Πάντελιτς: «Να μείνουμε στην κορυφή»

Πάντελιτς: «Να μείνουμε στην κορυφή»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού ο Μάρκο Πάντελιτς, η οποία έφερε τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη θέση.

{textlink02}

Ο Σέρβος επιθετικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «πράσινους», σε δηλώσεις του στην κάμερα του επίσημου site των Πειραιωτών, υποστηρίζοντας πως το σημαντικό είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς, ενώ μίλησε και για την αναμέτρηση που έπεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για:

Τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και το γκολ που πέτυχε: «Μεγάλη σημασία έχει ότι η ομάδα κέρδισε. Πήραμε 3 βαθμούς. Η ομάδα είναι στην κορυφή. Οι άλλες ομάδες έχουν να παίξουν ένα με δύο παιχνίδια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα είναι και πάλι στην κορυφή και θα προσπαθήσουμε από εκεί και πέρα να την κρατήσουμε αυτή την πρώτη θέση».

Την αυτοπεποίθησή του από τα συνεχόμενα τέρματα: «Σίγουρα, λογικό είναι. Όταν παίζεις και παίζεις καλά και βάζεις και τα γκολ, αγωνίζεσαι καλά στον χώρο και δίνεις τις πάσες τότε είσαι ευχαριστημένος και η ψυχολογία ανεβαίνει».

Την μεγάλη ευκαιρία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα: «Ήθελα να κάνω κεφαλιά και τελευταία στιγμή είδα τον τερματοφύλακα πως απλώθηκε και αν έκανα κεφαλιά θα βρίσκαμε μεταξύ μας… Γι' αυτό σταμάτησα, γύρισα λίγο και προσπάθησα με το πόδι, αλλά δεν τη βρήκα την μπάλα όπως ήθελα. Τι να κάνουμε…».

Τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα θα γίνει άλλο ένα παιχνίδι που εμείς χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς. Σεβόμαστε τα Γιάννινα. Έχουμε παίξει ένα φιλικό παιχνίδι που δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Σίγουρα δεν θα έρθει εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά με τέτοια παιχνίδια κερδίζεις το πρωτάθλημα και πρέπει να τα κερδίζουμε οπωσδήποτε. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε προς το παρόν και την Κυριακή να είμαστε όπως πρέπει».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς, πατώντας ΕΔΩ.



«Στα σχοινιά ο Λανουά» και μεταγραφές - Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Στα σχοινιά ο Λανουά» και μεταγραφές - Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
ΑΕΚ: Κόντρα στην Σολνόκι για το αήττητο παρά τα προβλήματα
ΑΕΚ: Κόντρα στην Σολνόκι για το αήττητο παρά τα προβλήματα
Παναθηναϊκός: Απόφαση ελήφθη! Ενισχύουν τον Μπενίτεθ με 4+1 μεγάλες μεταγραφές Κορόνα και Κοτσόλης
Παναθηναϊκός: Απόφαση ελήφθη! Ενισχύουν τον Μπενίτεθ με 4+1 μεγάλες μεταγραφές Κορόνα και Κοτσόλης
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η Μάνα αποτελεί το πιο Ιερό πρόσωπο - Καλό ταξίδι στη Ρένα Μαρινάκη»
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η Μάνα αποτελεί το πιο Ιερό πρόσωπο - Καλό ταξίδι στη Ρένα Μαρινάκη»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved