Συνοδοιπόροι ΟΦΗ και «Vodafone»

Συνοδοιπόροι ΟΦΗ και «Vodafone»

Η παρουσίαση της συνεργασίας της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τη γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών «Vodafone» έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι (15/12) στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

{textlink02}

Τον Ηρακλειώτικο σύλλογο εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αʼ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Ξημέρης, ο βʼ αντιπρόεδρος Αντώνης Κουντάντος και ο διευθυντής διοικητικών, οικονομικών υπηρεσιών και προσωπικού, Κώστας Τουγλής ενώ το «παρών» έδωσε και το πρώην μέλος της διοίκησης, Γιώργος Καλουτσάκης.

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος  της κρητικής ομάδας το «παρών» έδωσαν ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Μηνάς Πίτσος και Γιώργος Γεωργίου, ενώ  από το τμήμα στίβου ο έφορος του τμήματος Παναγιώτης Αντωνακάκης, και οι αθλητές Φλωρεντία Καλογεράκη και Γιάννης Κακεπάκης. Την εταιρία «Vodafone» εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής αυτής  Μένανδρος Παντελίδης και η  Ρένα Γιαννουδάκη.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη «Vodafone» ο Βασίλης Ξημέρης, επισήμανε: «Εδώ και πέντε χρόνια η συγκεκριμένη εταιρία είναι συνοδοιπόρος σε μια μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Χωρίς αυτή την βοήθεια δεν θα μπορούσε το τμήμα στίβου και ο Ερασιτέχνης να έχουμε αυτή την ομαδική και συλλογική δουλειά που έχει προκύψει και τις επιτυχίες που έχουν τα τμήματά μας.

Είναι μια μεγάλη προσφορά που κάνουν στα παιδιά του κλασικού αθλητισμού και εμείς θα είμαστε δίπλα τους προκειμένου να προβάλουμε κατά τον καλύτερο τρόπο αυτή την εταιρία. Ευχόμαστε να τους έχουμε για πολλά χρόνια κοντά μας. Δυστυχώς η πολιτεία είναι απούσα αφού δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε τον αθλητισμό και αν δεν υπάρχουν τέτοιες χορηγίες πολλά σωματεία θα καταρρεύσουν».

Ο Νίκος Μαχλάς από την πλευρά του, τόνισε: «Η βοήθεια της «Vodafone» ενισχύει την προσπάθεια που κάνουμε και ελπίζουμε να ανταποδώσουμε με το καλύτερο την δικιά σας προσπάθεια. Θέλω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την εταιρία και να βοηθήσουμε όλοι σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Είναι μια πολύ καλή συμφωνία και για τις δύο εταιρίες με πολλαπλά οφέλη και για εμάς αλλά και για την «Vodafone».

Η Ρένα  Γιαννουδάκη εκπροσωπώντας τη «Vodafone», ανέφερε: «Υποστηρίζουμε την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου επικοινωνιακού προγράμματος, άμεσης και έμμεσης προβολής με πολλούς αποδέκτες. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει ως μοναδικό στόχο την προβολή του χορηγού αλλά και την ουσιαστική υποστήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας και του τμήματος του στίβου προκειμένου να επιτευχθεί η γενικότερη παρουσία τους στις διοργανώσεις που συμμετέχουν».

Ο γενικός διευθυντής της γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών Μένανδρος Παντελίδης, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να στηρίζουμε τις προσπάθειες του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο και τον στίβο. Η προσπάθεια που γίνεται από αυτούς τους ανθρώπους για να προωθήσουν τον αθλητισμό είναι υποδειγματική. Εμείς είμαστε δίπλα στο σωματείο του ΟΦΗ και συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με τον στίβο του ΟΦΗ για 7η συνεχόμενη χρονιά και με την ποδοσφαιρική ομάδα για 6η χρονιά με ένα διάλλειμα δύο ετών. Θέλουμε να κάνουμε πολλές δράσεις μαζί με τον ΟΦΗ».

O έφορος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι για το τμήμα η βοήθεια της «Vodafone»: «Για εμάς η «Vodafone» είναι μια οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε. Είναι χορηγός ονόματος στον στίβο του ΟΦΗ και ειδικά για την φετινή χρονιά αν δεν υπήρχε η «Vodafone» είχε τεθεί θέμα το πώς θα ξεκινήσουμε τη χρονιά. Είμαστε στην 6η θέση Πανελληνίως, ξεπερνάμε πολλά ιστορικά σωματεία της Ελλάδας και η συμβολή της «Vodafone» σε αυτό το κομμάτι ήταν πολύ μεγάλη».

Η Φλωρεντία Καλογεράκη (έκανε 4 Πανελλήνια ρεκόρ το 2011) από την πλευρά των αθλητών  στίβου του σωματείου, είπε: «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ χρειάζεται βοήθεια με κάθε τρόπο και το μόνο που ζητάμε είναι να έχουμε βοήθεια από τέτοιους φορείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αθλητισμό. Πιστεύουμε ότι με τέτοιου είδους βοήθειες μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι χορηγοί όπως η «Vodafone». Για εμένα το νέο έτος είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε πολλούς αγώνες και μαθήματα. Δεν ξέρω πως θα μου βγει η χρονιά αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βαλκανιονίκης αθλητή στίβου του ΟΦΗ, Γιάννης Κακεπάκης: «Χάρη στη «Vodafone» το σωματείο θα μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει. Χωρίς την βοήθεια αυτών των ανθρώπων δεν θα μπορούσαμε να είμαστε έκτο σωματείο στην Ελλάδα».

Τέλος τόσο ο Νίκος Αναστόπουλος, όσο και ο Γιώργος Γεωργίου εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας ευχαρίστησαν την εταιρία «Vodafone» για την χορηγία τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Πέταξε χαρταετό ο Γκιστ! (video)
Πέταξε χαρταετό ο Γκιστ! (video)
Δεν άρεσε ο Χατσερίντι, αλλά ο ΠΑΟΚ επιμένει
Δεν άρεσε ο Χατσερίντι, αλλά ο ΠΑΟΚ επιμένει
ΑΕΚ: Οδηγίες στους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στο Κιέβο
ΑΕΚ: Οδηγίες στους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στο Κιέβο
Η πρόταση που αλλάζει το Κύπελλο Ελλάδας
Η πρόταση που αλλάζει το Κύπελλο Ελλάδας
Στοιχεία - ΣΟΚ: Τέλος στα σενάρια - Έτσι βρήκε φρικτό θάνατο η Ειρήνη Λαγούδη - Όλη η αλήθεια
Στοιχεία - ΣΟΚ: Τέλος στα σενάρια - Έτσι βρήκε φρικτό θάνατο η Ειρήνη Λαγούδη - Όλη η αλήθεια
Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Πώς να κάνετε την αίτηση βήμα - βήμα
Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Πώς να κάνετε την αίτηση βήμα - βήμα
Συντάξεις: Ποιοι κατοχυρώνουν πλήρη σύνταξη από τα 57
Συντάξεις: Ποιοι κατοχυρώνουν πλήρη σύνταξη από τα 57
Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή
Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης