«Είμαι μία ανάσα από Παναιτωλικό»

«Είμαι μία ανάσα από Παναιτωλικό»

Την άμεσα επερχόμενη μεταγραφή του στην ομάδα του Παναιτωλικού προανήγγειλε ο Στέφανος Σιόντης στο Sportaction.gr.

O 24χρονος αμυντικός επεσήμανε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα των «κυανοκίτρινων», ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον προπονητή της ομάδας, Μπάμπη Τεννέ. Τέλος, ο παίκτης έκανε λόγο για το πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός αμυντικός μοιάζει η μόνη περίπτωση από την ελληνική αγορά, η οποία ενδιαφέρει τον Παναιτωλικό και εντός ολίγων ημερών πρόκειται να ενταχθεί στο ρόστερ των «κυανοκίτρινων».

Ο ίδιος επιβεβαιώνει την επικείμενη μετακόμισή του στην ομάδα, αναφέροντας με δηλώσεις του: «Είμαι μία ανάσα από την υπογραφή και τη μετακόμισή μου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβώ στο Αγρίνιο προκειμένου να συζητήσουμε και για τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ιθύνοντες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Είναι τιμή μου που η ομάδα έχει δείξει τόσο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω».

Διαβάστε περισσότερα στο www.sportaction.gr



Διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές
Διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές
Μιρέτ: «Έχουμε μεγάλη πρόκληση μπροστά μας»
Μιρέτ: «Έχουμε μεγάλη πρόκληση μπροστά μας»
Σταμολάμπρου: «Έτοιμες να τα δώσουμε όλα για το 1-0»
Σταμολάμπρου: «Έτοιμες να τα δώσουμε όλα για το 1-0»
ΠΑΟΚ: Χάνει την ΑΕΚ ο Ντεσπότοφ
ΠΑΟΚ: Χάνει την ΑΕΚ ο Ντεσπότοφ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved