«Έχουμε προχωρήσει στην ΑΕΚ»

«Έχουμε προχωρήσει στην ΑΕΚ»

Τη βεβαιότητά του πως η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω τις ήττες στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Άρη, εξέφρασε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Ο νεαρός χαφ της «Ένωσης», μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους «κίτρινους», υποστήριξε πως είναι καθήκον της ΑΕΚ να πανηγυρίσει το τρίποντο στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δικές του προσδοκίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Έχουμε προχωρήσει από τα τελευταία δύο παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες τα έχουμε ξεπεράσει. Στόχος μας είναι να μπούμε την Κυριακή στο γήπεδο και να βγούμε νικητές», τόνισε αρχικά ο Κλωναρίδης, συμπληρώνοντας:

«Το να παίζεις απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στη Σούπερ Λίγκα δεν είναι εύκολο. Δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει νικήσει ακόμα. Εμείς οφείλουμε να βγούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Όσον αφορά τέλος στις δικές του προσδοκίες, κατέληξε πως: «Αν προπονηθώ σωστά και δείξω την αξία μου μέσα από την προπόνηση, ο προπονητής θα μου δώσει χρόνο συμμετοχής».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κορόνα: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή»
Κορόνα: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή»
ΑΕΚ: «Εξετάζεται» ο Ματ Τόμας
ΑΕΚ: «Εξετάζεται» ο Ματ Τόμας
Τέλος ο Λι από τον Ολυμπιακό
Τέλος ο Λι από τον Ολυμπιακό
ΟΦΗ:«Έφυγαν» 6.000 εισιτήρια για το Betsson Super Cup
ΟΦΗ:«Έφυγαν» 6.000 εισιτήρια για το Betsson Super Cup
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved