Σάμιος: «Η Δόξα δεν χρωστάει πουθενά»
SHARE

Σάμιος: «Η Δόξα δεν χρωστάει πουθενά»

Για όλα τα… καυτά ζητήματα που απασχολούν τη Δόξα Δράμας μίλησε ο Θανάσης Σάμιος, λίγες μόλις ημέρες αφού βρέθηκε για πρώτη φορά στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας (στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη).

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των «μαυραετών», έλυσε τη σιωπή του σε αθλητική εκπομπή καναλιού της Δράμας, όπου αναφέρθηκε στην κάκιστη εικόνα της ομάδας, στην… προσφυγιά του Καυτανζογλείου, στις σχέσεις του με τους οργανωμένους και μη φιλάθλους, αλλά και στην οικονομική βιωσιμότητα της Δόξας, τονίζοντας πως δεν χρωστάει πουθενά!

Παράλληλα, ο Σάμιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταγραφική ενίσχυση, στην έκκληση που έκανε σε Δραμινούς παράγοντες και στο φημολογούμενο ραντεβού του την Τετάρτη στον ΟΠΑΠ μαζί με τον πρώην υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής  Αλληλεγγύης Χρήστο Αηδόνη για το θέμα του ποσού που θα εγκρίνει ο οργανισμός, ξεκαθαρίζοντας ότι για να βάλει το  30% που απαιτείται για τη βελτίωση του γηπέδου, θα πρέπει να ξεπεραστούν πρώτα κάποια εμπόδια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θανάση Σάμιου:

Σε ποιο σημείο είναι το θέμα του γηπέδου;

«Είπα στον κ. Παπασταφίδα όπως λέω και εσάς, αν το γήπεδο δεν είναι νόμιμο με άδειες δεν μπορώ να επενδύσω μόλο δε μάλλον δεν πρόκειται να πληρωθεί τίποτα ούτε από τον ΟΠΑΠ ούτε και από τη Super League διότι αυτό είναι και ένας από τους πολλούς όρους για να γίνουν τα έργα να πιστοποιηθούν και να πληρωθούν τα έργα. Αυτό νομίζω λοιπόν είναι κάτι που θα έλεγε οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης. Άλλωστε η σχέση μου με τον κ. Παπασταφίδα είναι άψογη, δεν έχω να μοιράσω κάτι μαζί του. Είναι ένας πολύ ήπιος άνθρωπος και κρατάει ισορροπίες και επίσης γνωρίζει τι γίνεται  στην ομάδα, γνωρίζει τι πληρώνεται στην ομάδα και πέρα από όσα μπορεί να ακούγονται και να γράφονται στα σάιτ κι αυτός είναι υπερήφανος που αυτή η ομάδα είναι μία πεντακάθαρη ομάδα, όταν κολοσσοί του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν να πληρώσουν 12 μήνες, εμάς οι παίκτες έχουν να πληρωθούν ένα και ξέρετε από το Μάιο και μετά δεν έχουν καθόλου έσοδα. Η ομάδα παίζει χωρίς σπόνσορες, δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία γι’ αυτό ωστόσο κάναμε έναν άθλο, βρεθήκαμε ξαφνικά στις αρχές Νοεμβρίου στη Σούπερ λίγκα. Δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό. Ούτε εγώ ήρθε και εξήγγειλα ότι σε ένα χρόνο θα φτιάξω ομάδα. Εγώ είπα θα χτίσω ομάδα. Ομάδα χωρίς υποδομές, χωρίς γήπεδο και μ’ αυτή την κρίση δεν με αφήνει και μένα ανεπηρέαστο, όπως δεν αφήνει τη Δράμα. Είναι ακόμη πιο σκληρή στη Δράμα η κρίση. Ούτε όπως ξέρετε καλά και γνωρίζεται ευοδώθηκαν εκείνες οι εξαγγελίες ότι θα είναι όλοι κοντά μου. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Και δεν αναφέρομαι σε προθέσεις. Αναφέρομαι στη σκληρή αλήθεια ότι η χώρα μας και το ποδόσφαιρο γενικότερα μαστίζονται από μία τεράστια κρίση. Το δε ποδόσφαιρο και από κρίση αξιοπιστίας. Άρα μέσα σ’ αυτή την κατάσταση και τον κυκεώνα που βρεθήκαμε ξαφνικά στη Super League, όπως επαναλαμβάνω θα πάμε να πάρουμε ότι θετικότερο αποκομίσουμε, η μεγάλη πρόκληση είναι το γηπεδικό».

Πότε προβλέπεται να δοθεί λύση στο γήπεδο;

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι το εξής: ότι όταν υπάρχει καλή θέληση και καλή πίστη όλα γίνονται και στο θέμα του γηπέδου νομίζω ότι όλη η Δράμα είναι ενωμένη και ξέρει ότι πρέπει να γίνει οτιδήποτε είναι δυνατόν για να γίνει γρήγορα. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική. Επίσης ελπίζω να επικρατήσει θέμα συνέργιας και ταχύτητας και επειδή γνωρίζω ποιος προΐσταται αυτής της προσπάθειας, σας είπαν ποιος προΐστανται το έχει πάρει προσωπικά το θέμα αυτό και είναι ο κ. Αηδόνης. Όλοι οι φορείς της Δράμας είναι θετικοί σ’ αυτό. Δεν υπάρχει κανείς Δραμινός που να μην θέλει ή κανείς Έλληνας το γήπεδο στη Δράμα. Τα γήπεδα είναι για τα παιδιά».

Τι έφταιξε στο παρελθόν και δεν έγινε το γήπεδο;

«Στα προηγούμενα χρόνια η Δράμα για πολλούς λόγους θα έπρεπε να έχει ένα πολύ καλό γήπεδο. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τώρα γιατί δεν ανήκει στο παρελθόν. Όσον αφορά τη δική μου θητεία στην ομάδα, πέρα από τις δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες θα σας πω το εξής, ότι χωρίς τη διαδικασία της επιδοτήσεως σε συλλόγους που συμμετέχουν στη Super League που προβλέπει ο ΟΠΑΠ και παιδιά σας μιλάω με ειλικρίνεια εγώ το έχω θέσει στον Πατρίκ Κομνηνό και ο άνθρωπος το έθεσε ως θέμα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας, αλλά είναι από τους σκοπέλους που πρέπει να περάσουμε, δηλαδή να πείσουμε τη Super League να μας βοηθήσει να χρηματοδοτήσουμε το γήπεδο μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ισχύων τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια μία ομάδα να μπορεί να φτιάξει διαφορετικά το γήπεδο της. Εκτός και αν έπρεπε να κάνουμε την επένδυση που έκανε ο κύριος Πηλαδάκης και το άνοιγμα της Λάρισας είναι στα 80.000.000 για το γήπεδο  της. Αντιλαμβάνεστε τα νούμερα στη σημερινή εποχή και βγάζετε τα συμπεράσματα σας».

Για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί:

«Κάτι αντίστοιχο να με κατηγορούν ενδεχομένως ότι δεν έκανα και με παίκτες ξέροντας ότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια τη εβδομάδα, ξέροντας ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν αντέχουν σε αυτούς τους ρυθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα ότι δεν χρέωσα την ομάδα έτσι και εμείς του χρόνου να είμαστε στην μοίρα του Ηρακλή, του Εθνικού και του Ιωνικού και πόσο άλλον ομάδων που είναι σε διοικήσεις πρωτοδικείου και δεν έχουν να πληρώσουν. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε ότι καλύτερο γίνεται».

Θα προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ;

«Πως θα μπορούσαμε όταν μπήκαμε στο παιχνίδι στις 20 Νοεμβρίου και όταν τα πρωταθλήματα όλα τελείωσαν Μάιο να έχουμε έτοιμους παίκτες; Απαντήστε μου αυτό για να σας πω καταρχήν να μπορούσαμε να έχουμε παίκτες όταν μπήκαμε έτοιμους παίκτες στο πρωτάθλημα. Και εν πάση περιπτώσει ο Λεβαδειακός που μπήκε μαζί μας μία νίκη εναντίον μας έχει. Ας δούμε και την πορεία. Εδώ βλέπουμε τους κολοσσούς, τον ΠΑΟΚ πήγε κέρδισε την Τότεναμ και τον Ολυμπιακό και δεν μπορούν να παίξουν Κυριακή – Τετάρτη. Εμείς ξαναλέω ήρθαμε στη Super League ξαφνικά. Το μάθαμε 2 Νοεμβρίου και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου που είχε το διοικητικό εφετείο στο Βόλο δεν ξέραμε ειλικρινά αν θα παίξουμε στη Super League. Κάναμε ιδιωτικό συμφωνητικό στις 14 ή 15 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν είπαμε ότι ερχόμαστε στη Σούπερ λίγκα με στόχο να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Είπαμε να πάρουμε εμπειρίες, να χτυπήσουμε παιχνίδια που μπορούμε να χτυπήσουμε με ένα ρόστερ που ενδεχομένως έχουν γίνει λάθη. Σαφώς δεν είναι ένα ρόστερ που θα θέλαμε. Ποιος δεν θα ήθελε να έχουμε πολύ καλύτερους παίκτες, πολύ ποιο έμπειρους. Ποιος δεν θα ήθελε να ξέρουμε από το Μάιο ή τον Ιούνιο να ξέρουμε όπως και οι άλλες ομάδες ότι θα ανέβουμε. Ποιος δεν θα ήθελε όλα αυτά και ποιος δεν θέλει την ομάδα να κερδίζει. Σαφέστατα θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και πάντα θα γίνονται. Η ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Χτίζεται. Εδώ αυτό που πρέπει να μείνει είναι άλλα πράγματα. Πρέπει να μείνει ότι σ’ αυτό το τελευταίο ενάμιση χρόνο η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά. Ούτε οι παίκτες είναι επτά μήνες απλήρωτοι. Πεντακόσιες τόσες χιλιάδες ήταν τα χρέη προς το δημόσιο και κάθε λίγο αυξάνονταν. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν χρωστάει στο ΙΚΑ και στο ελληνικό δημόσιο και στην εφορία. Είναι από τις ΠΑΕ που πληρώνουν τους παίκτες τους και προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε και είμαστε η μόνη ΠΑΕ μαζί με το Λεβαδειακό που έχουμε πάρει μία μικρή δόση από τη Super League, όταν οι άλλες ΠΑΕ έχουν πάρει χρήματα από τον ΟΠΑ εμείς καν δεν έχουμε υπογράψει φανέλα. Όσο για αυτά τα φοβερά που ακούμε για κερδοφορίες, θα πάρουμε λεφτά να φύγουμε νομίζω ότι αν πείτε στους ειδήμονες θα διαφωτίσετε για τον αθλητικού νόμου τι συμβαίνει και όλα τα άλλα. Πέραν δε τούτου από πού να πάρουμε τα λεφτά από μία ΠΑΕ που είναι ζημιογόνα, από μία ΠΑΕ που δεν έχει καθόλου έσοδα, από πού; Άρα λοιπόν για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα ρεαλιστικά εδώ μας έπεσε ένα τεράστιο λαχείο και από το λαχείο αυτό θα πάρουμε ότι το καλύτερο μπορούμε. Είναι απίστευτα δύσκολη εποχή. Θα πάρουμε εμπειρίες, θα χτίσουμε σ’ αυτή τη φιλοσοφία που από την αρχή έχουμε ξεκινήσει με νέα παιδιά και κυρίως ελληνόπουλα. Ετοιμάζονται μία ολόκληρη ομάδα Δραμινών παιδιών για να ανέβει στους μεγάλους. Η ομάδα χτίζεται και χτίζεται πάνω σε συγκεκριμένα πλάνα. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού ούτε να χρεωθεί μία ομάδα με μεγάλα συμβόλαια όταν οι κολοσσοί αδυνατούν να τηρήσουν τα δικά τους συμβόλαια».

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

«Συγνώμη αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει γενικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι ελάχιστα τα καλά παιχνίδια που έχουμε δει. Είδα ένα παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Τσέλσι και ήταν καταπληκτικό παιχνίδι. Με δοκάρια με τη μπάλα πάνω κάτω. Εδώ στην Ελλάδα τα γκολ μπαίνουν από στημένες φάσεις από πέναλτι. Πολλά από αυτά τα είδατε κι εσείς δεν θέλω να σχολιάζω διαιτησίες. Βλέπετε τι γίνεται, δεν μιλάμε αυτή τη στιγμή για ποιότητα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για βιωσιμότητα. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Πρέπει να δούμε την αλήθεια. Πρέπει να ξεφύγουμε από το οπαδικό και να δούμε τα πράγματα όχι τεχνοκρατικά, αλλά ειλικρινά».

Για τις σχέσεις με τους οργανωμένους;

«Δεν βλέπεται ότι χτίζεται μία ομάδα. Είναι δυνατόν πέντε, δέκα ή είκοσι άνθρωποι που έχουν διαφορετική  άποψη να μπορούν να επηρεάζουν τόσο πολύ και στο κάτω κάτω ας πάρουμε τα πράγματα απλά. Εγώ ήρθα εκεί για να προσφέρω στη Δράμα, αγαπάω το ποδόσφαιρο, αγαπάω την ομάδα, τη σεβάστηκα πολύ, τη σέβομαι πολύ. Έχω κάνει και πέντε φίλους εκεί επάνω. Εγώ και το ποδόσφαιρο να κόψω στη Δράμα θα έρχομαι. Μόνο καλά έχω να θυμηθώ. Τώρα από κει και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Όλοι αυτοί οι δυσαρεστημένοι αντί να κάνουν κακό στην ομάδα να αποδοκιμάζουν τα παιδιά που αγωνίζονται να λένε ότι λένε θα κονομήσουμε θα κάνουμε θα ράνουμε γιατί δεν βρίσκουν κάποιον άνθρωπο αφού τα κέρδη είναι τόσο μεγάλα να μου δώσουν τα μισά από αυτά που έχω βάλει και κρατάνε τα υπόλοιπα, κρατάνε την κερδοφορία και χτίζουν και το γήπεδο και κάνουν ότι θέλουν. Εγώ τους προσκαλώ, αλλά επειδή δεν πρόκειται να το κάνουν είτε έως ότου να τον κάνουν ας αφήσουν την ομάδα να βρει το δρόμο της. Αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες αυτή τη στιγμή, όπως συγκεκριμένες δυνατότητες υπάρχουν και από εμένα και από την πόλη. Έχω κάνει ότι καλύτερο μπορώ αν μπορεί κάποιος να το ανταποδείξει εδώ είναι να του ζητήσω συγνώμη, αλλά δεν μπορούμε έναν άνθρωπο που έχει βάλει όλα αυτά τα λεφτά και τόση αγάπη, αφήνει την οικογένεια του, αφήνει τα παιδιά του, ανεβαίνει να τον θέλουμε εκεί απίκο να απαντάει σε χαζομάρες των σάιτ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι παρωχημένες και απάνθρωπες αντιλήψεις. Δεν μπορώ εγώ να έρθω εκεί το ξέρατε από την αρχή. Όταν αυτοί οι άνθρωποι άναβαν του πυρσούς έπρεπε να ξέρουν ότι εγώ δεν θα είμαι μόνιμα εκεί και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τις μπάλες και με πράγματα που θέλουν να ασχολούμαι. Εγώ πρέπει με άλλα πράγματα να ασχοληθώ. Πως θα χτίσουμε ομάδα; Πως αυτή ομάδα θα είναι βιώσιμη στο μέλλον; Πως τα παιδιά της Δράμας θα μπορέσουν να έχουν ένα γήπεδο και να παίξουν σ’ αυτή την ομάδα. Μην κοιτάτε που δεν μιλάω. Θα μπορούσα και εγώ να βγω και να πω πολλά, αλλά δεν ήρθα εγώ εκεί για να ανοίξω διάλογο με κάποιους ανθρώπους. Να σταθώ απέναντι τους. Ξέρω ότι έχουν τα προβλήματα τους, ξέρω ότι οι οπαδοί όλοι του κόσμου θέλουν την ομάδα να κερδίζει. Και εγώ λυπάμαι που η ομάδα δεν πάει τόσο καλά. Από την άλλη δεν μπορώ να σταθώ στο αποτέλεσμα. Δηλαδή αν η ομάδα έπαιρνε, θεωρητικά σας το λέω, αν η ομάδα έκανε τρεις νίκες και μετά αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Αυτό που λέμε «καμένα» από την προετοιμασία τι θα άλλαζε; Αυτά τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Χτίζουμε. Η ομάδα θέλει υπομονή. Θέλει χρόνο, θέλει μπάτζετ, θέλει οργάνωση, θέλει δημοκρατική βάση, θέλει πολλά πράγματα και αυτά ξέρετε ότι δεν υπήρχαν. Όχι ότι τώρα υπάρχουν, αλλά χτίζονται».

Πρέπει να καλυφθεί το κενό από Δραμινούς παράγοντες;

«Καταρχήν ο κ. Κασδοβασίλης έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο και δεν μπορεί να πάρει άλλους γιατί τρέχει πάρα πολύ. Ο κ. Πούλος πέρα από προσωπικός φίλος και γνώστης γιατί ο άνθρωπος έχει κάνει σπουδές πάνω σ’ αυτό το πράγμα πέρα ότι παρακολουθεί τους παίκτες εργομετρικά γιατί αυτό που έχουμε να βγάλουμε μπροστά μας είναι το πρόγραμμα δεν έχει ξαναγίνει σε άλλο πρωτάθλημα. Ελέγξετε το να δείτε αν υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο με τέτοια παιχνίδια και με κύπελλα. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτοί οι οργανισμοί, αυτά τα παιδιά κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Ήδη έχουν κουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είχαν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Μπήκαν μέσα σε ένα πρωτάθλημα που έχει διανυθεί το 1/3 του και γιατί δεν κοιτάμε πρώτα αυτό. Γιατί τους αμφισβητούμε. Γιατί βλέπουμε τη μία πλευρά του νομίσματος, την κακή, τη μίζερη και δεν παίρνουμε τη θετική, ότι αυτά τα παιδιά είναι για να μπούνε στο γκίνες. Και να σας πω και κάτι ναι έχουν γίνει λάθη γιατί που δεν γίνονται λάθη. Τι διεκδικήσαμε ότι είμαστε ο Ρεχάνγκελ. Για όνομα της Παναγίας. Βεβαίως έχουν γίνει λάθη και η ανάγκη να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτό το απάνθρωπο πρόγραμμα μας ανάγκασε να πάρουμε πολύ νέα παιδιά τα οποία στερούνται εμπειριών και βλέπουμε στην πράξη ότι κάποια παιδιά δεν την έχουν την κατηγορία. Το βλέπουν και τα παιδιά αυτό, το βλέπετε και εσείς. Η ομάδα πάει να χριστεί, αλλά για να χτιστεί σωστά η Δόξα θα πρέπει να ενισχυθεί το τοπικό στοιχείο. Ξέρετε καλύτερα από εμένα ότι υπάρχει κάποιο έλλειμμα και θέλουμε χρόνο».

Τι γίνεται με το προπονητικό κέντρο;

«Εγώ τη δυνατότητα να φτιάξω και προπονητικό κέντρο σε αυτή την εποχή μόνος μου δεν την έχω. Με ακούει όλος ο κόσμος για τα μέλη που θα πρέπει να με επανδρώσουν. Την έκκληση την κάνω δημόσια. Εμείς κάναμε ένα διοικητικό συμβούλιο που έκανε ότι μπορούσε, τους ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δημήτρη Καραγιαννίδη έχει βοηθήσει πολύ σε δύσκολες ημέρες με την παρουσία του και ξέρετε ότι στις 30 Δεκεμβρίου στη γενική συνέλευση πρέπει να εκλέξει διοικητικό συμβούλιο. Εγώ προσκαλώ οποιοδήποτε θέλει να υποβάλει δημόσια την υποψηφιότητα του από κει και πέρα μην μου ξανά θέσετε το θέμα εάν δεν υπάρχουν κάποιοι γιατί ξέρετε ότι μπορώ να κάνω ότι ανθρώπινα γίνεται, αλλά το να βάλω κάποιον χωρίς τι θέληση του δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται να πείσω κάποιους ανθρώπους ότι οτιδήποτε βάζουν στην πεντακάθαρη ομάδα που κόβει τιμολόγια για τα ελάχιστα διαρκείας που δίνει. Δίνει αποδείξεις για τα πάντα. Ακόμη και για τα χαρτζιλίκια στο Καυτανζόγλειο κόβουμε απόδειξη. Και δεν βοηθάει εμένα και ούτε αν δεν δώσει. Την ομάδα στερεί. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί τα πράγματα να τα βλέπει όπως θέλει. Όλοι έχουμε απογοήτευση από την κατάσταση που επικρατεί και θυμό ενδεχομένως. Και εγώ έχω θυμό και εγώ είμαι στεναχωρημένος με την κρίση και εγώ έχω χάσει χρήματα και θα μπορούσα ενδεχομένως να πάω στο σύνταγμα να τα σπάσω όλα και τελικά τι; Σ’ αυτή τη χώρα που δεν έχει να πληρώσει να δημιουργήσω και ζημιές παραπάνω. Δεν το κάνω γιατί δεν είναι λογικό. Από κει και πέρα έχω βάλει πολύ αγάπη σ’ αυτή την ομάδα, πολύ σεβασμό το επαναλαμβάνω και θέλω όταν θα φύγω γιατί όλοι μας είμαστε περαστικοί από το ποδόσφαιρο να μείνει κάτι θετικό εδώ και εγώ πιστεύω ότι θα μείνουν πολλά θετικά. Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος εκτιμάει αυτό που κάνω. Ξέρει ότι προσπαθούμε για την ομάδα και ξέρει ότι αυτό γίνεται σε πολύ δύσκολους καιρούς».

Πότε θα υπάρξει επαφή με τον ΟΠΑΠ;

«Την Τετάρτη έχει ραντεβού στον ΟΠΑΠ και ελπίζω να μας δεχθεί. Θα πάμε με τον κ. Αηδόνη και την Πέμπτη ξέρω ότι ο ΟΠΑΠ έχει διοικητικό συμβούλιο. Είναι το ένα κομμάτι και το άλλο είναι η Super League. Από κει και πέρα έχουμε πολύ δουλειά. Μελέτες, πολεοδομίες, ΔΕΗ, αδειοδοτήσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Γίνεται μαραθώνιος. Ρωτήστε τον Πιταράκη πόσες φορές τον έχουν πάρει τηλέφωνο και έχει στείλει σχέδια. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά γιατί πάνε κατευθείαν στην εταιρεία που τα μελετά, αλλά έχουν πάρει προσφορές οι άνθρωποι έχουν δουλέψει πάρα πολύ και δουλεύουν πολύ. Ίσως παραπάνω από τις δυνάμεις μας και παραπάνω από το χρόνο που θα απαιτούσε για να μελετηθεί ένα τέτοιο έργο. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή. Αυτή είναι η αλήθεια. Ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλαμε. Ούτε κοροϊδέψαμε κανέναν, ούτε φέραμε ονόματα που δεν τα ήξερε κανένας να τα πλασάρουμε. Είπαμε προσπαθούμε. Είναι νέα παιδιά κάποια από αυτά έχουν συμβόλαιο και του χρόνου. Έχουμε παιδιά στις δεύτερες και τις τρίτες ομάδες που τα πιστεύουμε πάρα πολύ και από εκεί και πέρα σ’ αυτό το δύσκολο ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθούμε να πλαισιώσουν την ομάδα νέα κυρίως ελληνόπουλα για να χτίσουμε ομάδα που θα μείνει όχι ομάδα που θα ανεβαίνει και θα κατεβαίνει κατηγορίες ανάλογα με την τύχη ή με το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

   Να γεφυρωθεί το χάσμα με τους οργανωμένους;

«Εγώ έχω βάλει πολύ νερό στο κρασί μου. Όταν κάποιος έρχεται και ανάβει βεγγαλικά μέσα στο γήπεδο και η ομάδα τρώει χρηματική τιμωρία. Πανηγυρικά, ξεπανηγυρικά δεν υπάρχουν. Τώρα να σοβαρευτούμε.  Άμα θέλετε να χτίσουμε ομάδα πρέπει να ξεκινήσουμε χωρίς δικαιολογίες, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να πάρει ο καθένας τις ευθύνες του. Και εδώ υπάρχουν πολλές άλλες ευθύνες που δεν θα ήθελα απόψε να συζητήσουμε».

Σισέ: «Θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό»
Σισέ: «Θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό»
Αστέρας Τρίπολης: Στην Ιταλία για την εμφάνιση… έκπληξη (video+photos)
Αστέρας Τρίπολης: Στην Ιταλία για την εμφάνιση… έκπληξη (video+photos)
Ντιέγκο Μαραντόνα: Κίνδυνος να μην περπατήσει ποτέ ξανά!
Ντιέγκο Μαραντόνα: Κίνδυνος να μην περπατήσει ποτέ ξανά!
GNTM: Το πλάνο, που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα - Το πρωινό «αδειάζει» την Καγιά»!
GNTM: Το πλάνο, που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα - Το πρωινό «αδειάζει» την Καγιά»!

 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  21:30European Open, Antwerp. Προημιτελικοί.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  21:35Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γαλλία - Γερμανία
  22:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  22:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • NBA Daily
  23:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • GP Confidential 2018 E20
  00:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018
  01:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:30Σπαθοβούνι.
 • WRC 2018
  03:00SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  03:15Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  03:30Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  04:15SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  04:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  05:05Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Pick n' Roll
  05:10Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Topspin
  05:55Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  06:05Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:25Αφιέρωμα.
 • La Liga Specials - Docs E1
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:109η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  07:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018
  07:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • MotoGP 2018
  08:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Moto2 2018
  09:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  10:00Προεπισκόπηση 3ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Daily
  10:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  10:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Moto3 2018
  11:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  12:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2018
  12:40Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Moto2 2018
  13:45Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα (Ζ)
  15:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  15:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  16:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  16:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2018 E20
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  17:30Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Εστουντιάντες (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  18:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  20:15Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  20:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies