Συγκινητική επιστολή πέντε νεαρών για τον Ολυμπιακό Βόλου
SHARE

Συγκινητική επιστολή πέντε νεαρών για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μια συγκινητική επιστολή απέστειλαν, μεταξύ άλλων στον Κάρολο Παπούλια και τον Σοφοκλή Πιλάβιο, πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, για όσα συνέβησαν στην ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα.

Η επιστολή των πέντε νεαρών είχε ως παραλήπτες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Πολιτισμού, βουλευτές και δικαστές, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Βόλου ζητούν με αυτήν την επιστολή να διορθωθούν τα λάθη και οι αδικίες που μπορεί να έχουν υπάρξει.

Αναλυτικά, η επιστολή των πέντε νεαρών παικτών του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει:

«Κύριοι,

Είμαστε 5 παιδιά 12 ετών, παίκτες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Το ίδιο όμως είναι για μας και η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου. Στην Ακαδημία, οι προπονητές μας μαθαίνουν πολλά πράγματα, όχι μόνο ποδόσφαιρο. Mας μαθαίνουν να είμαστε καλοί μαθητές και να ακούμε τους γονείς μας. Τα παιδιά μάλιστα που το έκαναν αυτό πέρυσι και πρόπερσι, κέρδισαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή είτε ποδήλατο, είτε λαπ τοπ.

Φέτος δεν έγινε ακόμη η γιορτή μας και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει, όταν έχουν συμβεί τόσα πολλά δυσάρεστα. Πριν λίγο καιρό μας είπαν ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου πάει στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό γιατί η μεγάλη ομάδα διαλύθηκε. Εμείς ακόμη δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. H ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τιμωρήθηκε για τα στημένα λένε, αλλά κανείς δεν κατηγορεί ούτε τους πρώην παίκτες μας, ούτε τους προπονητές μας αλλά ούτε και τις αντίπαλες ομάδες. Αναρωτιόμαστε, τελικά και εμείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Δυστυχώς, ενώ λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, δεν μας αρέσει πλέον όπως πρώτα. Πέρυσι είμαστε 420 παιδιά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ φέτος είμαστε ούτε τα μισά (ίσως λόγω της οικονομικής κρίσης).

Οι γονείς μας και άλλοι πολλοί πιστεύουν βέβαια ότι στη δική μας ζωή δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα πάντα είναι διαφορετικά. Πρώτα ακούγαμε με μεγαλύτερη προσοχή τον προπονητή μας και ο καθένας από εμάς ήλπιζε να μπει σε ένα αγώνα ως συνοδεία με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τώρα δεν γίνονται πια αγώνες γιατί μία Επιτροπή διέλυσε την ομάδα μας. Θέλουμε πίσω την ομάδα μας και θέλουμε να κάνετε κάτι εσείς που είστε δυνατοί γιατί εδώ στο Βόλο την ομάδα την αγαπούμε όχι μόνο οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενοι είμαστε όταν κρατούσαμε από το χέρι τον Μόνχε και τον συνοδεύαμε μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι στις κερκίδες χειροκροτούσαν και εμείς σκεφτόμαστε ότι όταν μεγαλώσουμε θα μοιάσουμε στους παίκτες μας. Τα ποδοσφαιρικά μας πρότυπα είχαν ονοματεπώνυμο και ήταν δίπλα μας, τα αγγίζαμε. Όχι, για μας δεν ήταν πρότυπο ο Ροναλντίνιο που έτσι κι αλλιώς δεν θα συναντήσουμε ποτέ στη ζωή μας, αλλά ο Άλβαρεζ, ο Μαρτίν, ο Ζαραδούκας, ο Ούμπιντες, ο Σολάκης, ο Ρόκας. Τα πρότυπά μας ήταν οι δικοί μας παίκτες που ζούσαν στην πόλη μας και έπαιζαν στην ομάδα μας και μας έκαναν όλους χαρούμενους με όσα πετύχαιναν. Και νιώθαμε περήφανοι.

Την ίδια περηφάνια αισθανόμασταν ακόμη κι όταν μαζεύαμε τις μπάλες στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για μας ήταν πολύ σπουδαία δουλειά να είμαστε ball boys. Πολλές φορές βλέπαμε τον εαυτό μας μετά στην τηλεόραση και τους γονείς μας που μας καμάρωναν. Γράφουμε σε σας γιατί όλοι μας θεωρούν παιδιά και κανείς δεν ακούει τη γνώμη μας. Ούτε μας τη ζητούν καν αλλά εμείς θέλουμε πλέον να την πούμε.

Ακούσαμε στην τηλεόραση ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Αχιλλέας Μπέος έκανε πολλά και άσχημα πράγματα. Εμείς είμαστε παιδιά και παίζουμε στην Ακαδημία, άρα δεν γνωρίζουμε τι έκανε ή τι δεν έκανε. Γνωρίζουμε όμως όλα όσα έκανε στο Βόλο. Όταν έπαιζε η ομάδα Κυριακή, όλοι πηγαίναμε στο γήπεδο, ακόμη και οι μαμάδες μας. Η Κυριακή ήταν γιορτή. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό, για να βασίζεστε στα λόγια του.

Συζητήσαμε και είπαμε να έρθουμε ως μάρτυρες όταν γίνει το δικαστήριο για να πούμε μία καλή κουβέντα για τον πρώην πρόεδρο αλλά οι γονείς μας είπαν ότι δεν θα μας δεχτεί κανένα δικαστήριο γιατί είμαστε μικροί. Σκεφτήκαμε λοιπόν να γράψουμε όλα όσα έχουμε να πούμε σε σας και σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Αχιλλέας Μπέος φταίει αλλά ξέρουμε ότι όταν ερχόταν στο γήπεδο που παίζαμε εμείς, μας φερόταν σαν να είμαστε σπουδαίοι. Ξέρω τι θα πείτε. Πέντε παιδιά έχει ο άνθρωπος και έχει πείρα από αυτά.

Σίγουρα όμως θα λείπει πολύ από τα 5 παιδιά του και ακόμη δεν έχει αποδειχτεί τίποτα εναντίον του, ενώ όλοι μόνο τον κατηγορούν. Μήπως αυτό είναι άδικο; Γιατί δεν κάνετε τη δίκη γρήγορα ώστε να φανεί αν είναι ένοχος ή αθώος; Η θεία ενός φίλου μας που είναι δικηγόρος, λέει πως δεν είναι σωστό να κατηγορούν όλοι τόσο πολύ τον Μπέο, σαν να πέρασε ήδη από δίκη και καταδικάστηκε. Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας προτείνουμε κάτι: Μήπως πρέπει να τον αφήσετε να πάει στα παιδιά του και να βοηθήσετε ώστε να γίνει σύντομα η δίκη του; Επειδή εμείς δεν θα μπορούμε να έρθουμε, σας λέμε από τώρα τι όμορφα περάσαμε εμείς τα παιδιά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο «πρόεδρος», έτσι τον έλεγαν όλοι τότε, ενώ τώρα υπάρχει άλλος πρόεδρος, ερχόταν μερικές φορές στις προπονήσεις μας και πάντα στις γιορτές μας και μας ενθουσίαζε. Ασχολιόταν μαζί μας και εμείς ξέρουμε πότε κάποιος το κάνει με αγάπη και πότε υποκρίνεται. Εξάλλου δεν είχε λόγο να υποκριθεί σε μας και νιώθαμε όλοι ότι μας αγαπούσε πραγματικά. Δεν νομίζουμε ότι είναι δύσκολο αυτό που σας ζητάμε. Να γίνει γρήγορα η δίκη για να μάθουμε όλοι την αλήθεια. Κι όταν γίνει, τότε θα δούμε αν έχει κάνει και κάποια άσχημα πράγματα ή τον κατηγορούν άδικα και άδικα διέλυσαν την ομάδα μας. Και μη φοβάστε ότι δεν θα έρθει στο δικαστήριο. Θα του στείλουμε και εκείνου ένα γράμμα στη φυλακή και θα του ζητάμε να έρθει οπωσδήποτε.

Θέλουμε όμως να σας ζητήσουμε και μία ακόμη μεγαλύτερη χάρη: Θέλουμε πίσω την ομάδα μας γιατί αυτό που έγινε μας στενοχώρησε όλους πολύ στην πόλη μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν φταίει σε τίποτα και έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, αυτό το λένε όλοι. Το έλεγαν ακόμη και οι ξένοι που έρχονταν στο Βόλο για να παίξουν οι ομάδες τους με τη δική μας. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί τον διέλυσε αυτή η Επιτροπή! Η κυβέρνηση, λένε οι γονείς μας, και γενικά οι πολιτικοί έχουν διαλύσει μία ολόκληρη χώρα αλλά κανέναν πολιτικό δεν τον …υποβιβάσανε, ούτε τον εξαφανίσανε. Μήπως αυτό είναι σωστό; Ακούμε όλο το καλοκαίρι ότι πολλοί δικηγόροι προσπαθούν να σώσουν την ομάδα μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι αφού αυτοί δεν τα κατάφεραν μέχρι σήμερα, να προσπαθήσουμε και εμείς να βοηθήσουμε, παρ’ ότι είμαστε παιδιά.

Σας παρακαλούμε, να βοηθήσετε και όλοι εσείς, γιατί είναι άδικο ο Βόλος να μην έχει την ομάδα του. Στο δικό μας γήπεδο δεν γίνονταν ποτέ φασαρίες και οι φίλαθλοί μας ήταν πάντα εντάξει. Όλοι εσείς μπορείτε να βοηθήσετε τους δικηγόρους μας ώστε να μας ξαναφέρουν πίσω την ομάδα μας. Κι αν αυτό γίνει, σας προσκαλούμε να έρθετε να δείτε και εσείς τον Ολυμπιακό Βόλου. Μία φορά να βρεθείτε στο γήπεδο μαζί μας θα καταλάβετε πως η πόλη μας ζει και αναπνέει με την ομάδα της. Και όπως λένε και οι γονείς μας, «…μας πήραν τη χαρά μας και το καμάρι μας!»

Ξέρουμε πως εσείς μπορείτε να κάνετε και πολλά καλά γιατί έχετε και δύναμη και εξουσία. Τι λέτε; Θα βοηθήσετε; Την επιστολή αυτή σας τη γράφουμε πέντε φίλοι, που γνωριστήκαμε στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού μας, αλλά να ξέρετε, πως έτσι νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μας, έτσι νιώθει και κάθε Βολιώτης, μικρός ή μεγάλος. Όλοι μιλούν για μία μεγάλη αδικία αλλά οι αδικίες και τα λάθη μπορούν να διορθωθούν, έτσι δεν είναι; Σας ζητούμε να διαβάσετε το γράμμα μας γιατί αν ισχύει ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, εμείς είμαστε σίγουρα μικροί. Όλοι εσείς, οι μεγάλοι μας λέτε πως είμαστε το μέλλον, αλλά σταματήστε να μας κάνετε άσχημο το παρόν μας. Σκεφτείτε το και βάλτε ένα χεράκι βοηθείας. Διότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα των παππούδων, των γονιών μας και η δική μας. Δεν πρέπει να είναι και η ομάδα των επόμενων παιδιών;

Με εκτίμηση

Οι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου

Παπαεμμανουηλίδης Κωνσταντίνος

Σιόβας Κωνσταντίνος

Κρινάκης Αθανάσιος

Βαρελόπουλος Νίκος

Τσίγκας Απόστολος»

Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Ασταμάτητος Άγιαξ (vid)
Ασταμάτητος Άγιαξ (vid)
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0: Γλίτωσε από τα χειρότερα! (photos)
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0: Γλίτωσε από τα χειρότερα! (photos)
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 (τελικό)
Live Chat ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 (τελικό)

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies