Θέλει Αμορίμ και Βιέιρα ο Παναθηναϊκός

Θέλει Αμορίμ και Βιέιρα ο Παναθηναϊκός

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει καταλήξει από τώρα σε δυο μεταγραφικές επιλογές από την πατρίδα του που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό και έχει στο στόχαστρό του τον Ρούμπεν Αμορίμ και τον Ούγκο Βιέιρα.

{textlink02}

Είναι δεδομένο πως στο «τριφύλλι» έχουν πλέον απόλυτη εμπιστοσύνη στο… μάτι του 65χρονου τεχνικού, καθώς οι επιλογές του ως τώρα έχουν αποδώσει καρπούς στον Παναθηναϊκό, και θεωρείται βέβαιο πως θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του Ζεσουάλδο Φερέιρα και στη περίοδο του Ιανουαρίου.

Η περίπτωση του Βιέιρα

Ένα από αυτά έχει να κάνει με την απόκτηση του Ούγκο Βιέιρα. Ο επιθετικός της Ζιλ Βιθέντε ήταν και το καλοκαίρι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι… τρελές απαιτήσεις που είχε ο πρόεδρος των «Ζιλίστας», Αντόνιο Φιούσα, δεν άφησαν την υπόθεση να προχωρήσει. Το συμβόλαιο του 23χρονου φορ ωστόσο με την πορτογαλική ομάδα τελειώνει αυτό το καλοκαίρι και πλέον ο Φιούσα… αλλάζει τακτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος έχει αρνηθεί δυο φορές πρόταση ανανέωσης από την Ζιλ Βιθέντε και έρχεται… τρέχοντας στην Παιανία έτσι ώστε να συνεργαστεί με τον Φερέιρα και να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που ο Βιέιρα δεν θέλει να μείνει άλλο στην ομάδα και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μεταγραφή τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να πάρει κι ένα μικρό αντίτιμο η ομάδα του και να μην τον «χάσει» το καλοκαίρι χωρίς να μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της.

Ο «αλμυρός» Αμορίμ

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Ρούμπεν Αμορίμ της Μπενφίκα. Εδώ και μέρες οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θέλει τον 26χρονο μέσο και όπου υπάρχει… καπνός, υπάρχει και η φωτιά. Οι «πράσινοι» σαφώς και ενδιαφέρονται για μια τόσο εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, άσχετα αν έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα φέτος, και θα προσπαθήσουν να τον φέρουν στην Παιανία ωστόσο αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Η Μπενφίκα συζητάει το ενδεχόμενο πώλησης για τον Ρούμπεν Αμορίμ, ωστόσο για τον Παναθηναϊκό κάτι τέτοιο είναι… απαγορευτικό. Η τιμή πώλησης του Πορτογάλου, που έγινε μια φορά διεθνής με την Εθνική της χώρας του, ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση για την απόκτησή του.

Στο «τριφύλλι» θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν σε μια διαδικασία δανεισμού του ποδοσφαιριστή τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν, από τη στιγμή που ο Αμορίμ θέλει να παίζει και ο Παναθηναϊκός μπορεί να του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα παίρνοντάς τον δανεικό από την Μπενφίκα.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved