Αδυναμία συμμετοχής η Δόξα!

Αδυναμία συμμετοχής η Δόξα!

Τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές των «μαυραετών» φεύγουν αεροπορικώς τα ξημερώματα του Σαββάτου για τη Δράμα!

Έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος σύμφωνα με το οποίο η ΠΑΕ Δόξα Δράμας γνωστοποιεί ότι αδυνατεί να παραταχθεί στο γήπεδο για τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές των play off έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports η ΠΑΕ! Οι διοικούντες βρίσκονται σε επικοινωνία με τους νομικούς της για να διαπιστώσουν αν σε μία τέτοια περίπτωση οι «ασπρόμαυροι» κινδυνεύουν με τιμωρία και δεν αποκλείεται τελικά το Σάββατο στο γήπεδο απέναντι στον ΟΦΗ να παραταχθούν οκτώ ποδοσφαιριστές!

Ο ΚΑΠ αναφέρει ότι τιμωρία αφαίρεσης βαθμών θα επιβληθεί μόνο σε περίπτωση διακωμώδησης του αθλήματος, οπότε τέτοιο ενδεχόμενο για τη Δόξα δεν υφίσταται. Ωστόσο, οκτώ ποδοσφαιριστές της Δόξας αναχωρούν τα ξημερώματα για την επιστροφή στη βάση.

Πρόκειται για τους Σιάκκα, Χλωρό, Πακάλτση, Γελαδάρη, Τσιμπλίδη, Βέρτζο, Ρούτση και Καρακώστα. Σημειώνεται ότι ο Χλωρός και ο Τσιμπλίδης είναι τραυματίες και τιμωρημένοι, ο Σιάκκας υπέστη ρήξη μηνίσκου, ο Ρούτσης υπέστη τράβηγμα και ο Γελαδάρης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Απών από το προσεχές ματς θα είναι και ο Κάπελ που αποβλήθηκε.



Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Άρσεναλ, Αρτέτα: «Ο Σάκα θέλει να κερδίσει τίτλους»
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Volley League: Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Σλούκα
ΑΕΚ - Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς δέκα παίκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια οι Θεσσαλονικείς
ΑΕΚ - Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς δέκα παίκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια οι Θεσσαλονικείς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved