Έτοιμος να κουνήσει σεντόνι και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να κουνήσει σεντόνι και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Το «παρών» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα χρονιά αναμένεται να δώσει ο Παναθηναϊκός, μετά τις νέες εξελίξεις που σημειώθηκαν.

Η UEFA διευκρίνισε ότι θέλει μέχρι τις 31 Μαρτίου να έχουν καταβληθεί μόνο οι περσινές οφειλές, που είναι ύψους 2,4 εκατ. ευρώ.

Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός μέχρι τη νέα του παρουσία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα έπρεπε να είχε εξασφαλίσει τόσο το συγκεκριμένο ποσό όσο και 5,5 εκατ. ευρώ που έχουν προκύψει μέχρι τώρα.

Δηλαδή, συνολικά το ποσό των 8 εκατ. ευρώ, το οποίο φάνταζε δύσκολο να συγκεντρωθεί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, η διευκρίνηση που ζήτησε και πήρε ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε σημαντική, καθώς η UEFA θέλει μόνο το ποσό των περσινών οφειλών (2,4 εκατ. ευρώ) και στους «πράσινους» υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτό θα συγκεντρωθεί σχετικά εύκολα.

Πως θα γίνει αυτό; Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι θα συμβεί μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ και έτσι θα αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιάσει στην UEFA και ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως σκοπεύει να εξοφλήσει τα 5,5 εκατ. ευρώ, αλλά και πιθανά χρέη που μπορούν να παρουσιαστούν στην πορεία.

Όλα αυτά κάνουν τους «πράσινους» να αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στις ευρωπαϊκές της διοργανώσεις και υπάρχει η πίστη ότι τελικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.



Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved