Προ της επιστροφής τους Έτο, Σνάουτσνερ

Προ της επιστροφής τους Έτο, Σνάουτσνερ

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει πως το επόμενο διάστημα θα μπορεί να υπολογίζει τους Έτο και Σνάουτσερ.

Ο Αραούχου Έτο βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και θεωρεί πως σε μια εβδομάδα θα είναι ετοιμοπόλεμος. «Πιστεύω πως σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Νιώθω καλά, κάνω μια μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο για να βοηθήσω την ομάδα μου στις δύσκολες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα», επισήμανε ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ στη «Sportday».

Οσο για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, φαίνεται πως ξεπερνάει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο τον κράτησε εκτός αποστολής από τους δύο τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ. «Πάω καλύτερα και πιστεύω ότι την Τετάρτη (14/3) θα μπω στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Θέλω να επιστρέψω στους αγώνες», δήλωσε ο Πολωνός μπακ στη «Sportday».

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που έχει υποστεί και ακόμη δεν είναι σίγουρο το πότε θα επιστρέψει στη δράση. Τέλος, αντίστροφα μετράει και ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων προς το τέλος της εβδομάδας.



ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο: 371 ημέρες μετά
ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο: 371 ημέρες μετά
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επιστροφές για Κόντη στον ΟΦΗ
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επιστροφές για Κόντη στον ΟΦΗ
Αλέξανδρος Σαμοντούροβ: Δηλώνει συμμετοχή στο NBA Draft
Αλέξανδρος Σαμοντούροβ: Δηλώνει συμμετοχή στο NBA Draft
Ολυμπιακός: Δύο χρόνια από την κατάκτηση του Youth League
Ολυμπιακός: Δύο χρόνια από την κατάκτηση του Youth League
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved