Πανόπουλος: «Ευθύνεται η ΕΠΟ»

Πανόπουλος: «Ευθύνεται η ΕΠΟ»

Πυρά προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος.

Ο «ισχυρός άνδρας» των «Ακριτών» σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τόνισε πως η ΕΠΟ έχει τεράστια ευθύνη, καθώς δεν μπορεί να ελέγξει όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε για την ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης: «Είναι αυτονόητο. Τα γράφει όλα η ανακοίνωση. Διαφορετικές ήταν οι συνθήκες πριν από ένα μήνα, διαφορετικές όταν είναι δύο ομάδες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ξαφνικά έρχεται και μια τρίτη ομάδα που δεν μπορεί να παίξει. Τι πρωτάθλημα είναι αυτό;».

Για το αν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ήταν γνωστή εδώ και πολύ καιρό, υποστήριξε: «Δεν θα κάνουμε πόλεμο με κάποιον. Λέμε κάποια λογικά πράγματα που γίνονται πιο λογικά μετά το τελευταίο γεγονός. Ποιος μου λέει ότι μια ώρα πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, δεν θα υπάρξει και άλλη μια ομάδα. Επειδή ο καθένας από εμάς πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του με οποιοδήποτε κόστος, είπα κι εγώ ότι δεν έγινε διοικητικό συμβούλιο τις τελευταίες ημέρες για να πούμε ότι προχωράμε. Ήταν εντελώς διαφορετικές συνθήκες πριν από λίγο καιρό, αλλά τώρα γίνεται το έλα να δεις».

Όσον αφορά στις προθέσεις του, σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν οι υπόλοιπες ομάδες και την ρήτρα των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ο μεγαλομέτοχος των «Ακριτών», ανέφερε: «Δεν υπάρχει περίπτωση η NOVA, μια σοβαρή εταιρεία, να πει επιμένω να πληρώσετε αν δεν γίνει το πρωτάθλημα και να πάει κόντρα στο φίλαθλο αίσθημα. Η NOVA θέλει ένα πρωτάθλημα αξιόπιστο και ισότιμο για να το πουλήσει καλά.

Δεν ξέρω αν κάποιοι κρυβόμαστε πίσω από τη ρήτρα. Για να είμαι ξεκάθαρος έστειλα φαξ όλες οι ομάδες να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για την έναρξη του πρωταθλήματος, υποθέτοντας ότι η NOVA δεν θα χρησιμοποιήσει τη ρήτρα. Ακόμη, όμως, κι αν την χρησιμοποιήσει να πούμε ότι θα την πληρώσουμε και η Ξάνθη θα δώσει το μερίδιο που της αναλογεί, έστω κι αν δεν είναι στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση».

Αναφορικά με το γεγονός πως δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από το συνδρομητικό κανάλι, απάντησε: «Μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη, Παρασκευή βράδυ. Πρέπει να το κάνει τώρα απέναντι στο φίλαθλο κοινό και το δημόσιο αίσθημα».

Παράλληλα, ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε και για την ευθύνη της ΕΠΟ: «Εκνευρίζομαι και μόνο που το λέω, αλλά είναι τεράστια η ευθύνη της ΕΠΟ. Ότι τραβάμε, το τραβάμε από την Ομοσπονδία. Είναι η ελέγχουσα αρχή που ήλεγξε όλους τους φακέλους και τι έκανε. Η Superleague είναι απλώς ένας συνεταιρισμός. Πού είναι η ΕΠΟ; Υπάρχει; Σίγουρα φταίμε κι εμείς, αλλά έχουμε την... Αστυνομία, την ΕΠΟ να μας ελέγχει.

«Όλο αυτόν τον καιρό ήξερες τι γινόταν. Δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά με όλους. Δεν γίνεται να τα έχουμε καλά με όλον τον κόσμο, αν θέλουμε να πάει μπροστά κάτι. Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια αγκαλίτσες και φιλάκια με όλους. Πρέπει να είμαστε και κακοί με κάποιους».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved