Χωρίς Τοροσίδη με ΟΦΗ

Χωρίς Τοροσίδη με ΟΦΗ

Εκτός «μάχης» ενόψει της σαββατιάτικης (29/10, 19:30) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή (27/10) προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας δεν ακολούθησε τους ρυθμούς των υπόλοιπων παικτών της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στους Κρητικούς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τοροσίδης ουσιαστικά «τρέχει» για να προλάβει το ματς με τη Ντόρτμουντ στη Γερμανία, την προσεχή Τετάρτη (01/11, 21:45) για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Αντίθετα, ο Λιούμπομιρ Φέισα ανέβασε… στροφές στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και δεν αποκλείεται να πάει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, εξάλλου, υπολογίζει τον 23χρονο Σέρβο χαφ για το καθοριστικό ματς με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, οπότε ίσως θελήσει να του δώσει την ευκαιρία να… κλωτσήσει μπάλα – μετά την πολυήμερη απουσία του λόγω τραυματισμού – πριν την αναμέτρηση της Βεστφαλίας.

Εκτός του Τοροσίδη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Φραν Γέστε, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών για τα δύο προσεχή ματς με ΟΦΗ και Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Βαλεριάνος.

Οι δύο τελευταίοι είχαν προσβληθεί από ίωση, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών να θέλει να τους εντάξει σιγά-σιγά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Όσον αφορά τον Νταβίντ Φουστέρ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης (θεραπεία και γυμναστήριο), το οποίο ακολουθεί μετά τον τραυματισμό στα πλευρά που τον κρατάει εκτός «μάχης» από το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στου Ρέντη, πάντως, υπήρξε και μία… απρόσμενη επίσκεψη, καθώς στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκαν εκπρόσωποι της υπηρεσίας αντιντόπινγκ κοντρόλ της UEFA προκειμένου να κάνουν έλεγχο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έπειτα από κλήρωση, οι παίκτες, οι οποίοι έδωσαν δείγμα, ήταν οι: Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Κοστάντσο, Μέγερι, Παπάζογλου και Τζεμπούρ.

Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων», πριν το ματς με τον ΟΦΗ, είναι προγραμματισμένη για αύριο (Παρασκευή 28/10) στις 19:00, ενώ μετά το τέλος της ο Ερνέστο Βαλβέρδε θ’ ανακοινώσει και την αποστολή.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας   ΕΔΩ



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved