Συνεχίζεται η προετοιμασία

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Τυρνάβου στην Σαμαρίνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Θεσσαλικού συλλόγου υπακούουν στον Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του, με σκοπό να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, δίνοντας έτσι τον καλύτερο τους εαυτό στην προετοιμασία, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι  την νέα χρονιά.

Μάλιστα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά τρεις προπονήσεις, με τις καιρικές συνθήκες να κάνουν πιο εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών.

Μπορεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να είναι επίπονο και κουραστικό, ωστόσο αυτό που… μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ομάδας, δεν έχουν ορίσει μέχρι στιγμής κάποιο φιλικό, ωστόσο αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει το θέμα και οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα να δώσουν αυτά τα παιχνίδια, που σίγουρα θα τους βοηθήσουν να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τέλος, η  αποστολή του Τύρναβου  απαρτίζεται, από τους: Αλεξίου, Αντωνόπουλο, Γεωργαντζιά, Γούπο, Δημολιό, Διαμαντίδη, Ιακωβάκη, Καραναστάση, Κουβελά, Κράββαρη, Λάϊο, Λάππα, Λιάκο, Λούγκο, Μάγγο, Μεζίνι, Μπαχτσιβάνο, Νόνη, Ντάλλα, Σιάτρα, Σκούπρα Β., Σκούπρα Κ., Τζέκο, Τσορμπατζίδη, Τσούκαλο, Χαρισούλη και Χριστοδούλου.



Ματίας Λεσόρ: Όταν επιστρέφει η καρδιά, ξανακυκλοφορεί το αίμα
Ματίας Λεσόρ: Όταν επιστρέφει η καρδιά, ξανακυκλοφορεί το αίμα
Τσέλιε: Τέλος ο Μαέφσκι, με Καμπέλος στην Allwyn Arena
Τσέλιε: Τέλος ο Μαέφσκι, με Καμπέλος στην Allwyn Arena
EuroLeague: Το τελευταίο… πιάτο της 31ης αγωνιστικής
EuroLeague: Το τελευταίο… πιάτο της 31ης αγωνιστικής
Η σύζυγος του Λεσόρ υποκλίθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου
Η σύζυγος του Λεσόρ υποκλίθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved