Τοροσίδης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Τοροσίδης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», μίλησε στην κάμερα του επίσημου site της ΠΑΕ, για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, αλλά και το ματς που έπεται με τους «κανονιέρηδες».

«Πάνω από όλα κρατάμε τους τρεις βαθμούς, γιατί είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια. Ο Εργοτέλης έχει καλή ομάδα, με δυνατό σύνολο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να δυσκολέψει και εντός έδρας και εκτός, όλες τις ομάδες».

Ερωτηθείς για τα τρία τέρματα που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» απάντησε: «Το ότι πετύχαμε τρία γκολ ήταν πάρα πολύ καλό. Το ότι δεχθήκαμε δύο τέρματα και από στημένες φάσεις είναι κάτι που μας προβληματίζει. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια ώστε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ».

Τέλος, για την «μάχη» της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ, ο διεθνής αμυντικός, σχολίασε: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, άσχετα που έχει μια καμπή. Έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Πρέπει να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό το ματς».



Ώρες κοινής ησυχίας: Ποιες είναι πλέον - Τα πρόστιμα για τους παραβάτες
Ώρες κοινής ησυχίας: Ποιες είναι πλέον - Τα πρόστιμα για τους παραβάτες
ΔΕΑΒ: Χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
ΔΕΑΒ: Χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
Elite League: Στη Λευκάδα το Final-4
Elite League: Στη Λευκάδα το Final-4
Τένις: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Μπαδόσα
Τένις: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Μπαδόσα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved