Με Γκαρσία η προπόνηση

Με Γκαρσία η προπόνηση

Μετά από περίπου ένα μήνα, ο Νάτσο Γκαρσία επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, περιελάμβανε το πρόγραμμα του Άρη για την Τρίτη (27/9) με τα ευχάριστα μηνύματα να έρχονται από τον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίος έπειτα από αρκετό καιρό συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Ο Βολιβιανός πήρε μέρος σε όλο το ομαδικό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ αυτό που απομένει είναι να μπορέσει να καλύψει το χαμένος έδαφος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η εξέλιξη αυτή, δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος μπορεί πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες του διεθνή μέσου.

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη (29/9) θα διαπιστωθεί αν ο Κροάτης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο  ματς της Κυριακής ή αν θα δημιουργήσει… πονοκέφαλο στον τεχνικό των «κίτρινων», ο οποίος δεν χαίρει και πολλών επιλογών για την επίθεση, με δεδομένο ότι ο Σολτάνι είναι τιμωρημένος και ο Βικτοράς Γιάκομπ ανέτοιμος να αγωνιστεί.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28/9) περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ20, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».



Μπελόσεβιτς στο Telekom Center, Πέρεζ στο Ντουμπάι
Μπελόσεβιτς στο Telekom Center, Πέρεζ στο Ντουμπάι
ΝΒΑ: «Αν ο Giannis γίνει τώρα trade θα πάει στους Ουόριορς»
ΝΒΑ: «Αν ο Giannis γίνει τώρα trade θα πάει στους Ουόριορς»
Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι ένα: ψυχραιμία!
Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι ένα: ψυχραιμία!
Ρεάλ Μαδρίτης: «Συναγερμός» για Μπέλιγχαμ
Ρεάλ Μαδρίτης: «Συναγερμός» για Μπέλιγχαμ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved