Συγκινητική επιστολή πέντε νεαρών για τον Ολυμπιακό Βόλου
SHARE

Συγκινητική επιστολή πέντε νεαρών για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μια συγκινητική επιστολή απέστειλαν, μεταξύ άλλων στον Κάρολο Παπούλια και τον Σοφοκλή Πιλάβιο, πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, για όσα συνέβησαν στην ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα.

Η επιστολή των πέντε νεαρών είχε ως παραλήπτες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Πολιτισμού, βουλευτές και δικαστές, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Βόλου ζητούν με αυτήν την επιστολή να διορθωθούν τα λάθη και οι αδικίες που μπορεί να έχουν υπάρξει.

Αναλυτικά, η επιστολή των πέντε νεαρών παικτών του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει:

«Κύριοι,

Είμαστε 5 παιδιά 12 ετών, παίκτες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Το ίδιο όμως είναι για μας και η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου. Στην Ακαδημία, οι προπονητές μας μαθαίνουν πολλά πράγματα, όχι μόνο ποδόσφαιρο. Mας μαθαίνουν να είμαστε καλοί μαθητές και να ακούμε τους γονείς μας. Τα παιδιά μάλιστα που το έκαναν αυτό πέρυσι και πρόπερσι, κέρδισαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή είτε ποδήλατο, είτε λαπ τοπ.

Φέτος δεν έγινε ακόμη η γιορτή μας και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει, όταν έχουν συμβεί τόσα πολλά δυσάρεστα. Πριν λίγο καιρό μας είπαν ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου πάει στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό γιατί η μεγάλη ομάδα διαλύθηκε. Εμείς ακόμη δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. H ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τιμωρήθηκε για τα στημένα λένε, αλλά κανείς δεν κατηγορεί ούτε τους πρώην παίκτες μας, ούτε τους προπονητές μας αλλά ούτε και τις αντίπαλες ομάδες. Αναρωτιόμαστε, τελικά και εμείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Δυστυχώς, ενώ λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, δεν μας αρέσει πλέον όπως πρώτα. Πέρυσι είμαστε 420 παιδιά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ φέτος είμαστε ούτε τα μισά (ίσως λόγω της οικονομικής κρίσης).

Οι γονείς μας και άλλοι πολλοί πιστεύουν βέβαια ότι στη δική μας ζωή δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα πάντα είναι διαφορετικά. Πρώτα ακούγαμε με μεγαλύτερη προσοχή τον προπονητή μας και ο καθένας από εμάς ήλπιζε να μπει σε ένα αγώνα ως συνοδεία με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τώρα δεν γίνονται πια αγώνες γιατί μία Επιτροπή διέλυσε την ομάδα μας. Θέλουμε πίσω την ομάδα μας και θέλουμε να κάνετε κάτι εσείς που είστε δυνατοί γιατί εδώ στο Βόλο την ομάδα την αγαπούμε όχι μόνο οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενοι είμαστε όταν κρατούσαμε από το χέρι τον Μόνχε και τον συνοδεύαμε μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι στις κερκίδες χειροκροτούσαν και εμείς σκεφτόμαστε ότι όταν μεγαλώσουμε θα μοιάσουμε στους παίκτες μας. Τα ποδοσφαιρικά μας πρότυπα είχαν ονοματεπώνυμο και ήταν δίπλα μας, τα αγγίζαμε. Όχι, για μας δεν ήταν πρότυπο ο Ροναλντίνιο που έτσι κι αλλιώς δεν θα συναντήσουμε ποτέ στη ζωή μας, αλλά ο Άλβαρεζ, ο Μαρτίν, ο Ζαραδούκας, ο Ούμπιντες, ο Σολάκης, ο Ρόκας. Τα πρότυπά μας ήταν οι δικοί μας παίκτες που ζούσαν στην πόλη μας και έπαιζαν στην ομάδα μας και μας έκαναν όλους χαρούμενους με όσα πετύχαιναν. Και νιώθαμε περήφανοι.

Την ίδια περηφάνια αισθανόμασταν ακόμη κι όταν μαζεύαμε τις μπάλες στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για μας ήταν πολύ σπουδαία δουλειά να είμαστε ball boys. Πολλές φορές βλέπαμε τον εαυτό μας μετά στην τηλεόραση και τους γονείς μας που μας καμάρωναν. Γράφουμε σε σας γιατί όλοι μας θεωρούν παιδιά και κανείς δεν ακούει τη γνώμη μας. Ούτε μας τη ζητούν καν αλλά εμείς θέλουμε πλέον να την πούμε.

Ακούσαμε στην τηλεόραση ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Αχιλλέας Μπέος έκανε πολλά και άσχημα πράγματα. Εμείς είμαστε παιδιά και παίζουμε στην Ακαδημία, άρα δεν γνωρίζουμε τι έκανε ή τι δεν έκανε. Γνωρίζουμε όμως όλα όσα έκανε στο Βόλο. Όταν έπαιζε η ομάδα Κυριακή, όλοι πηγαίναμε στο γήπεδο, ακόμη και οι μαμάδες μας. Η Κυριακή ήταν γιορτή. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό, για να βασίζεστε στα λόγια του.

Συζητήσαμε και είπαμε να έρθουμε ως μάρτυρες όταν γίνει το δικαστήριο για να πούμε μία καλή κουβέντα για τον πρώην πρόεδρο αλλά οι γονείς μας είπαν ότι δεν θα μας δεχτεί κανένα δικαστήριο γιατί είμαστε μικροί. Σκεφτήκαμε λοιπόν να γράψουμε όλα όσα έχουμε να πούμε σε σας και σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Αχιλλέας Μπέος φταίει αλλά ξέρουμε ότι όταν ερχόταν στο γήπεδο που παίζαμε εμείς, μας φερόταν σαν να είμαστε σπουδαίοι. Ξέρω τι θα πείτε. Πέντε παιδιά έχει ο άνθρωπος και έχει πείρα από αυτά.

Σίγουρα όμως θα λείπει πολύ από τα 5 παιδιά του και ακόμη δεν έχει αποδειχτεί τίποτα εναντίον του, ενώ όλοι μόνο τον κατηγορούν. Μήπως αυτό είναι άδικο; Γιατί δεν κάνετε τη δίκη γρήγορα ώστε να φανεί αν είναι ένοχος ή αθώος; Η θεία ενός φίλου μας που είναι δικηγόρος, λέει πως δεν είναι σωστό να κατηγορούν όλοι τόσο πολύ τον Μπέο, σαν να πέρασε ήδη από δίκη και καταδικάστηκε. Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας προτείνουμε κάτι: Μήπως πρέπει να τον αφήσετε να πάει στα παιδιά του και να βοηθήσετε ώστε να γίνει σύντομα η δίκη του; Επειδή εμείς δεν θα μπορούμε να έρθουμε, σας λέμε από τώρα τι όμορφα περάσαμε εμείς τα παιδιά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο «πρόεδρος», έτσι τον έλεγαν όλοι τότε, ενώ τώρα υπάρχει άλλος πρόεδρος, ερχόταν μερικές φορές στις προπονήσεις μας και πάντα στις γιορτές μας και μας ενθουσίαζε. Ασχολιόταν μαζί μας και εμείς ξέρουμε πότε κάποιος το κάνει με αγάπη και πότε υποκρίνεται. Εξάλλου δεν είχε λόγο να υποκριθεί σε μας και νιώθαμε όλοι ότι μας αγαπούσε πραγματικά. Δεν νομίζουμε ότι είναι δύσκολο αυτό που σας ζητάμε. Να γίνει γρήγορα η δίκη για να μάθουμε όλοι την αλήθεια. Κι όταν γίνει, τότε θα δούμε αν έχει κάνει και κάποια άσχημα πράγματα ή τον κατηγορούν άδικα και άδικα διέλυσαν την ομάδα μας. Και μη φοβάστε ότι δεν θα έρθει στο δικαστήριο. Θα του στείλουμε και εκείνου ένα γράμμα στη φυλακή και θα του ζητάμε να έρθει οπωσδήποτε.

Θέλουμε όμως να σας ζητήσουμε και μία ακόμη μεγαλύτερη χάρη: Θέλουμε πίσω την ομάδα μας γιατί αυτό που έγινε μας στενοχώρησε όλους πολύ στην πόλη μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν φταίει σε τίποτα και έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, αυτό το λένε όλοι. Το έλεγαν ακόμη και οι ξένοι που έρχονταν στο Βόλο για να παίξουν οι ομάδες τους με τη δική μας. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί τον διέλυσε αυτή η Επιτροπή! Η κυβέρνηση, λένε οι γονείς μας, και γενικά οι πολιτικοί έχουν διαλύσει μία ολόκληρη χώρα αλλά κανέναν πολιτικό δεν τον …υποβιβάσανε, ούτε τον εξαφανίσανε. Μήπως αυτό είναι σωστό; Ακούμε όλο το καλοκαίρι ότι πολλοί δικηγόροι προσπαθούν να σώσουν την ομάδα μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι αφού αυτοί δεν τα κατάφεραν μέχρι σήμερα, να προσπαθήσουμε και εμείς να βοηθήσουμε, παρ’ ότι είμαστε παιδιά.

Σας παρακαλούμε, να βοηθήσετε και όλοι εσείς, γιατί είναι άδικο ο Βόλος να μην έχει την ομάδα του. Στο δικό μας γήπεδο δεν γίνονταν ποτέ φασαρίες και οι φίλαθλοί μας ήταν πάντα εντάξει. Όλοι εσείς μπορείτε να βοηθήσετε τους δικηγόρους μας ώστε να μας ξαναφέρουν πίσω την ομάδα μας. Κι αν αυτό γίνει, σας προσκαλούμε να έρθετε να δείτε και εσείς τον Ολυμπιακό Βόλου. Μία φορά να βρεθείτε στο γήπεδο μαζί μας θα καταλάβετε πως η πόλη μας ζει και αναπνέει με την ομάδα της. Και όπως λένε και οι γονείς μας, «…μας πήραν τη χαρά μας και το καμάρι μας!»

Ξέρουμε πως εσείς μπορείτε να κάνετε και πολλά καλά γιατί έχετε και δύναμη και εξουσία. Τι λέτε; Θα βοηθήσετε; Την επιστολή αυτή σας τη γράφουμε πέντε φίλοι, που γνωριστήκαμε στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού μας, αλλά να ξέρετε, πως έτσι νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μας, έτσι νιώθει και κάθε Βολιώτης, μικρός ή μεγάλος. Όλοι μιλούν για μία μεγάλη αδικία αλλά οι αδικίες και τα λάθη μπορούν να διορθωθούν, έτσι δεν είναι; Σας ζητούμε να διαβάσετε το γράμμα μας γιατί αν ισχύει ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, εμείς είμαστε σίγουρα μικροί. Όλοι εσείς, οι μεγάλοι μας λέτε πως είμαστε το μέλλον, αλλά σταματήστε να μας κάνετε άσχημο το παρόν μας. Σκεφτείτε το και βάλτε ένα χεράκι βοηθείας. Διότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα των παππούδων, των γονιών μας και η δική μας. Δεν πρέπει να είναι και η ομάδα των επόμενων παιδιών;

Με εκτίμηση

Οι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου

Παπαεμμανουηλίδης Κωνσταντίνος

Σιόβας Κωνσταντίνος

Κρινάκης Αθανάσιος

Βαρελόπουλος Νίκος

Τσίγκας Απόστολος»

Άρης: Έθεσε θέμα ξένων διαιτητών - Το αίτημα και η επιστολή στην Super League
Άρης: Έθεσε θέμα ξένων διαιτητών - Το αίτημα και η επιστολή στην Super League
Αυτά είναι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019 (πίνακες)
Αυτά είναι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019 (πίνακες)
«Είχαμε χωρίσει αλλά κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι για ένα χρόνο»
«Είχαμε χωρίσει αλλά κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι για ένα χρόνο»
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Κουβόπουλο (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη-Κουβόπουλο (video)

 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
 • Moto3 2018
  14:45Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε (Ζ)
  15:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • MotoGP 2018
  15:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Κολονία (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  16:50Αφιέρωμα.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2018
  17:10Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:203η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:454η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  18:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018
  18:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ)
  19:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • MotoGP 2018
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε
  20:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λουντογκόρετς - Λεβερκούζεν
  20:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  22:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  22:05Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  22:301η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Ζενίτ
  22:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  23:00Ημιτελικοί - Γαλλία-Ισπανία. Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  23:20Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου
  00:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2018
  00:30Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  00:506η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Σάλτσμπουργκ
  01:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  01:206η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  01:45Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπεσίκτας - Σάρπσμποργκ
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  03:456η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  04:00Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  04:10Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Άγιαξ - ΑΕK
  04:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  04:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  05:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  06:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  06:256η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • MotoGP 2018
  06:40Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  06:453ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:106η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  08:25Αφιέρωμα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  08:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Κολονία
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Στιγμιότυπα
  09:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  10:001η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  10:106η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • MotoGP 2018
  10:15Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  10:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  10:556η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Ντάρμσταντ (Ζ)
  11:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  13:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  14:00Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιόν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  14:20Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Στιγμιότυπα
  15:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2018
  15:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  16:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019 (Ζ)
  16:15Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική.
 • GP Confidential 2018 E18
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019 (Ζ)
  17:15Supercopa. Τελικός.
 • Moto3 2018
  17:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  18:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων.
 • MotoGP 2018
  18:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Πυγμαχία: Άντονι Τζόσουα - Αλεξάντερ Ποβέτκιν (Ζ)
  19:00WBA, IBF, WBO Heavyweight World Championship. Γουέμπλεϊ.
 • MotoGP 2018
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  20:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  20:30Supercopa. Τελικός.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies