Ίωση... μαχαιριά για τον Καραγεωργίου

Ίωση... μαχαιριά για τον Καραγεωργίου

Η ατυχία χτυπά τον Εργοτέλη στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Τέσσερα βασικά στελέχη της ομάδας του Ηρακλείου απείχαν από την προπόνηση της Πέμπτης (29/03) λόγω... ίωσης. Ατομικό ο Δάρλας!

Σε τρεις μέρες από σήμερα, ο Εργοτέλης δίνει έναν από τους κρισιμότερους αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Νίκος Καραγεωργίου δεν γνωρίζει αν θα μπορεί καλά-καλά να συμπληρώσει 18άδα.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας είχε μέχρι τώρα να αντιμετωπίσει τις δεδομένες απουσίες των Τζούνιορ, Ολίσε και Σαρρή που είναι τιμωρημένοι. Τα νέα, όμως, ήταν πολύ δυσάρεστα πριν τη σημερινή προπόνηση. Οι Λεάλ, Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι και Πίρσον δεν πήγαν καν στο Παγκρήτιο, καθώς έχουν κρεβατωθεί λόγω ίωσης, ενώ ο Δάρλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για να μπορέσει ο Καραγεωργίου να συμπληρώσει ομάδες για δίτερμα, έδωσε φανέλα στον βοηθό του, Γιώργο Κετικίδη!

Στον Εργοτέλη ευελπιστούν όλοι οι... ασθενείς να είναι καλά αύριο, διότι σε διαφορετική περίπτωση, ακόμα και αν καταφέρουν να αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο, θα το πράξουν έχοντας χάσει προπονήσεις και όντας εξασθενημένοι.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησε ο Απόστολος Παπουτσάκης, παρέα με άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, αλλά και απλούς φίλους της ομάδας.



Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Πάει για «βόμβα» με Ρενάτο Σάντσες
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Πάει για «βόμβα» με Ρενάτο Σάντσες
Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλες «μάχες» σε Παραλία και «Ζωσιμάδες» - Το πρόγραμμα
Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλες «μάχες» σε Παραλία και «Ζωσιμάδες» - Το πρόγραμμα
"Έδεσε" τον Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός
"Έδεσε" τον Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία για Ταλίς - Στα 7.000.000 ευρώ το deal
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία για Ταλίς - Στα 7.000.000 ευρώ το deal
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved