάει την πρόκριση, η Καρδίτσα παίζει τα ρέστα της – Η ώρα και το κανάλι
BCL: Η ΑΕΚ κυνηγάει την πρόκριση, η Καρδίτσα παίζει τα ρέστα της – Η ώρα και το κανάλι
Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έχασε» τη μητέρα του ο προπονητής του Παναθηναϊκού
Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έχασε» τη μητέρα του ο προπονητής του Παναθηναϊκού
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved