Ζαγοράκης: «Πού πήγε η κ...α που είχαμε στον ΠΑΟΚ;»
SHARE

Ζαγοράκης: «Πού πήγε η κ...α που είχαμε στον ΠΑΟΚ;»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα υπάρχει μειωμένο μπάτζετ, αλλά ίδιος στόχος, δηλαδή η ύπαρξη ανταγωνιστικής ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό. Ωστόσο, ο πρόεδρος του «Δικέφαλου του Βορρά» αναρωτήθηκε αρκετές φορές που πήγε η... φλόγα που υπήρχε πριν λίγα χρόνια στην ομάδα.

{textlink02}

Μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, στο πάνελ για τη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άλκης Μαυροφρύδης και το μέλος της προηγούμενης διοίκησης, Πάνος Ραπτόπουλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ξεκίνησε λέγοντας: «Ο σκοπός αυτής της συνέντευξης είναι να ενημερωθεί ο κόσμος για τους στόχους της νέας διοίκησης. Είχα την τιμή να ηγούμαι της τελευταίας τετραετίας. Θα ξεκινήσω από τη στιγμή που ανέλαβα. Παραλάβαμε μια ομάδα που δεν ήταν υπολογίσιμη στο ελληνικό πρωτάθλημα, το ίδιο και στην Ευρώπη που δεν συμμετείχε καν και στην ουσία μια ομάδα δίχως προοπτική. Παραλάβαμε μια Τούμπα που δεν έπαιρνε καν άδεια, ένα ΠΑΟΚ δίχως αθλητικό κέντρο και ακαδημίες που υπολειτουργούσαν. Παραλάβαμε με συνολικά έσοδα 8.000.000 ευρώ, ζημίες της σεζόν 2006-907 2,7 εκ. ευρώ.

Από την 150η θέση έχουμε φτάσει στην 73η, 72η και ταυτόχρονα είναι η ελληνική ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Παράλληλα δημιουργήσαμε υπεραξία στην ομάδα. Στην Τούμπα, τουρνικέ που δεν υπήρχαν, κερκίδες στη Θύρα 7,8 αγωνιστικός χώρος, γραφεία, με αποτέλεσμα να πάρουμε άδεια Champions League. Η Τούμπα μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδι Champions League, όλα αυτά στοίχησαν πάνω από 2 εκ ευρώ. Δημιουργήσαμε προπονητικό κέντρο, αύξηση εσόδων από 8 εκ στα 23. Συνολικές χρήσεις τις τετραετίας 2,7. Χωρίς να επιβαρύνουμε την καθαρή θέση, δημιουργήσαμε όλα όσα προανέφερα».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Αυτά τα νούμερα έχουν ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές, δύο φορές από το ΣΔΟΕ, για να ξέρει ο κόσμος που πήγαν τα λεφτά. Θα ήθελα να διαβαστούν τα συμπεράσματα από τους ορκωτούς λογιστές, είναι μέχρι και τη χρήση του 2011. Έχουμε υποχρέωση να λέμε όλα τα οικονομικά στοιχεία».

Αυτή την ώρα, διαβάζονται οι εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών για τις οποίες πήρε άδεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ερασιτέχνη, έτσι ώστε να τις δώσει στη δημοσιότητα. Διαβάστηκαν έντεκα συμπεράσματα του πορίσματος. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τονίζει πως ο κ. Μαυροφρύδης για κάθε συμπέρασμα μπορεί να κάνει μια ανάλυση. Παράλληλα, έγινε αναφορά στις χρηματικές διευκολύνσεις που έγιναν στον Ηλία Βιολίδη, πρώην μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, αλλά καις τις επιταγές που αυτός έδινε.

Το λόγο πήρε ο Αλκης Μαυροφρύδης: «Θα δώσω κάποιες διευκρινήσεις για τα συμπεράσματα των ορκωτών. Για τη διαπίστωση για τις ελλιπείς διαδικασίες λογιστικής και ελέγχου. Το έχουμε διαπιστώσει και εμείς το πρόβλημα. Το συμπέρασμα δύο, αναφέρεται σε χρήσεις του '09 και του '10 και έχουν λυθεί. Για το θέμα της επαλήθευσης πιστώσεων, υπάρχει για ένα θέμα που έχει ολοκληρωθεί και δε χρειάζεται να αναφερθεί περισσότερο».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παίρνει πάλι το λόγο και τονίζει πως θα αναφερθεί στο μέλλον που αφορά όλους όσους υποστηρίζουν και αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

«Για να μπορέσουμε να θέσουμε τους στόχους μας, πρέπει να λάβουμε υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν. Αυτές οι συνθήκες είναι οικονομικές. Καταλαβαίνετε που είναι η χώρα μας, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε και στους κανόνες που ζητάει η UEFA για να πετύχουμε όλα αυτά. Έχουμε στόχο να κάνουμε κινήσεις για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας, την καλή λειτουργία. Ο έλεγχος από τους ορκωτούς θα παραμείνει. Έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις στο ΔΣ, θα πρέπει να τις υλοποιήσουμε για να μη πω πως επιβάλλονται να γίνουν. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες που μας επιβάλλονται», τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης πριν δώσει ξανά το λόγο στον Άλκη Μαυροφρύδη.

«Ο βασικός στόχος είναι να εξασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Για να τον πετύχουμε πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Αυτές αφορούν τα οργανωτικά και λειτουργικά. Έχουμε μια νέα διαδικασία, με άλλη οργάνωση και άλλο οργανόγραμμα. Είμαστε σε φάση που βλέπουμε πως θα κινηθεί το νέο πλάνο αυτό, με όλες τις δυσκολίες που έχουμε, αξιολογώντας εκ νέου το υπάρχουν δυναμικό μας για να τοποθετηθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Υπάρχουν και τομείς όπως το μάρκετινγκ που θα χρειαστούμε εξωτερικές συνεργασίες. Προχωράμε το θέμα του εσωτερικού ελέγχου, ήδη προχωρήσαμε πολύ στον προϋπολογισμό και θα βάλουμε ένα νέο λογισμικό που θα μας βοηθήσει πολύ σε όλο αυτό.

Ποσοτικά, ο στόχος μας είναι να έχουμε ισοσκελισμένα αποτελέσματα στις επόμενες χρήσεις. Θέλουμε να μειώσουμε τα έξοδα σε ποσοστό 20% και να αυξήσουμε τα έσοδα έτσι ώστε να εναρμονιστούμε με το FFP. Πρέπει να κινηθούμε συνδυαστικά και στους δυο τομείς. Οι πηγές εσόδων είναι τέσσερις για τον ΠΑΟΚ. Είναι τα εισιτήρια, οι χορηγίες – που με την παρούσα συγκυρία είναι δύσκολο να βρεθούν και θα στραφούμε στο εξωτερικό σε εταιρείες – είναι τα προϊόντα που μπορούν να φέρουν έσοδα. Μετά τον Ιούνιο όταν απεγκλωβιστεί η ΠΑΕ από την υπάρχουσα συμφωνία με την Puma θα κάνουμε νέες ενέργειες. Τέταρτος τομέας, πηγή εσόδων για κάθε ομάδα, είναι η πώληση ποδοσφαιριστών.

Θα πρέπει κι εδώ να γίνει προσπάθεια, να οργανωθούν οι ακαδημίες, να υπάρξει καλύτερη προώθηση των νέων παικτών. Σε ό,τι αφορά τα έξοδα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια περιορισμός των εξόδων της διοικητικής λειτουργίας αλλά και μείωση του κόστους λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εδώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως τα τελευταία δυο χρόνια επιβαρύνθηκαν τα έξοδα με τη νέα φορολογία στα συμβόλαια των παικτών που πήγε στο 42% και αυτό είναι ένα επιπλέον βάρος που έπρεπε να σηκώσει η ΠΑΕ. Άρα θα χρειαστεί αναπροσαρμογή των στόχων του ποδοσφαιρικού τμήματος».

«Πέρα από αυτά, υπάρχουν δύο μεγάλα θέματα σημαντικά για το μέλλον της ΠΑΕ. Το ένα είναι το θέμα των φόρων που πρέπει να λυθεί γιατί δεν γίνεται να τραβήξει κι άλλο και πιστεύω πως κάτι θα γίνει σύντομα. Το δεύτερο θέμα, είναι να βρεθούν νέα κεφάλαια. Θα πρέπει να γίνει αυτό με νέο τρόπο, πιο επαγγελματικό και πιστεύω πως η λύση θα βρεθεί πάλι προς το εξωτερικό».

«Σημειώστε τα σημεία που θέλετε να συζητήσετε, να κάτσουμε εδώ ως το πρωί να τα αναλύσουμε! Εγώ επωμίζομαι όλα τα αναλυτικά στοιχεία. Δεν περνάμε κανέναν για αφελή, για αυτό είμαστε εδώ, θέλετε να τα αναλύσουμε; Θα τα αναλύσουμε όλα», ήταν η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, σε ερώτηση για το γιατί έγινε επιδερμική ανάλυση του πορίσματος των ορκωτών ελεγκτών.

Ερώτηση για την σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον κ. Βιολίδη και σε τι επίπεδο οικονομικό είναι: «Σε ό,τι αφορά τον κ. Βιολίδη έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ ότι χρειάζεται έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα με κανέναν και να μαθαίνει ο κόσμος όλη την αλήθεια».

Για το γιατί η ΠΑΕ δεν εξήγησε νωρίτερα το τι έγινε στον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκη είπε: «Αυτή είναι η αλήθεια. Εξυγίανση δεν έγινε, έγινε ανάπτυξη για να έρθουν έσοδα που θα κάνουν την εξυγίανση στο μέλλον. Πλέον, δεν μπορούμε να μην κάνουμε οικονομική εξυγίανση βάσει των κανόνων της UEFA. Προτιμούσαμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και πιστεύω πως όλοι είμαστε περήφανοι για αυτό. Πήγαν κάποια πράγματα πίσω, μαζί δεν μπορούσαν να γίνουν όλα. Είπα κάτι πριν. Κάναμε μια προίκα για πέντε χρόνια που στην Ευρώπη θα είμαστε στους ισχυρούς. Θεωρητικά με εύκολες κληρώσεις, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να περάσεις και να κάνεις έσοδα. Δεν παύουν όμως ληξιπρόθεσμα χρέη που πρέπει να αποπληρωθούν. Τα λέγαμε όμως από το καλοκαίρι. Ότι έπρεπε να κατέβει το μπάτζετ, να γίνουν κινήσεις για να μειωθούν τα έξοδα και να πληρωθούν τα ληξιπρόθεσμα. Δεν είχαμε πει να πάρουμε 15 παίκτες με ποσά που δε μπορούμε να τα πλησιάσουμε. Είπαμε να κάνουμε μια ομάδα με μικρότερο κόστος και την ίδια ανταγωνιστικότητα. Και θα γίνει. Πέμπτη ή Παρασκευή θα μιλήσετε με τους κυρίους που είναι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό. Έχουν συγκεκριμένο μπάτζετ να κινηθούν και θα κάτσω κι εγώ κάτω να κάνω ερωτήσεις»!

Ερώτηση για το αν η ΠΑΕ θα πάρει τα χρήματα από τον Ηλία Βιολίδη σε περίπτωση που έχει αλλάξει  διοίκηση: «Εσείς πιστεύετε πως δε θα αποπληρωθούν αυτά τα λεφτά όσο θα είμαι εγώ εδώ; Ξεχάστε το αυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει ούτε με τον Ζαγοράκη, ούτε με κανέναν άλλον. Εμείς είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Αυτό θα γίνει άμεσα, σε έναν-δυο μήνες. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε».

Για το χαρακτηρισμό «αυθαίρετο» που έδωσε ο κ. Μαυροφρύδης σε κάποια πορίσματα:

«Αυτά που είπε ο κ. Μαυροφρύδης, έχουν λεχθεί στο διοικητικό συμβούλιο και έχουν την έγκριση του. Δεν τα έβγαλε από το κεφάλι του ο κ. Μαυροφρύδης».

Ο Άλκης Μαυροφρύδης είπε με τη σειρά του: «Δεν ζητήθηκε ποτέ από τον ορκωτό, η γνώμη της εταιρίας. Για παράδειγμα, αναφέρεται πως μια επιταγή πληρώθηκε δύο φορές, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε και το έχουμε ελέγξει πάρα πολύ καλά. Για αυτό μιλάω για αυθαίρετα συμπεράσματα. Έκανε μια εκτίμηση χωρίς να τη διασταυρώσει».

Ερώτηση προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη για το αν ο δανεισμός και οι διευκολύνσεις υπαλλήλων και συμβούλων δημιουργεί ηθικό ζήτημα:

«Το ότι δάνεισε η ΠΑΕ για ένα προσωπικό πρόβλημα, με εγγυητή εμένα, δεν νομίζω πως είναι θέμα. Αν θέλετε, ας πούμε ότι είναι λάθος μου. Σε ό,τι αφορά το θέμα του κ. Βιολίδη, εμένα δε με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ κανέναν κ. Βιολίδη. Εσείς μιλάτε κάθε μέρα μαζί του, θα έπρεπε να τα ξέρετε αυτά. Αλλά το συμπέρασμα είναι ένα, ίσως να ήταν λάθος να δανείσουμε κάποιους σε μια δύσκολη στιγμή».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση σύμφωνα με όσα θέλει η UEFA, και αν ισχύει το άνοιγμα των 7,6 εκατ. ευρώ;

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Από το καλοκαίρι φωνάζουμε πως σκληραίνει η στάση της UEFA και πρέπει να γίνουν κινήσεις. Είπα και πριν πως πρέπει να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι τώρα, να κάνει πρωταθλητισμό με μικρότερο κόστος. Υπάρχει η δυνατότητα. Η ομάδα απέκτησε ένα στοιχεία που δεν το είχε πριν. Το μέταλλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Μπαίνουν μέσα νέα παιδιά μέσα και δε χρειάζονται καν χρόνο προσαρμογής. Έχει δίκιο ο Κόλκας, εξυγίανση δεν κάναμε. Κοιτάξαμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό αγωνιστικό τμήμα και θα κριθούμε. Σε ό,τι φορά την αδειοδότηση, γνωρίζετε με λεπτομέρεια όλο τον απολογισμό. Τα ληξιπρόθεσμα, την UEFA και όλα αυτά, αφήστε να τα γνωρίζουμε εμείς καλύτερα που διοικούμε κι έχουμε το άγχος. Αν χρειαστεί να πουλήσουμε παίκτες, θα πουλήσουμε. Στο ποσό που θέλει ο ΠΑΟΚ όμως».

Άλκης Μαυροφρύδης: «Τον Ιούνιο είχε παρθεί μια απόφαση τα στοιχεία που δίνουμε στην UEFA να είναι συντηρητικά. Δε θέλαμε να μας κατηγορήσουμε για ψευδή και ελλιπή στοιχεία. Αυτό που δώσαμε είναι να δώσουμε τις οφειλές σε εφορία κλπ.. Οι οφειλές της εταιρείας προς τρίτους, δεν έχουν σχέση με τις ζημίες χρήσης. Αυτές είναι κληρονομιές των προηγούμενων. Όταν ανέλαβε εδώ ο πρόεδρος, είχε μια καθαρή θέση αρνητική. Πέρα από τα παγωμένα χρέη προς το δημόσιο. Σε σχέση με τα έσοδα που είχε τότε η ΠΑΕ, ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό. Ουσιαστικά την πρώτη χρονιά που διοίκησε η νέα διοίκηση, όλα της τα έσοδα τα έδωσε στα χρέη των προηγούμενων. Τα ληξιπρόθεσμα μετακινούνται κι αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν έχει χειροτερέψει η καθαρή θέση της ΠΑΕ, είναι ένα σημαντικό επίτευγμα αυτό. Σημαντικότερο είναι πως οι οφειλές τότε πληρώνονταν στους 12 μήνες, και τώρα πληρώνονται τους 5 μήνες».

Ποιο είναι το οικονομικό κόστος που υπολογίζει η διοίκηση να υπάρχει από την υπόθεση Φλωρίδη;

«Δεν είμαστε σε θέση να πούμε ποιο είναι το κόστος που έχει να κάνει με τον πρώην υποψήφιο επενδυτή. Το καλοκαίρι, εδώ ήσασταν. Επειδή υπάρχει μια καλή σχέση και μέχρι τώρα με τον κ. Σαχπατζίδη, που πιστέψαμε και περισσότερο ο ίδιος ότι βρέθηκε επενδυτής για τον ΠΑΟΚ. Τελικά αυτό δεν ίσχυε. Το κόστος δεν το ξέρουμε γιατί ήμασταν σε διαδικασία του πως θα κινηθούμε. Είχαμε προτάσεις, αλλά πως θα πάρεις απόφαση να πουλήσεις έναν από τους πρωτοκλασάτους παίκτες, όταν υπάρχει επενδυτής;»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνέχισε: «Το καλοκαίρι οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη και θα υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Δεν είναι ότι καλύτερο για μια ΠΑΕ να μην πληρώνει. Επιβάλλεται να γίνουν κινήσεις. Δεν χρειάζεται πανικός. Έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Υπάρχει πλάνο και στρατηγική πάνω σε αυτό».

Για τις μειώσεις, είπε: «Έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ για να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι».

«Ζητάμε εδώ και καιρό να αρχίσουμε να πληρώνουμε. Να μπούμε σε μια ρύθμιση. Δεν κρατιέται άλλο αυτό το πράγμα. Θέλουμε να πληρώσουμε, αυτό που πρέπει να πληρώσουμε. Το βασικό είναι ότι πάμε βάση του νόμου Ορφανού. Μέσα σε πέντε χρόνια έχουμε γίνει οι πιο τακτικοί επισκέπτες για τα χρέη».

Για τις αρμοδιότητες των μελών του ΔΣ, τόνισε: «Δημιουργήθηκε θέμα με τον κ. Βελή, που ενόχλησε το ΔΣ. Μου έστειλε επιστολή ότι παραιτείται. Θα αντικατασταθεί. Μπήκαν άτομα με όρεξη για δουλειά για να προσπαθήσουμε. Έχουμε καταλάβει όλοι ποιος είναι ο στόχος. Βρύζας, Κωνσταντινίδης θα έχουν το αγωνιστικό. Μηλιωρίδης με φιλάθλους. Όλα τα άλλα κινούνται σε ένα πλάνο, χωρίς να πω συγκεκριμένους ρόλους».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος προσφυγής από κάποιους παίκτες, είπε: «Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

«Κάθε τρίμηνο-τετράμηνο θα γίνεται ενημέρωση για τα οικονομικά».

Ο Μαυροφρύδης είπε για τα πρόστιμα που έχει πληρώσει ο ΠΑΟΚ: «Τα δύο τελευταία χρόνια είναι 950.000 ευρώ».

Ο Ζαγοράκης για τις φήμες για αποχώρηση των Χαλκιά, Κοντρέρας, Ίβιτς, Σαλπιγγίδη, τόνισε: «Έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ. Θα δούμε».

Γιατί παραχωρήθηκε η μπουτίκ στην Puma, ο κ. Μαυροφρύδης απάντησε: «Δεν μπορούσε να στηρίξει κάτι τέτοιο σωστά ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις και να ακολουθήσουμε κάποια πρότυπα. Πρέπει να απεγκλωβιστούμε πρώτα από τη σύμβαση με την PumaΤο βασικό εγχείρημα θα ξεκινήσει από τον Μάιο και μετά».

«Είναι μειωμένα τα έσοδα. Προσπαθούμε να βρούμε διαφήμιση για την πίσω φανέλα».

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει έσοδα από τις παραχωρήσεις των παικτών του και για τις μειώσεις αποδοχών: «Ακούσατε κανέναν να έχει μιλήσει για μειώσεις συμβολαίων; Να ρωτήσετε τον Ίβιτς. Του μίλησε κανείς για μείωση; Σας μιλάω υπεύθυνα ότι δεν του μίλησε κανείς για μείωση».

«Που είναι αυτή η κ...α που είχαμε πριν από χρόνια; Τι δηλητήριο πέφτει ρε π...η».

«Οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης έχουν συγκεκριμένο μπάτζετ για να κινηθούν. Για τον Μπόλονι, δεν είμαστε ανακόλουθοι. Το καλοκαίρι ένα πλάνο που κάναμε, πριν υπογράψει και συμφώνησε μετά, είναι ότι κάποιοι παίκτες που ήταν στην ομάδα, μπορεί να μην ήταν. Σε ραντεβού που κάναμε, συζητήσαμε για το πλάνο της νέας χρονιάς. Ξέρει ότι τον θέλουμε, το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει τις κινήσεις που θα κάνουμε και είπαμε ότι συνεχίζουμε».

Αν είναι εκνευρισμένος για τα οικονομικά της ομάδας: «Δεν είμαι. Ο κόσμος θέλει να ξέρει. Εκνευρισμένος είμαι για τα γύρω γύρω. Αν βλέπεις κάποιον πέντε χρόνια, αυτό κουράζει».

«Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε διαφήμιση στην πίσω φανέλα. Για το Fair Play της UEFA πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει πλάνο και πάνω σε αυτό θα πέσουμε. Τα τελευταία δύο χρόνια δίνουμε τους περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα».

Γιατί χάθηκε η εμπιστοσύνη από τους φιλάθλους: «Ίσως να κάναμε κάποια πράγματα που ενόχλησαν κάποιους από τους φιλάθλους. Αν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα, ίσως να μην γίνονταν αυτά. Πρώτος είπα ότι δεν θα φέρω διχόνοια στον κόσμο».

Για τις καταγγελίες των Ρώσων ότι ήταν στημένο το ματς με την Ρούμπιν Καζάν: «Αν έχει μάθει να λειτουργεί έτσι, να το ξεχάσει. Αν έβλεπε τις ευκαιρίες μας, θα καταλάβαινε και θα πρόσεχε τι έλεγε».

Πόσο θα μειωθεί το μπάτζετ: «Θα το πούμε την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Είναι επιτακτική ανάγκη η μείωση του μπάτζετ. Υπάρχει στρατηγική και πλάνο. Δεν χρειάζεται πανικός».

Για το τι ζητάει η UEFA, είπε: «Ζητάει να εξαφανιστούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε παίκτες. Αυτό έρχεται από υπέρβαση μπάτζετ».

Για αυτά που λέγονται ότι δεν έχει όραμα: «Αυτό που αναφέρουμε είναι το νέο πλάνο για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Η ομάδα δημιούργησε μέταλλο, την αίσθηση του νικητή. Κλείνει ένας κύκλος. Είμαστε υπόλογοι να φτιάξουμε ίδια ανταγωνιστική ομάδα με μικρότερο μπάτζετ. Αυτό δεν είναι πλάνο;»

Για Σαλπιγγίδη: «Τι να κάνουμε; Πήραμε την απόφαση να έρθει πίσω. Τι είναι; Κανένα παιδί να τον πάρουμε αγκαλιά; Ότι ήταν να κάνουμε, το κάναμε».

Για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας: «Αυτό το έργο ήταν όραμα από την πρώτη στιγμή. Πιεστήκαμε και δημιουργήσαμε αυτό το αθλητικό κέντρο. Υπάρχουν ελλείψεις, αλλά με κάποιες οικονομίες, μπορεί να τελειοποιηθεί. Πέρυσι το Πάσχα μας είχαν υποσχεθεί από τον Δήμο ότι θα είχε άσφαλτο. Αν δεν καταλαβαίνουν ότι είναι διαφήμιση για τον τόπο, τι να κάνουμε εμείς;»

Για τις αλλαγές στο ΔΣ: «Μετά από 4 χρόνια υπήρξε κόπωση και ήταν επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν πρόσωπα και να μπουν νέα πρόσωπα. Θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι δεν βοήθησαν. Έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή».

Για τις μετακινήσεις των φιλάθλων: «Για αυτό το θέμα, επειδή δημιουργήθηκε και το θέμα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, ισχυρίζονται ότι είναι διαφορετικοί διοικητές. Ή θα θέλουν ίση μεταχείριση ή όχι. Γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες. Πρέπει να υπάρχει ισονομία».

«Εκπροσωπείται ο ΠΑΟΚ και στην Super League και στην ΕΠΟ».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Ίσως και να έχουν δίκιο. Και αυτοί αγαπάνε την ομάδα. Ίσως και να έχω εγώ δίκιο. Θα φανεί».

Για το οικονομικό πόρισμα: «Να το μάθει ο κόσμος. Να μάθει ο κόσμος. Έχουμε τάση να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Θα υπάρχει η διαφάνεια. Να μάθει τα συμπεράσματα. Αν ξανακάνουμε ίδια λάθη...»

Για το νέο γήπεδο: «Είναι μεγάλη λύση για τα οικονομικά της ομάδας. Είναι χρυσή ευκαιρία κάποια στιγμή να ξεκινήσει ουσιαστικά. Δώσαμε γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ την 4ετία. Όσο γερνάει το γήπεδο, θα υπάρχουν απαιτήσεις».

Για τη διαιτησία: «Αν εξαιρέσουμε τον τελευταίο μήνα, είμαστε ευχαριστημένοι. Γυρίζουμε από το Λονδίνο και βλέπουμε μια διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού και βγαίνουμε από τα ρούχα μας. Θέλουμε ισονομία. Μπορεί και σε άλλα παιχνίδια, να έγινε αυτό. Αλλά του Ολυμπιακού ήταν εξωφρενικό».

Πως εγγυάται ο Ζαγοράκης ότι η εξυγίανση θα γίνει από εδώ και πέρα: «Πρέπει να γίνει. Επιβάλλεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Για τον αγωνιστικό στόχο επανέλαβε: «Είναι ξεκάθαρος. Ανταγωνιστική ομάδα, που να κάνει πρωταθλητισμό και να πηγαίνει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Ευρώπη».

Για την αστοχία που υπάρχει στις μεταγραφές το τελευταίο διάστημα: «Σπαταλήθηκαν χρήματα και είναι απαγορευτικό να συνεχιστεί αυτό το λάθος. Άλλο να δίνεις ένα εκατ. ευρώ και άλλο 300.000 ευρώ. Έχεις μικρότερο ποσοστό αποτυχίας».

Για το πριμ της περσινής ευρωπαϊκής πορείας: «Δεν χαρίσαμε το πριμ στους παίκτες. Δώσαμε σε όλους τους παίκτες, ακόμη και σε αυτούς που δεν είχαν πριμ».

Αν επηρεάσει την ποιότητα η μείωση του μπάτζετ: «Θέλουμε να μην επηρεάσει».

Αν προκύπτει θέμα υπεξαίρεσης: «Είναι δυνατόν με τόσους συχνούς ελέγχους από το ΣΔΟΕ; Τους βλέπουμε περισσότερο και από τις οικογένειές μας».

Αν θα δοθεί βαρύτητα στο Κύπελλο: «Δεν χρειάζεται καν να το πω. Είναι μέσα στους στόχους. Αύριο έχουμε σοβαρό παιχνίδι. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για τις σχέσεις με τους παλαίμαχους: «Είναι μια χαρά».

Αν μετά από 4 χρόνια έχει την ίδια φλόγα να οραματιστεί πράγματα από εδώ και πέρα: «Αναλύουμε και μπαίνουμε και στο αγωνιστικό. Εξίσου ανταγωνιστική ομάδα με μικρότερο μπάτζετ. Αυτό είναι στόχος και εμένα και της διοίκησης. Έχουμε στόχο. Στόχος είναι στις δύσκολες στιγμές να ανταπεξέλθουμε και να προχωρήσουμε».

Για το φιάσκο Φλωρίδη: «Ο ίδιος θα πρέπει να χρεωθεί αυτό το φιάσκο. Είχε πει κάποια πράγματα και δεν ίσχυαν. Μέχρι να μπει στα αποδυτήρια είχαν δοθεί και χρήματα και θεώρησα ότι δεν ήταν λάθος να γνωρίσουν και οι παίκτες ποιος είναι ο υποψήφιος επενδυτής».

Παναθηναϊκός: Το βράδυ στην Αθήνα ο Παπαγιάννης
Παναθηναϊκός: Το βράδυ στην Αθήνα ο Παπαγιάννης
ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πόνσε
ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πόνσε
Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με έναν τραυματία: Εικόνες – σοκ
Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με έναν τραυματία: Εικόνες – σοκ
Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Καμπελά
Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Καμπελά
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  11:50Αθλητική εκπομπή.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:15Μαρκόπουλο.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:55Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:00Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  15:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  15:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  16:15Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  16:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E12
  21:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  21:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:20Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  21:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  00:10Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies