Η ώρα της ανασύνταξης και της αντεπίθεσης

Η ώρα της ανασύνταξης και της αντεπίθεσης

Αλλη μια διακοπή στο πρωτάθλημα, η τέταρτη από το ξεκίνημα της σεζόν για τον ΑΡΗ (οι δύο αφορούν την Εθνική ομάδα και οι άλλες δύο τους αγώνες με την ομάδα Α και Β) και δυστυχώς έχουν αλλάξει ελάχιστα πράγματα σε ότι αφορά τόσο την βαθμολογική συγκομιδή, όσο και την εικόνα της ομάδας.

Το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» μετά από 7 παιχνίδια δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γευτούν τη χαρά της νίκης, σε συνδυασμό με αυτό που βγαίνει στο γήπεδο, είναι κάτι το οποίο δεν ικανοποιεί κανέναν. Μπορεί, βέβαια, κόντρα στον Ολυμπιακό η ομάδα να έδειξε ψυχικά αποθέματα, να πέτυχε δύο γκολ και να κυνήγησε το αποτελεσμα μέχρι το τέλος, ωστόσο έμεινε η ίδια πικρή γεύση. Βέβαια σε αυτό έβαλε το χεράκι του... και ο Σιδηρόπουλος. 

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του εν λόγω ρέφερι και κυρίως για το κόρνερ από το οποίο προήλθε το 0-1, το φάουλ από το οποίο έγινε το 1-3, καθώς και για τις διακοπές στο παιχνίδι την ώρα που η ομάδα ανέβαζε στροφές και «φλέρταρε» με την ισοφάριση. Κάτι που άλλωστε αναφέρεται διεξοδικά και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία στέκεται τόσο στην διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο και σε διαιτητικές αποφάσεις προηγούμενων αγώνων, όπως για παράδειγμα το ματς της πρεμιέρας στα Γιάννενα και το ντέρμπι με τον συμπολίτη.

Τα όσα προανέφερα αποτελούν τη μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά αφορά το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι από τα χειρότερα των τελευταίων ετών.

Η αλλαγή σελίδας με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, όπως είναι λογικό κι αναμενόμενο, πάντοτε σε περιπτώσεις αλλαγής προπονητών δημιουργεί νέες προσδοκίες.

Νέος προπονητής νέα φιλοσοφία. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια. Απλά η νέα διακοπή του πρωταθλήματος (είναι η τελευταία, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο) είναι μια καλή ευκαιρία για ανασύνταξη αλλά και αντεπίθεση από τον ΑΡΗ για την κατάκτηση των στόχων του.

Αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει όλοι, ο καθένας από το πόστο του, να δουλέψουν πολύ, να δουν τι έφταιξε μέχρι τώρα και δεν βγήκαν τα αποτελέσματα και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και η ομάδα, αρχής γενομένης, από τον αγώνα με τον ΟΦΗ να παρουσιαστεί όπως πρέπει κι όπως τη θέλει ο κόσμος της ούτως ώστε να μπει το δρόμο των επιτυχιών.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved