Μεταγραφικό «σαφάρι» ετοιμάζει ο Πανιώνιος

Μεταγραφικό «σαφάρι» ετοιμάζει ο Πανιώνιος

Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολύ περισσότερο για τον Πανιώνιο, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό προσπάθεια για την εξυγίανση της ΠΑΕ.

Περιθώρια για οικονομικά ανοίγματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία ίσα-ίσα που τους τελευταίους μήνες προσπαθεί να μαζέψει τα ανοίγματά της.

Για αυτό το λόγο, οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση πάντα που ο Πανιώνιος εξασφαλίσει την αδειοδότησή του, θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες στον οικονομικό τομέα, καθώς το χέρι δεν πρόκειται να μπει βαθιά στην τσέπη.

Στο πλαίσιο αυτό, στον Πανιώνιο έχουν σχεδιάσει ήδη πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό τομέα και ετοιμάζουν ταξίδι στο εξωτερικό για να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι.

Ο Νόνι Λίμα αναμένεται να βρεθεί στην Πορτογαλία, μια αγορά που ο συνεργάτης του Άκη Μάντζιου έχει σημαντικές γνώσεις και η βοήθειά του μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη για τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αντώνης Μανίκας, γνωρίζει πολύ καλά τα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2 και μελλοντικά θα κάνει κάποιες εισηγήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος θα στηριχθεί σε σημαντικό βαθμό και τη νέα σεζόν στα τμήματα υποδομής του, επομένως πολύτιμη θα είναι η αρωγή του υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας, Γιάννη Παυλόπουλου, ο οποίος θα εισηγηθεί το καλοκαίρι για τους νεαρούς παίκτες που πρέπει να προωθηθούν.



Α1 Γυναικών: Τζάμπολ στους τελικούς ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Παναθηναϊκό
Α1 Γυναικών: Τζάμπολ στους τελικούς ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Παναθηναϊκό
Champions League: Η δράση συνεχίζεται, το παζλ των ημιτελικών συμπληρώνεται
Champions League: Η δράση συνεχίζεται, το παζλ των ημιτελικών συμπληρώνεται
ΝΒΑ: Προκρίσεις για Μπλέιζερς και Χόρνετς
ΝΒΑ: Προκρίσεις για Μπλέιζερς και Χόρνετς
ΠΑΟΚ - Άρης: Εξ αναβολής ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη - Η ώρα και το κανάλι
ΠΑΟΚ - Άρης: Εξ αναβολής ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved