Στο Αγρίνιο ο Σεγέ

Στο Αγρίνιο ο Σεγέ

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δοκιμάζεται από τον προπονητή του Παναιτωλικού Μπάμπη Τεννέ.

Με δύο νέα πρόσωπα έγινε η προπόνηση της Τετάρτης στα «καναρίνια». Ο νεοαποκτηθείς Στέφανος Σιόντης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου, όμως ο Τεννές συνέχισε τις δοκιμές, αναζητώντας λύσεις στην επίθεση εκτός του Άγγελου Χαριστέα.

Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο βρίσκεται ο 23χρονος (10/10/88) Μουχαμαντού Σεγέ. Ο Σενεγαλέζος έμεινε ελεύθερος από τη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, με την οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 11 ματς και σκόραρε μία φορά. Αγωνίζεται από το 2006 στο σλοβακικό πρωτάθλημα με τη Ντούμπνιτσα και την καλύτερή του σεζόν την έκανε το 2007-08, όταν σε 28 συμμετοχές βρήκε δίχτυα 13 φορές.

Στην προπόνηση ο Σεγέ αγωνίστηκε ως ακραίος επιθετικός και σημείωσε δύο γκολ. Ωστόσο, έδειξε πολύ αγχωμένος και δεν κατάφερε να δείξει κάτι ιδιαίτερο.



Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Πού θα δείτε Μακάμπι-Παναθηναϊκός, Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Μπέτις και Εφές-Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (22/1)
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved