Συγκινητική επιστολή πέντε νεαρών για τον Ολυμπιακό Βόλου

Συγκινητική επιστολή πέντε νεαρών για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μια συγκινητική επιστολή απέστειλαν, μεταξύ άλλων στον Κάρολο Παπούλια και τον Σοφοκλή Πιλάβιο, πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, για όσα συνέβησαν στην ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα.

Η επιστολή των πέντε νεαρών είχε ως παραλήπτες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Πολιτισμού, βουλευτές και δικαστές, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Βόλου ζητούν με αυτήν την επιστολή να διορθωθούν τα λάθη και οι αδικίες που μπορεί να έχουν υπάρξει.

Αναλυτικά, η επιστολή των πέντε νεαρών παικτών του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει:

«Κύριοι,

Είμαστε 5 παιδιά 12 ετών, παίκτες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Το ίδιο όμως είναι για μας και η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου. Στην Ακαδημία, οι προπονητές μας μαθαίνουν πολλά πράγματα, όχι μόνο ποδόσφαιρο. Mας μαθαίνουν να είμαστε καλοί μαθητές και να ακούμε τους γονείς μας. Τα παιδιά μάλιστα που το έκαναν αυτό πέρυσι και πρόπερσι, κέρδισαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή είτε ποδήλατο, είτε λαπ τοπ.

Φέτος δεν έγινε ακόμη η γιορτή μας και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει, όταν έχουν συμβεί τόσα πολλά δυσάρεστα. Πριν λίγο καιρό μας είπαν ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου πάει στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό γιατί η μεγάλη ομάδα διαλύθηκε. Εμείς ακόμη δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. H ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τιμωρήθηκε για τα στημένα λένε, αλλά κανείς δεν κατηγορεί ούτε τους πρώην παίκτες μας, ούτε τους προπονητές μας αλλά ούτε και τις αντίπαλες ομάδες. Αναρωτιόμαστε, τελικά και εμείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Δυστυχώς, ενώ λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, δεν μας αρέσει πλέον όπως πρώτα. Πέρυσι είμαστε 420 παιδιά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ φέτος είμαστε ούτε τα μισά (ίσως λόγω της οικονομικής κρίσης).

Οι γονείς μας και άλλοι πολλοί πιστεύουν βέβαια ότι στη δική μας ζωή δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα πάντα είναι διαφορετικά. Πρώτα ακούγαμε με μεγαλύτερη προσοχή τον προπονητή μας και ο καθένας από εμάς ήλπιζε να μπει σε ένα αγώνα ως συνοδεία με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τώρα δεν γίνονται πια αγώνες γιατί μία Επιτροπή διέλυσε την ομάδα μας. Θέλουμε πίσω την ομάδα μας και θέλουμε να κάνετε κάτι εσείς που είστε δυνατοί γιατί εδώ στο Βόλο την ομάδα την αγαπούμε όχι μόνο οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενοι είμαστε όταν κρατούσαμε από το χέρι τον Μόνχε και τον συνοδεύαμε μέσα στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι στις κερκίδες χειροκροτούσαν και εμείς σκεφτόμαστε ότι όταν μεγαλώσουμε θα μοιάσουμε στους παίκτες μας. Τα ποδοσφαιρικά μας πρότυπα είχαν ονοματεπώνυμο και ήταν δίπλα μας, τα αγγίζαμε. Όχι, για μας δεν ήταν πρότυπο ο Ροναλντίνιο που έτσι κι αλλιώς δεν θα συναντήσουμε ποτέ στη ζωή μας, αλλά ο Άλβαρεζ, ο Μαρτίν, ο Ζαραδούκας, ο Ούμπιντες, ο Σολάκης, ο Ρόκας. Τα πρότυπά μας ήταν οι δικοί μας παίκτες που ζούσαν στην πόλη μας και έπαιζαν στην ομάδα μας και μας έκαναν όλους χαρούμενους με όσα πετύχαιναν. Και νιώθαμε περήφανοι.

Την ίδια περηφάνια αισθανόμασταν ακόμη κι όταν μαζεύαμε τις μπάλες στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για μας ήταν πολύ σπουδαία δουλειά να είμαστε ball boys. Πολλές φορές βλέπαμε τον εαυτό μας μετά στην τηλεόραση και τους γονείς μας που μας καμάρωναν. Γράφουμε σε σας γιατί όλοι μας θεωρούν παιδιά και κανείς δεν ακούει τη γνώμη μας. Ούτε μας τη ζητούν καν αλλά εμείς θέλουμε πλέον να την πούμε.

Ακούσαμε στην τηλεόραση ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Αχιλλέας Μπέος έκανε πολλά και άσχημα πράγματα. Εμείς είμαστε παιδιά και παίζουμε στην Ακαδημία, άρα δεν γνωρίζουμε τι έκανε ή τι δεν έκανε. Γνωρίζουμε όμως όλα όσα έκανε στο Βόλο. Όταν έπαιζε η ομάδα Κυριακή, όλοι πηγαίναμε στο γήπεδο, ακόμη και οι μαμάδες μας. Η Κυριακή ήταν γιορτή. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό, για να βασίζεστε στα λόγια του.

Συζητήσαμε και είπαμε να έρθουμε ως μάρτυρες όταν γίνει το δικαστήριο για να πούμε μία καλή κουβέντα για τον πρώην πρόεδρο αλλά οι γονείς μας είπαν ότι δεν θα μας δεχτεί κανένα δικαστήριο γιατί είμαστε μικροί. Σκεφτήκαμε λοιπόν να γράψουμε όλα όσα έχουμε να πούμε σε σας και σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Αχιλλέας Μπέος φταίει αλλά ξέρουμε ότι όταν ερχόταν στο γήπεδο που παίζαμε εμείς, μας φερόταν σαν να είμαστε σπουδαίοι. Ξέρω τι θα πείτε. Πέντε παιδιά έχει ο άνθρωπος και έχει πείρα από αυτά.

Σίγουρα όμως θα λείπει πολύ από τα 5 παιδιά του και ακόμη δεν έχει αποδειχτεί τίποτα εναντίον του, ενώ όλοι μόνο τον κατηγορούν. Μήπως αυτό είναι άδικο; Γιατί δεν κάνετε τη δίκη γρήγορα ώστε να φανεί αν είναι ένοχος ή αθώος; Η θεία ενός φίλου μας που είναι δικηγόρος, λέει πως δεν είναι σωστό να κατηγορούν όλοι τόσο πολύ τον Μπέο, σαν να πέρασε ήδη από δίκη και καταδικάστηκε. Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας προτείνουμε κάτι: Μήπως πρέπει να τον αφήσετε να πάει στα παιδιά του και να βοηθήσετε ώστε να γίνει σύντομα η δίκη του; Επειδή εμείς δεν θα μπορούμε να έρθουμε, σας λέμε από τώρα τι όμορφα περάσαμε εμείς τα παιδιά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο «πρόεδρος», έτσι τον έλεγαν όλοι τότε, ενώ τώρα υπάρχει άλλος πρόεδρος, ερχόταν μερικές φορές στις προπονήσεις μας και πάντα στις γιορτές μας και μας ενθουσίαζε. Ασχολιόταν μαζί μας και εμείς ξέρουμε πότε κάποιος το κάνει με αγάπη και πότε υποκρίνεται. Εξάλλου δεν είχε λόγο να υποκριθεί σε μας και νιώθαμε όλοι ότι μας αγαπούσε πραγματικά. Δεν νομίζουμε ότι είναι δύσκολο αυτό που σας ζητάμε. Να γίνει γρήγορα η δίκη για να μάθουμε όλοι την αλήθεια. Κι όταν γίνει, τότε θα δούμε αν έχει κάνει και κάποια άσχημα πράγματα ή τον κατηγορούν άδικα και άδικα διέλυσαν την ομάδα μας. Και μη φοβάστε ότι δεν θα έρθει στο δικαστήριο. Θα του στείλουμε και εκείνου ένα γράμμα στη φυλακή και θα του ζητάμε να έρθει οπωσδήποτε.

Θέλουμε όμως να σας ζητήσουμε και μία ακόμη μεγαλύτερη χάρη: Θέλουμε πίσω την ομάδα μας γιατί αυτό που έγινε μας στενοχώρησε όλους πολύ στην πόλη μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν φταίει σε τίποτα και έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, αυτό το λένε όλοι. Το έλεγαν ακόμη και οι ξένοι που έρχονταν στο Βόλο για να παίξουν οι ομάδες τους με τη δική μας. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί τον διέλυσε αυτή η Επιτροπή! Η κυβέρνηση, λένε οι γονείς μας, και γενικά οι πολιτικοί έχουν διαλύσει μία ολόκληρη χώρα αλλά κανέναν πολιτικό δεν τον …υποβιβάσανε, ούτε τον εξαφανίσανε. Μήπως αυτό είναι σωστό; Ακούμε όλο το καλοκαίρι ότι πολλοί δικηγόροι προσπαθούν να σώσουν την ομάδα μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι αφού αυτοί δεν τα κατάφεραν μέχρι σήμερα, να προσπαθήσουμε και εμείς να βοηθήσουμε, παρ’ ότι είμαστε παιδιά.

Σας παρακαλούμε, να βοηθήσετε και όλοι εσείς, γιατί είναι άδικο ο Βόλος να μην έχει την ομάδα του. Στο δικό μας γήπεδο δεν γίνονταν ποτέ φασαρίες και οι φίλαθλοί μας ήταν πάντα εντάξει. Όλοι εσείς μπορείτε να βοηθήσετε τους δικηγόρους μας ώστε να μας ξαναφέρουν πίσω την ομάδα μας. Κι αν αυτό γίνει, σας προσκαλούμε να έρθετε να δείτε και εσείς τον Ολυμπιακό Βόλου. Μία φορά να βρεθείτε στο γήπεδο μαζί μας θα καταλάβετε πως η πόλη μας ζει και αναπνέει με την ομάδα της. Και όπως λένε και οι γονείς μας, «…μας πήραν τη χαρά μας και το καμάρι μας!»

Ξέρουμε πως εσείς μπορείτε να κάνετε και πολλά καλά γιατί έχετε και δύναμη και εξουσία. Τι λέτε; Θα βοηθήσετε; Την επιστολή αυτή σας τη γράφουμε πέντε φίλοι, που γνωριστήκαμε στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού μας, αλλά να ξέρετε, πως έτσι νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μας, έτσι νιώθει και κάθε Βολιώτης, μικρός ή μεγάλος. Όλοι μιλούν για μία μεγάλη αδικία αλλά οι αδικίες και τα λάθη μπορούν να διορθωθούν, έτσι δεν είναι; Σας ζητούμε να διαβάσετε το γράμμα μας γιατί αν ισχύει ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, εμείς είμαστε σίγουρα μικροί. Όλοι εσείς, οι μεγάλοι μας λέτε πως είμαστε το μέλλον, αλλά σταματήστε να μας κάνετε άσχημο το παρόν μας. Σκεφτείτε το και βάλτε ένα χεράκι βοηθείας. Διότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα των παππούδων, των γονιών μας και η δική μας. Δεν πρέπει να είναι και η ομάδα των επόμενων παιδιών;

Με εκτίμηση

Οι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου

Παπαεμμανουηλίδης Κωνσταντίνος

Σιόβας Κωνσταντίνος

Κρινάκης Αθανάσιος

Βαρελόπουλος Νίκος

Τσίγκας Απόστολος»

«Τρελαμένος» ο Μουνιέ για το Μουντιάλ! (photo)
«Τρελαμένος» ο Μουνιέ για το Μουντιάλ! (photo)
Οι Γάλλοι του Παναθηναϊκού! (videos+photos)
Οι Γάλλοι του Παναθηναϊκού! (videos+photos)
Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα, ήττα από τη Γερμανία
Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα, ήττα από τη Γερμανία
Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου
Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου
 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Λίβερπουλ
  00:25UEFA Champions League 2017-2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  01:35Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  01:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  02:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αβελίνο
  03:35Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Προημιτελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  05:15Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  05:30WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές
  05:45Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:30Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E28
  07:20Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E32
  07:30Επεισόδιο: Ανασκόπηση Τελικού. Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  07:40Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  08:00Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  08:30Outdoor Specials.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  08:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  09:00Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  09:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  10:00Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  10:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  10:30Outdoor Specials.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  10:35Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  11:00Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  11:40Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αβελίνο
  12:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Προημιτελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:30Γκστάαντ, Ελβετία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Λίβερπουλ
  13:45UEFA Champions League 2017-2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  14:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:45Γκστάαντ, Ελβετία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Moto3 2018
  14:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Μίρζα Μπάσιτς - Μάριους Κόπιλ
  16:002018 ATP World Tour 250. Σόφια. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  16:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • MotoGP 2018
  17:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Λεβάντε. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Χιούστον Ρόκετς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Φίλιπ Κολσράιμπερ. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.)
 • GP Confidential 2018 E12
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:15Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Βαλένθια
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  20:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies