Αποχώρηση Κουγιουμτζή από τον ΟΦΗ
SHARE

Αποχώρηση Κουγιουμτζή από τον ΟΦΗ

Με δημόσια τοποθέτησή του μέσω επιστολής, ο Λευτέρης Κουγιουμτζής έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ και από τη θέση του στο τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας.

Ο Λευτέρης Κουγιουμτζής είχε αναλάβει εθελοντικά τη θέση στο ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, ως γραμματέας του συλλόγου μετόχων, ωστόσο με την επιστολή που δημοσιοποίησε σήμερα αποχωρεί από τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Φίλοι του ΟΦΗ,

Κλήθηκα να συμμετάσχω στα κοινά της ΠΑΕ ΟΦΗ, μαζί με τα άλλα δυο μέλη του Συλλόγου Μετόχων, ερήμην, χωρίς δηλαδή να παρευρίσκομαι σε καμία από τις  Γενικές Συνελεύσεις που με εξέλεξαν.

Αποδέχθηκα την πρόκληση χωρίς ενδοιασμό και τις δυο φορές. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα δεν με απέτρεψαν, ούτε οι κίνδυνοι στους οποίους εξέθεσα την οικογένειά μου. Το πάθος για τον  ΟΦΗ και η επιδίωξη του ανέφικτου υπερίσχυσαν. Άλλωστε οπαδός του ΟΦΗ ήμουν από πάντα.

Αυτόν τον καιρό πετύχαμε πάρα πολλά, ως Διοικητικό Συμβούλιο και ως οπαδικό κίνημα. Είναι γνωστά, δε θέλω να επεκταθώ. Η ομάδα υπάρχει και αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που πολλές φορές σε αυτή τη διαδρομή έμοιαζε ακατόρθωτο. Πετύχαμε πολλά και στο κομμάτι του Μάρκετινγκ, το οποίο ήταν και στην αρμοδιότητά μου, με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος για την εταιρία. Δημιουργία μπουτίκ, κατασκευή ιστοσελίδας, χορηγικά προγράμματα, συνεργασίες με κοινωνικούς φορείς, την ΚΡΗΤΗ στη φανέλα και άλλα πολλά.

Ταυτόχρονα, δεν πετύχαμε κάποια άλλα. Τα οποία ήταν και προσωπικά στοιχήματα και απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιο μέλος του ΔΣ μιας Ανώνυμης Εταιρίας να είναι παραγωγικό. Ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της εταιρίας, ο προγραμματισμός, η ιεραρχική δομή, η σωστή ομαδική εργασία, ο από κοινού καθορισμός της πολιτικής της εταιρίας, η απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων (π.χ. τμήμα μάρκετινγκ).

Για όλα τα παραπάνω έχουν κατά καιρούς κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις και κατευθύνσεις από το Σύλλογο Μετόχων.

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη παραιτήθηκα από την ΠΑΕ ΟΦΗ ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου για επαγγελματικούς λόγους, δεσμεύτηκα παρόλα αυτά να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα ως μέλος του τμήματος μάρκετινγκ, όπως και έγινε..

Πλέον, νιώθω μη συμβατός με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας και τη διοικητική της δομή και φιλοσοφία. Δεν μπορώ να εξακολουθώ να συμμετέχω σε μια λειτουργία που σε φέρνει πάντοτε προ τετελεσμένων και ποτέ ως ρυθμιστή των εξελίξεων. Ως εκ τούτου, αδυνατώ να λειτουργήσω και να παράξω έργο, ακόμα και ως εξωδιοικητικός παράγοντας. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να προσφέρω, όχι λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών, αλλά επειδή η λειτουργία και η δομή της εταιρίας δε μου το επιτρέπει.

Και όταν κάποιος αισθάνεται αντιπαραγωγικός και μη ωφέλιμος υπό συγκεκριμένες συνθήκες, το καλύτερο που έχει να κάνει, εφόσον οι συνθήκες δεν αλλάζουν, είναι να αποχωρεί και να αντικαθίσταται, ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε κάποιον άλλον που μπορεί να προσφέρει.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση προσωπικές μομφές προς κανέναν. Ίσως, όλον αυτό τον καιρό, να μην μπορούσε και να λειτουργήσει διαφορετικά η εταιρία, υπό το βάρος των καταστάσεων.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουμε τις αντοχές να λειτουργούμε επ άπειρον υπό αυτό το καθεστώς.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και όλους τους συναδέλφους του ΔΣ για τις θυσίες που έχουν κάνει για τον ΟΦΗ.

Κυρίως ευχαριστώ το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ για τους αγώνες που δώσαμε εδώ και πολλά χρόνια και από διάφορες θέσεις.

Συνεχίζω ως γραμματέας του Συλλόγου Μετόχων την ενασχόλησή μου με την ομάδα.

Ο ΟΦΗ είναι πάθος, και η ζωή θέλει πάθος.

Εύχομαι κάποια στιγμή και η εταιρία να αρχίσει να λειτουργεί όπως της αξίζει.

Με εκτίμηση,

Κουγιουμουτζής Ελευθέριος»

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Καιρός: «Διχασμένα» τα προγνωστικά μοντέλα για την ψυχρή εισβολή της ερχόμενης εβδομάδας (video)
Καιρός: «Διχασμένα» τα προγνωστικά μοντέλα για την ψυχρή εισβολή της ερχόμενης εβδομάδας (video)
ΑΕΚ: Κάτι τρέχει με Αραούχο
ΑΕΚ: Κάτι τρέχει με Αραούχο
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 21/03 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 21/03 (video)
Μάικ Τζέιμς: Εμφάνιση γεμάτη ρεκόρ πριν τον Παναθηναϊκό! (video)
Μάικ Τζέιμς: Εμφάνιση γεμάτη ρεκόρ πριν τον Παναθηναϊκό! (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies