Ταμπάκης: «Να παίξω πρώτα στον Παναθηναϊκό»

Ταμπάκης: «Να παίξω πρώτα στον Παναθηναϊκό»

Να πάρει την ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό περιμένει ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, ο οποίος έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπρέσια.

Ο νεαρός τερματοφύλακας επισήμανε μιλώντας στην κάμερα της Nova πως στόχος των «πρασίνων» είναι η νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Ταμπάκη στη Nova:

Αλέξανδρε, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Τι αντίδραση περιμένεις από την ομάδα σου μετά την ήττα από τον Άρη;

«Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι απέναντι στον Άρη και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά, ώστε να μπούμε δυνατά στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Τι εικόνα έχεις για τον Πανιώνιο;

«Θα μπουν δυνατά, γιατί παίζουν με τον Παναθηναϊκό, που είναι μεγάλη ομάδα. Δεν έχουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, αλλά θα τα δώσουν όλα γιατί παίζουν με τον Παναθηναϊκό».

Έχετε πεισμώσει μετά την ήττα από τον Άρη;

«Σίγουρα ναι. Τώρα θέλουμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ώστε να ξεχαστεί και το παιχνίδι με τον Άρη. Οπότε εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό».

Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει σταθερά καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον κ. Φερέιρα στο τιμόνι της ομάδας. Τον ζεις καθημερινά στις προπονήσεις. Τι άνθρωπος και τι προπονητής είναι;

«Για μένα είναι πολύ καλός προπονητής, βοηθάει όλα τα παιδιά και τους μικρούς πάρα πολύ και έχει δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες και στα νέα παιδιά. Γενικά και το κλίμα είναι ευχάριστο, μια οικογένεια είμαστε όλοι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε».

Δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα. Πως βιώνετε αυτόν τον υγιή ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα;

«Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο, ώστε να διεκδικήσει μια θέση. Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος( Καπίνο) πηγαίνει πολύ καλά... Προσπαθώ κι εγώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και όταν μου δοθεί μια ευκαιρία να δώσω ότι καλύτερο μπορώ».

Βλέποντας το παράδειγμα του Καπίνο, ελπίζεις ότι θα πάρεις κι εσύ την ευκαιρία σου;

«Σίγουρα. Γι' αυτό δουλεύω κι εγώ στις προπονήσεις και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να μπω μέσα...».

Πρόσφατα δέχθηκες και μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση από την Μπρέσια. Αν και παραμένεις στην ομάδα, αισθάνθηκες χαρά και δικαίωση για την προσπάθεια σου;

«Ναι, είμαι χαρούμενος, γιατί απ' ότι ξέρω, είδαν τι δουλειά κάνω. Και εγώ θα συνεχίσω να την κάνω, ώστε να μπορέσω να παίξω στον Παναθηναϊκό».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Στόχος είναι να παίξω ένα παιχνίδι στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για τον Παναθηναϊκό, ο στόχος τίτλου μπορεί να γίνει πραγματικότητα;

«Ναι, πιστεύω πως ναι. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι όπως κάνουμε στα παιχνίδια-εκτός από την αναμέτρηση με τον Άρη- πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Γιατί λέτε δάσκαλο τον Βασίλη Αλεξούδη;

«Δεν το ξέρω... Είχε βγει από όλα τα παιδιά... Είναι σαν δάσκαλος. Μας βοηθάει όλους και προχωράμε για να κάνουμε καλή δουλειά».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved