Μαυραετοί: «Τέλος στην κακομοιριά»

Μαυραετοί: «Τέλος στην κακομοιριά»

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Δόξας Δράμας, «Οι Μαυραετοί» εξέδωσε ανακοίνωση και τοποθετήθηκε στην… απουσία διοίκησης.

{textlink02}

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Δόξας κάλεσαν άπαντες στη ΓΣ της ερασιτεχνικής στις 04/01 και, φυσικά, αναφέρθηκαν σε όσα… δεν έχει κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Σάμιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Μαυραετών»:

«Δεν ήταν στους σκοπούς μας να ασχοληθούμε σε ανακοίνωση με το ναυάγιο που λέγεται ΠΑΕ Δόξα Δράμας, γιατί αυτό που επιχειρείται σε αυτήν την ομάδα είναι τόσο εμφανές και χοντροκομμένο που θα έμοιαζε σαν να ‘κομίζουμε γλαύκα στην Αθήνα’. Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του προ πολλού, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αυτό πιστοποιείται από τις προσελεύσεις. Το να υποδείξουμε το αυτονόητο, που όλη η Ελλάδα βλέπει και γράφει, θα ήταν σαν να υποτιμούμε τον κόσμο. Για τούτο το λόγο επίσης δεν κάναμε ποτέ λόγο για αποχή από το γήπεδο, παρόλο που η μεγάλη πλειοψηφία των μελών του Συνδέσμου απέχει.

Γιατί ακριβώς το ζήτημα είναι η καθολική αποχή του πολύ κόσμου της Δόξας και όχι η αποχή των οργανωμένων. Η θέση μας λοιπόν παραμένει η ίδια: Όποιος έχει την ψυχική δύναμη να αντιπαρέρχεται την κοροϊδία από τη διοίκηση και είναι διατεθειμένος να συνδράμει την ομάδα ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες, έχει όλη τη συμπαράστασή μας, είτε είναι οργανωμένος, είτε όχι. Όποιος από την άλλη θεωρεί ότι με αυτές τις συνθήκες η παρουσία του δε βοηθά σε τίποτε την ομάδα, αλλά μόνο τον ιδιοκτήτη της, έχει και αυτός την απόλυτη κατανόησή μας.

Ωστόσο, με την επίσημη ΠΑΕ να φτάνει σε νέα βάθη, αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε, όχι μόνο για να θυμίσουμε τα παλιότερα λάθη της, αλλά για να προστατεύσουμε τον κόσμο από τα καινούργια που μοιάζουν να πηγαίνουν το πράγμα πιο μακριά ακόμη.

Αυτός ο κύριος λοιπόν που έχει τα μούτρα να μιλάει για τη βία στον πιο φιλήσυχο φίλαθλο κόσμο της χώρας και στο Σύνδεσμο, που έχει βραβεύσεις από πανελλαδικά μέσα για τις προσπάθειές του για εξάλειψη της βίας στο ποδόσφαιρο, είναι καιρός να μπει στη θέση του. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είδαμε την ΠΑΕ που τολμάει να παραμυθιάζει τον κόσμο με το φάντασμα της βίας, να βάζει στις κερκίδες των Δοξαίων πολλαπλάσιους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι οποίοι ανενόχλητοι από αστυνομία και σεκιούριτι, έβγαλαν εκτός γηπέδου με τη βία οπαδό της Δόξας, επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε. Δε μιλάμε για οργανωμένο, μιλάμε για οικογενειάρχη που έρχεται από πιο μακρινή πόλη από τη Δράμα, για να δει την ομάδα του. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφεραν διακριτικά κατά εκατοντάδες στις εν λόγω θύρες. Πού ήταν λοιπόν τα μέτρα της ΠΑΕ για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο; Αυτά δε συνιστούν βία στα γήπεδα; Πώς λοιπόν περιμένει να έχει παραπάνω από τα 146 εισιτήρια που κατάφερε να μας καταντήσει να κόβουμε, όταν δεν προστατεύει ούτε τους ελάχιστους που κάνουν την καρδιά τους πέτρα και πληρώνουν για να παρακολουθήσουν το συνονθύλευμα που έφτιαξε, περιλαμβανομένων και των ελάχιστων που τον βλέπουν ακόμη με θετικό πρόσημο ή έστω ουδέτερα;

Η λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις ηγεσία της Ερασιτεχνικής τι ανακοίνωση έβγαλε για να καταδικάσει το συμβάν; Τίποτε, τις ανακοινώσεις τις κρατάει φαίνεται για να εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην ΕΠΟ, την ίδια ΕΠΟ που μας έβαλε να παίξουμε στα μπαράζ της ντροπής! Κάποιοι άλλοι, υβριστές και συκοφάντες του Συνδέσμου, οι σφουγγοκωλάριοι του Σάμιου, αυτοί οι εχθροί της βίας στα λόγια, τι έκαναν για να σώσουν τον οικογενειάρχη συν-Δοξαίο; Την κότα.

Πάλι μέλη του Συνδέσμου (με πρώτο τον Πρόεδρό του) μπήκαν μπροστά για να μην πάρουν έκταση τα επεισόδια και να γλιτώσει ο άνθρωπος. Σύμφωνα με τον ίδιο τον παθόντα και όλους τους παρόντες. Κάποιοι άλλοι ήταν μάλλον πολύ απασχολημένοι με το γλείψιμο σε αυτόν που διασύρει το όνομα και την ιστορία της ομάδας στο πανελλήνιο. Αλλά και τι να πουν, όταν ξέρουν ότι ο αφέντης τους δεν τις έκανε τυχαία αυτές τις ‘παραλείψεις’ στα μέτρα ασφάλειας, μήνυμα ήθελε να στείλει στον κόσμο, για χιλιοστή φορά, ότι είναι ανεπιθύμητος. Και είναι ανεπιθύμητος ο κόσμος, γιατί ξέρει ότι δεν υπάρχουν πάνω από 30 Δοξαίοι που βλέπουν τον πρόεδρο έστω και ουδέτερα, οπότε όσο αυξάνεται η προσέλευση, αυξάνεται και η πιθανότητα μαζικής διαμαρτυρίας. Και επειδή οι περισσότεροι συνδεσμίτες απείχαν, την πλήρωσε ο οικογενειάρχης. Αυτές οι συμπεριφορές μάλλον δεν φαίνονται επικίνδυνες σε κάποιους, επικίνδυνοι ήταν οι 10 πυρσοί που άναψαν στην πρεμιέρα! Γελάει ο κόσμος κύριοι με την κατάντια σας…

Όσο για το ανέκδοτο των δικαιολογιών για την πορεία της ομάδας, το αφήναμε τόσο καιρό ασχολίαστο, γιατί βγάζει γέλιο, σε δύσκολες εποχές που το γέλιο χρειάζεται. Ο Σάμιος προσπαθεί να μας εξηγήσει ότι ο Λεβαδειακός που μας κέρδισε για πλάκα χάνοντας 5 κλασικές ευκαιρίες, που πήρε βαθμούς μέσα σε σούπερ φορμαρισμένες ομάδες, όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος, που έχασε με τη βία μέσα στην ΑΕΚ, είναι σε παρόμοια κατάσταση με την ομάδα που τελειώνει ματς με 0 (ναι, ΜΗΔΕΝ) τελικές προς την εστία και οδεύει προς την κατάρριψη όλων των αρνητικών ρεκόρ της κατηγορίας!!! Πιο πολύ με τον Λεβαδειακό ασχολείται ο πρόεδρός μας, παρά με τη Δόξα! Ο Λεβαδειακός, πιθανόν να υποβιβαστεί και αυτός, αλλά θα έχει προσπαθήσει και θα έχει αντιμετωπίσει τα δεινά του με θέληση και πλάνο, όχι με την κακομοιριά που βγάζουμε εμείς. Κι εμείς αν κρατούσαμε τους περισσότερους συντελεστές της περσινής πορείας (παίκτες και τεχνικό τιμ), πιθανότατα θα παλεύαμε έστω. Αυτό ήθελε και ο κόσμος της Δόξας για να γεμίσει το γήπεδο, όχι νίκες, αλλά προσπάθεια και περηφάνια.

Αντί αυτού, εμείς αντιπαρατάσσουμε κακομοιριά. Το άλλο ανέκδοτο με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα και θα πέσουν, είχε πλάκα την πρώτη φορά που ειπώθηκε, αλλά καλό θα είναι οι σφουγγοκωλάριοι να υποδείξουν στο Σάμιο ότι πλέον το καλαμπούρι αυτό απλά εξοργίζει κάθε Δοξαίο που σέβεται τον εαυτό του, τα σήματά του και την ιστορία της ομάδας. Επιστροφή στα βασικά: Το σήμα της Δόξας είναι ο Μαυραετός με τη μπάλα στα πόδια, ΟΧΙ Ο ΓΥΠΑΣ. Πτώματα τρων οι γύπες και οι ύαινες. Αν γινόταν η προσπάθεια και εν τέλει η Δόξα γλίτωνε από οικονομικές δυσκολίες άλλων, θα ήταν ίσως υποφερτό για ένα μέρος του κόσμου. Όταν όμως από την πρώτη μέρα της χρονιάς όλοι οι προσκείμενοι στην ΠΑΕ, η ΠΑΕ η ίδια, αλλά και το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας (με εύγλωττα, αλλά άκρως υποτιμητικά για την ιστορία μας παραδείγματα) έχει θέσει σαν στόχο για τη Δόξα να βγει τελευταία και να περιμένει τον οικονομικό θάνατο τριών άλλων ομάδων, αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ και μικραίνει το σωματείο πολύ περισσότερο από κάθε αγωνιστική αποτυχία. Αν η Δόξα σωθεί όντως με τέτοιο τρόπο (ενδεχόμενο που στην Ελλάδα ξέρουμε ότι δεν είναι και τόσο πιθανό, ευτυχώς), η Δόξα οπαδικά θα σβήσει για πολλά χρόνια. Θα κάθονται οι 20 γλείφτες του Σάμιου(αν είναι και τόσοι), αυτοί οι οπαδοί του γύπα με τη μπάλα στα πόδια, θα αλληλοσυγχαίρονται και θα αναρωτιούνται ‘τι θέλει επιτέλους αυτός ο κόσμος;’ και γιατί η ομάδα έμεινε με 100 οπαδούς. Αυτά δεν είναι εικασίες, είναι πράγματα που τα βλέπουμε ήδη. Ο κόσμος απέδειξε ότι δεν τρώει κουτόχορτο.

Η ΠΑΕ έπεσε από τα 1700 προπέρσινα διαρκείας στα 800 πέρυσι και σε διψήφιο αριθμό φέτος μετά από άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, 17 χρόνια μετά! Όσοι έζησαν τις πιο μαύρες χρονιές, όταν πέφταμε από τη Γ’ στη Δ’ ή όταν στοχεύαμε τη σωτηρία στη Δ’, θυμούνται πως ακόμη και τότε τα διαρκείας ήταν περισσότερα! Τόσο μαζική αποστροφή προς έναν άνθρωπο και το δήθεν ‘πλάνο’ του, δεν υπήρξε στην ιστορία της Δόξας ποτέ! Σε συνδυασμό με την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, το εφιαλτικό αυτό σενάριο που ζούμε, είναι μοναδικό για οποιονδήποτε σύλλογο στη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο και να ψάξει κανείς δε θα βρει κόσμο τόσο υποψιασμένο ποδοσφαιρικά που να κόψει μετά από τέτοια ιστορική επιστροφή λιγότερο από το ένα όγδοο των διαρκείας που έκοψε στη Β’, σε μια κατηγορία δηλαδή που για 80 χρόνια ήταν το απόλυτο πάτωμα της ομάδας!

Σχετικά με το άλλο καλαμπούρι της κρίσης τώρα, την κρίση ο κόσμος της καταλαβαίνει καλύτερα από τον οποιονδήποτε εφοπλιστή. Αν θέλαμε έναν πρόεδρο για να μας εξηγεί τις επιπτώσεις της κρίσης, θα παίρναμε κανέναν ‘πανελίστα’. Ας κάνει τη δουλειά που πρέπει ο Σάμιος με την ομάδα και την ανάλυση για την κρίση ας την αφήσει σε άλλους.

Επιπλέον, ο ίδιος ο Σάμιος δήλωσε πριν λίγες μέρες πως προπονητικό κέντρο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει σε αυτήν την οικονομική συγκυρία. Τη στιγμή που η πρώτη φάση του κέντρου στην Αδριανή δε θα κόστιζε παραπάνω από 50 χιλιάδες ευρώ και η Δόξα θα είχε μέρος να προπονηθεί! Είναι ερώτημα όλου του κόσμου της Δόξας λοιπόν, πώς γίνεται ο κύριος Παπασταφίδας να ελπίζει ότι θα βάλει ο Σάμιος ένα πολλαπλάσιο ποσό για την κατασκευή του γηπέδου; Είναι αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε χωρίς αυτόματα ανταποδοτικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ οφέλη. Γιατί αν τον ενδιέφεραν τα αγωνιστικά οφέλη (τα οποία σε βάθος κάποιου λίγου χρόνου φέρνουν και οικονομικά οφέλη) θα έκανε προφανώς εργασίες στο προπονητικό που τόσες φορές μας έταξε και που επείγει πολύ παραπάνω για το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ!

Για ποιο λόγο λοιπόν κάποιοι συντηρούν το θέμα της οικονομικής συνεισφοράς του για το γήπεδο; Το μόνο που μας έχει προσφέρει στο θέμα των υποδομών είναι υποσχέσεις κούφιες και ‘ναι μεν, αλλά’. Καλούμε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη λοιπόν να θυμηθεί ότι το γήπεδο της Δόξας είναι το μόνο στην Ελλάδα που έχτισε εξολοκλήρου μόνος του ο κόσμος μιας ομάδας. Αρκετά λοιπόν με την επαιτεία σε έναν άνθρωπο που ‘τον χτύπησε η κρίση’. Αρκετά με την κακομοιριά. Το γήπεδο, ΘΑ ΤΟ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, εν μέσω κρίσης, για να κάνουμε πάλι την Ελλάδα να παραμιλάει, για να ενώσουμε τον κόσμο της Δόξας σε έναν κοινό σκοπό και γιατί το οφείλουμε στους προγόνους μας που το έχτισαν πέτρα-πέτρα, ο αριστερός δίπλα στον δεξιό και τον κεντρώο και ο Πόντιος δίπλα στον ντόπιο και τον Μικρασιάτη. Δε χρειαζόμαστε τα χρήματα του ανθρώπου που εμπαίζει τον κόσμο της Δόξας, θέτει σε κινδύνους τη σωματική του ακεραιότητα και ευτελίζει τα σήματα και την ιστορία της ομάδας.

Στο Σάμιο δεν αξίζει να έχει καμιά συμμετοχή και δε θέλει και να έχει χωρίς πολλαπλάσια οικονομικά ανταλλάγματα. Του αξίζει να μείνει ως ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας που βρέθηκε στην Α’ και δεν συνέδραμε ούτε καν το ποσοστό του για την αποπεράτωση των έργων στην έδρα του. Οτιδήποτε άλλο, απλά προκαλεί το κοινό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων της Δόξας. Αν λοιπόν έχετε το σκοπό εκεί στην ηγεσία της Ερασιτεχνικής το γήπεδο να γίνει, είναι καιρός να απευθυνθείτε σε αυτούς που όντως θέλουν να γίνει και όχι σε αυτούς που βρίσκουν προφάσεις για να καθυστερεί. Και αν θέλετε να γεμίζει, είναι καιρός να λάβετε υπόψη τη βούληση αυτών που προορίζονται για να το γεμίσουν. Καιρός να καταλάβετε ότι το μεγάλο ζητούμενο είναι να επιστρέψει το ΟΡΑΜΑ και η ΕΝΟΤΗΤΑ που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλιώς καθίστε σε ένα γήπεδο με 100 άτομα να αναρωτιέστε πάλι τι έφταιξε. Είναι άλλωστε κωμικό να περιμένουμε ελεημοσύνη από τον άνθρωπο που έχει στραγγαλίσει οικονομικά τα εξαιρετικά τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη με την άρνησή του να πληρώνει στην ώρα του έστω και τα ποσοστά που οφείλει προς την Ερασιτεχνική…

Καλές γιορτές σε όλους και ας ετοιμάζουν όλοι οι Δοξαίοι το πρόγραμμά τους για την έκτακτη γενική συνέλευση του ΓΣ Δόξα Δράμας στις 4 του Γενάρη. Χωρίς τον κόσμο, δε θα γίνει τίποτε, θα συνεχίσουν να μας εμπαίζουν. Όλοι εκεί λοιπόν!!!

Με τιμή,

Σύνδεσμος Φίλων Δόξας Δράμας ‘Μαυραετοί’.

Υστερόγραφο: Ο διαχωρισμός ηγεσίας της Ερασιτεχνικής και λοιπών μελών του ΔΣ γίνεται γιατί για διάφορα θέματα έχουν πολλά μέλη διαχωρίσει τις θέσεις τους σε ιδιωτικές συζητήσεις κατά το παρελθόν. Για το γηπεδικό, είναι ευκαιρία να το κάνουν, όσοι το επιθυμούν, στη Γενική Συνέλευση».

Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Άρης: Ανακοινώθηκε ο Κολάσο
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
Πόζαρε στην πισίνα και «τρέλανε» το Instagram
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
«Συντριβή» και… Ιταλία στους «16» για τους Νέους
Παναθηναϊκός: Το «έριξαν» στον ύπνο Γιόχανσον και Κάτσε (photo)
Παναθηναϊκός: Το «έριξαν» στον ύπνο Γιόχανσον και Κάτσε (photo)
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • GP Confidential 2018 E12
  03:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μαρσέιγ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Τένις: Σλόαν Στέφενς - Γιελένα Οσταπένκο
  05:30WTA 2018. Miami Open presented by Itau. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Σάλκε
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  06:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  07:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:45Mongolia Bike Challenge.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:154 Deserts Race Series.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  08:25Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:45PANERAI Classic Yachts Challenge.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  09:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:15XTERRA European Tour.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:45Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  10:45XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  11:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  12:05Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  12:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:50Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies