Κωνσταντίνου: «Δε θα έχει καλή κατάληξη»

Κωνσταντίνου: «Δε θα έχει καλή κατάληξη»

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, υποστήριξε πως δε βλέπει θετική κατάληξη στο θέμα της εμπλοκής του Σαουδάραβα πρίγκιπα με τα διοικητικά των «πρασίνων».

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν μέλος της διοίκησης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm», τόνισε ότι αρχικά του φάνηκε καλή η είδηση όμως δε φαίνεται να είναι σοβαρή η ιστορία και κυρίως η εμπλοκή του Βλάση Τσάκα είναι αυτή που τον κάνει να αμφισβητεί τις όποιες προθέσεις του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Για την υπόθεση με τον Σουδάραβα πρίγκιπα, που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Έτσι όπως εξελίσσεται δεν βλέπω να έχει καλή κατάληξη. Στην αρχή ήταν μια είδηση καλή. Πιστέψαμε ότι με τις διασυνδέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννης θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία να φύγει από τη μιζέρια και τις κόντρες των μεγάλων επιχειρηματιών. Δυστυχώς τα πράγματα δείχνουν ότι δεν υπάρχει μέλλον. Άκουσα το μεσημέρι τον κ. Τσάκα και αυτά που λέει δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ο ενδιαφερόμενος εμφανίζεται ο ίδιος, δεν στέλνει κάποιον άλλον. Στέλνει έναν δικό του δικηγόρο και πάει στο δικηγόρο του κ. Βαρδινογιάννη και συζητά. Ο μεσάζοντας ο οποίος θα μιλήσει για τα 220 εκατομμύρια εμένα που φαίνεται περίεργα. Όσο τραβάει το θέμα δεν αξίζει και για τον ΠΑΟ. Είναι κρίμα για την ομάδα. Όταν είχε εμφανιστεί η οικογένεια Κοσκωτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε και αγόρασε μέσα σε τρεις ημέρες τον Ολυμπιακό. Αυτό που γίνεται τώρα θα έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει. Τα πολλά τα λόγια, θα έπρεπε να έχουν αποφευχθεί. Υπάρχει και μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο πρίγκιπα εφόσον θέλει βάζει 15 εκατομμύρια και παίρνει την ομάδα».

Για το αν οι εξελίξεις της Δευτέρας αλλάζουν τα δεδομένα, βάσει της στάσης που διατηρεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης:

«Για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πιο σοβαρό γεγονός είναι οι δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου. Νομίζω ότι η οικογένεια έχει εστιάσει εκεί το βλέμμα. Θεωρώ ότι είναι πιο σοβαρό η οικογένεια να αποδείξει ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί να πάρει τον ΠΑΟ, παρά να αποδείξει ότι δεν υπάρχει πρίγκιπας».

Για την ομάδα:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι παίκτες κάνουν μια τεράστια προσπάθεια να μείνουν αμέτοχοι και ανεπηρέαστοι από όσα συμβαίνουν. Προσπαθούν να πάρουν πάνω τους όλη την ομάδα και να καλέσουν τον κόσμο. Θέλει πίστωση χρόνου. Με την απόκτηση του Ρούντολφ θα γίνει πιο γρήγορος. Ωστόσο έχει κενά. Και χωρίς να το θέλουν οι παίκτες δεν γίνεται να μην επηρεαστούν. Το θέμα είναι η στήριξη που χρειάζεται η ομάδα, οι παίκτες από την διοίκηση».



Euroleague: Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποχωρεί από το Ισραήλ
Euroleague: Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποχωρεί από το Ισραήλ
Ολυμπιακός: Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα με αλλαγές στις Σέρρες
Ολυμπιακός: Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα με αλλαγές στις Σέρρες
ΠΑΟΚ: Συγκίνηση κι ανατριχίλα για την επετειακή φανέλα των 100 ετών | Δείτε το βίντεο - παρουσίαση
ΠΑΟΚ: Συγκίνηση κι ανατριχίλα για την επετειακή φανέλα των 100 ετών | Δείτε το βίντεο - παρουσίαση
Εθνική γυναικών: Οι κλήσεις του Πρέκα για τα προκριματικά του Eurobasket 2027
Εθνική γυναικών: Οι κλήσεις του Πρέκα για τα προκριματικά του Eurobasket 2027
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved